Bir eve 2. araç gereksiz değil mi :( fikir verirseniz çok sevinirim.

Golfü satalım mı?

• sat gitsin :)

OY: 11 52,4%
  • bence satmayın.

OY: 10 47,6%

• Ankete Katılan
    21
Merhaba,
Golf aracımız vardı.. bunun üzerine eşim bana hyundai i10 aracını aldı hem kullanayım hem de acemiliğim gitsin diye.. sonraki düşüncemiz de iki aracı satıp daha iyi bir araba almaktı..

Ama ben diyorumki bir eve 2. araç gereksiz değil mi :KK43: ne gerek var diyorum eşime i10 dursun.. golfü de satalım. zaten gideceğimiz heryere benimkiyle gideriz. boşuna yatan arabaya masraf vergi...

Kafamı kurcalayan sadece i10 küçük bir araç ve acaba bize yetermi bagaj anlamında? sıkıntı yaşar mıyız? 1 çocuğumuz var. eyetr gibi geliyor.
senede sadece 1 kere 2 kere tatile gidiyoruz. eşimde taksici zaten bıkmış arabadan. ben kullanırım herzaman işte :)

yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr..
İki araç gereksiz zaten eşimin taksisi var diyorsanız ikisini de satıp daha iyi bir araç alabilirsiniz. İ10 küçük ve sağlam olmayan bir araba. Özellikle sıfır olsun istemezseniz ikinci el temiz suv alman arabası (bebek olduğu için) tercih edilebilir

Nerede yasadiginiza, gelirinize, nerede calistiginiza (git gel açısından) göre değişecek şeyler bunlar.
Bizim eve gereksiz mesela başkasina ihtiyactir. Biseye igtiyac var mi yok mu bilirsin. 😃 boş duruyorsa satin

Merhaba,
Golf aracımız vardı.. bunun üzerine eşim bana hyundai i10 aracını aldı hem kullanayım hem de acemiliğim gitsin diye.. sonraki düşüncemiz de iki aracı satıp daha iyi bir araba almaktı..

Ama ben diyorumki bir eve 2. araç gereksiz değil mi :KK43: ne gerek var diyorum eşime i10 dursun.. golfü de satalım. zaten gideceğimiz heryere benimkiyle gideriz. boşuna yatan arabaya masraf vergi...

Kafamı kurcalayan sadece i10 küçük bir araç ve acaba bize yetermi bagaj anlamında? sıkıntı yaşar mıyız? 1 çocuğumuz var. eyetr gibi geliyor.
senede sadece 1 kere 2 kere tatile gidiyoruz. eşimde taksici zaten bıkmış arabadan. ben kullanırım herzaman işte :)

Sadece şunu söyleyeceğim: Yıllar önce bir golf 7’miz vardı (2015 model). Otobanda bir i10 bize yüksek hızla arkadan çarptı. Bizim sadece arka tamponumuz göçtü, i10’un şöförünü ve ön koltukta oturan yolcuyu çıkartmak için itfaiye geldi. Euro NCAP testlerine göre de Golf i10’dan çok daha güvenli bir araba. İlla bir arabayı gözden çıkaracaksanız i10’u satın, çocuğunuz da varmış hem…

evet küçük gercekten ama ben çok sevdim. çok rahat kullanıyorum.. en azından acemiliğimi atmam için ideal bi araç..
Öyle ama size yetmeyecek ,ben deneyimlemiş biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim bunu. Bende halihazırda hatchback bir araç kullanıyorum ,i10'dan epey büyük bir araç olmasına rağmen bazen birşeyleri sığdıramıyorum.
Birde Golf kadar sağlam bir araç değil. Bana düşük hızla giderken,yoğun trafikte bir Tiguan carpmıştı arkadan (i10 kullanırken)onda sadece tamponda basit bir çizik oluşurken,benim arabada çamurluk ve far kırıldı ve değişti. Tiguan servise bile gitmemiştir neredeyse 0 hasar.Ondan sonra soğuyup elden çıkardım zaten,bir daha da tercih etmedim markayı ben.

O sizin ihtiyaç kullanma durumunuza göre değişir.
Mesela biz asla tek arabayla yapamıyoruz.
Mümkün değil çünkü işlerimiz farklı iki çocuk var falan birini birimiz diğerini birimiz bırakıyoruz.
İşten çıkış saatlerimiz farklı.
Ama sizin için bilmiyorum yaşam şeklinizi biz her şeyi birlikte yapabiliyoruz bir araba yatıyor boşuna vergi sigorta kasko veriyoruz diyorsanız satın.

İşe de mi araçla gitmiyorsunuz..size o zaman ikisi de gereksiz karı koca işe bile araçlarla gitmiyorsunuz
İşe toplu taşıma şuan daha kolay.. ama hafta sonu kurs spor vs. arabayla kendi işimi ben halledeceğim. otomatik aracımla.. eşiminki boş duruyo şuan.. durduğu yerde benden çok rapa harcıyo araba :KK70: malum vergiiler :)

Merhaba,

İkisini birleştirip yeni araba almıyorsanız satmayın. Nakit sürekli değer kaybediyor. Bakımlarını yaptırın dursun araba siz ustalaşana kadar. Elinizdekileri daha konforlu bir qraca geçeceğiniz zaman satmanız daha uygun

Merhaba,

Satıp ne yapacaksiniz ?

Merhaba,

Bu evden eve değişiyor bence. Tamda bugün yaşadık mesela. İkimizde çalışıyoruz, normalde iş yerlerimiz ve çocukların güzergahı aynı hatta. Ama bugün ben ilin bir köşesine eşim ilin başka köşesine toplantıya gitmek zorunda kaldık. İki araç olsaydı inanılmaz güzel olacaktı ama olamadı:dondurma:

X