Evimden bazı kareler..iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum...

merhabalar,
15 senelik yakın arkadaşım bana evin den resimler çek bakayım uzakta olduğun için gelemiyorum dedi , tatlı dille reddettim geldiğinde görürsün dedim...
bana çok yanlış geliyor insanın evinin resmini pylaşması...
olan var olmayan var .. herkes aynı gözle bakmaz kimi de kem gözle bakar ... ( arkadaşımın telinde farklı insanlar görür diye ben göndermedim )

duvar kağıdın çok hareketli .. mobilyalar eve göre büyük olmuş.. tas duvar güzel.. mutfagın güzell...

Salon duvar kağıtları açık renk olmalıydı bence, mobilyalar koyu çünkü, ağır bi havası olmuş bu şekilde, tabi amaçladığın şey buysa bilemem tabi

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

güle güle oturun ben beğendim evinizi..gayet sıcak bir ev bence..bu arada evinizin resimlerini başka bir sitede gördüm..umarım siz koymuşsunuzdur..

Koyu renk bir yana,her şey desenli ve dokulu seçilmiş.
Mesela duvar kağıdını çok sevdiyseniz kırlentleri düz renk ve canlı renkte seçebilirdiniz.
Saati tv nin üzerine asmasanız daha güzel olur.Tv odak noktası olacağı için saat gözü alıyor.
Koyu renk güneşlikleri çıkarırsanız salonunuz daha ferah olabilir.

Evimden bazı kareler..iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum...:KK39:
Bazi objeler cok hos tabi renk olarak kapilari ve bazi mobilyalarini beyaz isterdim daha ic acici olurdu salon perdeleri cok klasik kalmis son olarak antredeki o muhtesem saat biraz yuksege asilmis sanki gule gule oturun saglikla huzurla

Evin ve esyalarin cok guzel canim, yalniz renk secimleri yalnis.Kirmizi,sari, mor ve beyaz gri renkle en cok uyum saglayan renklerdir. Eger bunlardan herhangi birisi renkde aksesuarlar kullanirsan o zaman evde ferah bir hava olusur.Daha iyi karar verebilmen icin sana bir kac tane resim ekliyorum:
5-sofa-sectional-sofa-red-sectional-sofa-comfortable-sofa-trendy-sofa (1).jpg
2959_yellow_living_room (1).jpg
757412.jpg
dark-grey-sofa-living-room-decorating-ideas.jpg
decorating-with-a-dark-gray.jpg
living-room-decorating.jpg

Bir de salonundaki kanepe ve koltuklarin sayi cok fazla,salonunu daha da kucuk gosteriyor. Eger imkanin varsa esyalarin yerini su resimlerdeki gibi duzenleye bilirsin, o zaman daha genis ve dogru renk secimleriyle dosenmis daha ferah bir oturma salonun olur :) (koltuklari pencerenin onune koya, aralarina da kucuk bir sehpa (kirmizi olabilir) yerlestirebilirsin,diger koltuguna yer bulamadim :KK70: ,o salon icin iki tane kanepe cok fazla)
small-living-room-designs.jpg
lovely-living-room-color-ideas-wallpaper.jpg

arkadaşlar uzun süredir giremedim,kusura bakmayın.hepinizin yorumlarını okudum ve tek tek çok teşekkür ederim..delimelek2170 sana da ayrıca teşekkürler..böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum ben de sağolasın..

X