Bu adam boşanmayı hak etti mi

Merhaba hanımlar,

2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…

içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..

İyi geceler 😞
BOŞAN

Merhaba hanımlar,

Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…

İyi geceler 😞
Dayak var, psikolojij şiddet var , anasına gönüllü kölelik var,maddi olarak sömürülme var.Ne eksik 🤔Çocuk eksik.Umarım boşanmak sizin için bir çözüm yoludur.Hem çekerim hem severim derseniz bu iğrenç ortama en azından çocuk getirmeyin lütfen.

Dayak var, psikolojij şiddet var , anasına gönüllü kölelik var,maddi olarak sömürülme var.Ne eksik 🤔Çocuk eksik.Umarım boşanmak sizin için bir çözüm yoludur.Hem çekerim hem severim derseniz bu iğrenç ortama en azından çocuk getirmeyin lütfen.
Çocuk mutlaka yapılacak sen de yani. Yoksa kaçar kurtulur yiyemez dayakları, edemez hizmetleri. Adam başkasını bulur onu döver ona hizmet ettirir.

Siz bırakın aşk meşk ilişkisini insan olarak hiç mi sevilmediniz?? Gerçekten soruyorum ironi falan yapmıyorum. İnsanız ya hani yanlış seçimler yaparız, şaşarız beşeriz bende yaptım, ancak kendisine saygısı olan biri bi noktada bitirmeyi, dur demeyi de bilmeli. Sizin vaktiniz gelmiş geçiyor yine de siz bilirsiniz yaşayan sizsiniz sonuçta

Çocuk mutlaka yapılacak sen de yani. Yoksa kaçar kurtulur yiyemez dayakları, edemez hizmetleri. Adam başkasını bulur onu döver ona hizmet ettirir.
Tabi şimdi anayı babayı bahane ediyor ayrı eve çık boşan desek yemez,çocuk olursa en azından onu bahane eder çocuk babasız büyümesin.Neden kendine bu hayatı layık görüyor bilemiyorum.Karakolun kapısında yatarım yinede gidip beni sevmeyen,şiddet uygulayan adamın koynunda yatmam.Kendime saygımdan.

Yok bu eski bir görsel, raporum var ama şimdi benim için karar vakti davayı açsam mı açmasam mı
Açmaniz için nenyapmasi lazım?
Sakat bırakmasi filan mı?
Rapor aldım ama burada yurt dışında farklı bir sistem işliyor maalesef
Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
aile evine dönsem oradada rahat yok bana annemin dilinden kurtulamam

Yurtdışındasinz, evin maddi olarak herşeyini siz karsilayabiliyorsaniz, tek başına yaşayabilecek maddi olanaklara sahipsiniz demektir.
Boşanıp yaşadığıniz ülkede devam edebilirsiniz hayatına.

Böyle konuları okudukça sinirlerim bozuluyor. Gerçekten evli olduğunu falan mı sanıyorsunuz? Şuan elin oğlunu evde beslemekten başka bir şey yapmıyorsun üstüne birde şiddet görüyorsun. Kendinize gelin. Daha yaşınız genç ve iyi bir evlilik daha yapma şansınız varken bu adamla zaman harcamayın, evde beslemeyin. Yoksa olan size ve giden zamanımıza olacaktır.

Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
aile evine dönsem oradada rahat yok bana annemin dilinden kurtulamam
Zaten evin bütün sorumluluğu sizdeymiş neyin korkusu bu? Asıl siz bu adamla evli kalmakta korkun. Şimdilik genç olduğunuz için bazı şeylerin farkında değil gibisiniz iş işten geçtikten sonra o zaman gerçekleri görürsünüz.

Merhaba hanımlar,

İyi geceler 😞
Maddi manevi olarak ihtiyacın olmayan adama neden katlaniyorsun ?

Merhaba hanımlar,

İyi geceler 😞
Suanda sevginiz hala bitmediyse de emin olun bu sartlar altinda yakindir. Fikir danismayin direkt olarak icraata gecin derim. Neden bu adamla hala berabersiniz ki? Anladigim kadariyla sevgisini gostermiyor aksine fiziksel siddette bulunuyor. Maddi olarak babasi gibi gecindirmeye calisiyorsunuz onu ve annesi gb muhtemelen evde g.tunu siz topluyorsunuz. K.bakmayin bu yazdigim icin ne olursa olsun esiniz ama bana hic adam kivaminda gelmedi esiniz.. bence bosanin ve ya anasi babasi yada hayatina aldigi yeni sansli kadin ceksin derdini.. deger goruyorsan değer vericeksin, seviliyorsan seviceksin.. o sana bir vuruyosa sen kafasinda bardak falan kiricaksin 😄 hersey karsilikli yani 😄

Merhaba hanımlar,

İyi geceler 😞
Size tek tavsiyem bosanin daha yolun başında siniz hemde çocuk yok bir insan basda neyse sonunda da odur inanın ki asla değişmez yazık etmeyin kendinize

Aaaa çok bile katlanmışsin. Yazık günah ya sana.
Vallahi okurken tansiyonum yükseldi, üstüne de hala boşanmayı hakketti mi diye soruyorsun. Kendinden emin bile değilsin.
Seni ne kadar çok sindirmis, lütfen psikolojik destek al. Kendini, ruhunu , benliğini iyilestir.

Aaa ben boşandın sanmıştım. Hemen en kısa zamanda boşan kurtul. Eşinde ailesi de kene gibi yapismislar. Etinden sütünden parandan bedeninden ruhundan yararlanmışlar. Biraz da kendine acı, yazık günah

Merhabalar hepinize
Dün ailesine gittik normalinden daha sakin davrandım ama saygıda hizmette hiç kusur etmedim. Oradayken ailesi sordu bana aranızda bişey mi oldu diye. Bende tek olarak annesine ve kız kardeşine anlattım eşim çok kaba ve hiç anlaşamıyoruz diye. Kaynanam zamanla olur falan dedi görümcem çözüm bulmaya çalıştı.
Esşim soğuk olduğumu gördü ve kendisi dahada soğuk davrandı bana ne yanıma gelip oturdu nede bi laf verdi bana. Çiçekçiye kaynımın nişanlısına çiçek alınacaktı gitti parasını verdi banada bi gül olsun almadı. Gerçekten tam bi öküz. Gece dönüşte baya kavga ettik bana saygısız dedi hiç kendi hatasını görmüyor. Ama inanınki hiç saygısızlık etmedim sadece ortada maymunluk yapmadım ciddi kaldım gerektiği zaman güldüm ve sürekli hizmet ettim. Eve gelince dedim ki sen soğutuyorsun beni sen bana evde huzur vermiyorsun buda dışardan hissediliyor dedim. Derdin ne diye sormuyor. Habire küsse habire tek takılsa. Cinnet geçirdim dün ama ne fayda, hiç tınlamadı bende bu gece yan odada ayrı yattım ve böylede devam edecek gibiyim.

X