evim evim güzel evim :))

Masallahhhhhhh!! Sade ve sIk, abartiya kacmayarak en dogru secimi yapmissin :nazar:
Yalniz bisi dicem, kilerdeki yiyecekleri gordugum anda senin yurtdisindan geldigini hemen anladim, made in Lidl farki tabi :9:

Ayyy çok beğendm tam bana göree sade ama şıkkk bayıldımm :)

Güle güle oturun inşallahh :)

missssssssssssss gibi canım maşallahhh kullanışlı abartısız ve özenllii.....fazla eşya olmasının mantığı yok zaten kullanışlı ve tam kararında olsun..

bu radaa Almanyada böyle büyük mutfaklı hatta büyük ev varmı ilkkez gördümm mutfağı süperr....sağlıcakla oturunn.....ev sizinmi bu arada:))

Masallahhhhhhh!! Sade ve sIk, abartiya kacmayarak en dogru secimi yapmissin :nazar:
Yalniz bisi dicem, kilerdeki yiyecekleri gordugum anda senin yurtdisindan geldigini hemen anladim, made in Lidl farki tabi :9:
canim tesekkür ederim:1: lidl mallarini anladigina göre sen nerdensin bacim :9:
Ayyy çok beğendm tam bana göree sade ama şıkkk bayıldımm :)

Güle güle oturun inşallahh :)
daha iyisi senin olsun canim tesekkürler :)
missssssssssssss gibi canım maşallahhh kullanışlı abartısız ve özenllii.....fazla eşya olmasının mantığı yok zaten kullanışlı ve tam kararında olsun..

bu radaa Almanyada böyle büyük mutfaklı hatta büyük ev varmı ilkkez gördümm mutfağı süperr....sağlıcakla oturunn.....ev sizinmi bu arada:))
saol canim geciniyoruz iste nacizane :) aslin da mutfagin büyüklügü surdan geliyor. normalde mutfakla oturma oadasinin duvarini biz kapattik. yari amerikan mutfakti. bu sefer mutfak büyüdü oturma odasi kücüldü. ev benim degil ama nerdeeeeeeeee o günler

Selam canim
Evinde gule gule otur.Eviniz sade ve temiz Almanyanin neresindesiniz?bellimi olur belki karsilasiriz sevgiler:34:

Çok şık bi o kadar sade derli toplu çok kullanışlı güzel bir ev. Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle güzel günlerde yaşayın ailenizle.

evini çok sevdim benim kafamdaki ev profiline tamamen uygun halde.sade temiz aydınlık ferah ve büyük:) benim için dekoratif şeyler hiiç önemli değil hatta o tarz şeyleri gereksiz bulurum dediğim gibi çook güzel Allah agız tadıyla oturmayı nasip eylesin...

tesekkür ederim canim :) Kizlarin odasinda ki tül ve fon perde englisch home'a ait hem de baya bi fiyati uygun orda genelde bu renkler var

sana bu mesajı yazdığımın ertesi günü taç brillantta buldum tam istediğimi nasip olursa onu almayı düşünüyorum canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

özellikle kızların odasını çok beğendim.sağlıkla mutlulukla oturun inş.:nazar:mutfakta masa takımını nerden aldığınızı ve fiyatını öğrenebilirmiyim acaba?:16:

Bence çok güzel sade ama şık bir eviniz var.Özellikle mutfak,yatak odası ve kızların odası çok güzel.Mutlu,huzurlu,güle güle oturun:16:

Huzur..huzur...huzur..resimlere baktıkça en çok hissettiğim bu duygu oldu.Güle güle oturun.:nazar::nazar::nazar:
[/LIST]

çok beendim evinizi ben iki çocuğa rağmen çok düzenli ve temiz
herşey yerli yerinde

Kesinlikle huzur ile ilgili yapilan yorumlar katiliyorum canim..
Insana ilk etapta huzur ve positif bir enerji veriyor..
Sade ve cok hos..
Güle güle iyi günlerde huzurla mutlulukla oturun insallah :nazar:

güle güle otur canım kızlarının odasını ve mutfağını çok beğendim mutfak masa sandalyelerini ayrı bir beğendim tabiii:17:ne kadara nerden aldın acaba tam istediğim gibi

coooooooooook güzel dösemissiniz evinizi... gercekten evim evim güzel evim denilecek bir ev olmus...

Back
X