canim tesekkür ederimMasallahhhhhhh!! Sade ve sIk, abartiya kacmayarak en dogru secimi yapmissin
Yalniz bisi dicem, kilerdeki yiyecekleri gordugum anda senin yurtdisindan geldigini hemen anladim, made in Lidl farki tabi
daha iyisi senin olsun canim tesekkürler :)Ayyy çok beğendm tam bana göree sade ama şıkkk bayıldımm :)
Güle güle oturun inşallahh :)
saol canim geciniyoruz iste nacizane :) aslin da mutfagin büyüklügü surdan geliyor. normalde mutfakla oturma oadasinin duvarini biz kapattik. yari amerikan mutfakti. bu sefer mutfak büyüdü oturma odasi kücüldü. ev benim degil ama nerdeeeeeeeee o günlermissssssssssssss gibi canım maşallahhh kullanışlı abartısız ve özenllii.....fazla eşya olmasının mantığı yok zaten kullanışlı ve tam kararında olsun..
bu radaa Almanyada böyle büyük mutfaklı hatta büyük ev varmı ilkkez gördümm mutfağı süperr....sağlıcakla oturunn.....ev sizinmi bu arada:))
canim tesekkür ederimlidl mallarini anladigina göre sen nerdensin bacim
tesekkür ederim canim :) Kizlarin odasinda ki tül ve fon perde englisch home'a ait hem de baya bi fiyati uygun orda genelde bu renkler var
sana bu mesajı yazdığımın ertesi günü taç brillantta buldum tam istediğimi nasip olursa onu almayı düşünüyorum canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?