evim evim güzel evim :))

ewinize bayıldım )) özellikle yata odanıza ve kızların odasına :)) yatak odanzın markasını öğrenebilirmiyim rica etsem...sizin için de bi mahsuru yoksa tabii:) sağlık,mutluluk,aşk la oturun .....

ben böyle sade,yalın evleri daha çok beğeniyorum...kendi evimde öyle...sağlıkla oturun...

eviniz harikaa. mutlulukla sağlıkla oturun. özellikle oturma odanıza ve mutfağınıza bayıldımm

Son düzenleme:
masallah cok hos bir evin var.. greetings from Deutschland..

Bahçeli galiba çok güzel ve huzurlu bir eve benziyor güle güle oturun..

Bn en çok o çikolataların olduğu odayı sevdim..

bahceli degil de bol yesillikli giris katin da otuuryorum canim kücük bi bahce terasim var :) ama en azindan pazar kahvaltilarimizi yapabiliyoruz :) tesekkür ederim canim. cuklatali oda her gün cocuklar tarafindan talan ediliyor hergün en toplu hali öyle :)

canim cok tesekkür ederim ben evimi seviyorum ama söyle güzel biblolar tablolar samdanlar olsa fena olmazdi hani.. en son tablo cocuklar koltuklarin üstün de hoplarken kafalarina düstü ve ben 5 sene cicili bicili seylere tövbe ettim. bu arada almanyadayim canim :)

Harika bır evın var bayıldım gule gule otur mutlulugunuz daım olsun.

evin çoook güzel bayıldım çok zevklisin canım

güle güle oturun .kızların odası.mutfak.yatak odanız hepsi çok sade ve güzel

Evin.
Güzel evin
Çok begendim masallah

evin cok cok güzel.cok beğendim sade ve cok güzel
cok tesekkür ederim cok sevindim begenmenize
Böyle bir mutfagim olsun baska bir sey istemem :)
MasAllah
Rabbim daha iyisini daha güzelini versin canim sana :)
canim, evin gercekten cok sicak ve güzel..güle güle oturun nazar degmesin
tesekkür ederim canim bi gelmedin kahvemi icmeye

eşyalar hiç yıllanmamış sade ev hoşuma gider benim zaten eşya cümbüşü yok sağlıklı günlerde oturun
saol canim cok tesekkür ederim :)
Ne kadar sade ve huzurlu bir ev, kızların büyüyünce de süsleyip püsleme, bu hali öyle iç açıcı ki... ömür boyu mutlulukla oturun
tesekkür ederim, öylemi diyosun gel de onu büyük cimcimeye anlat :)
çok güzel bi ev maşallah....

Evin çok sade ve ferah, tertemiz, çok hoş görünüyor :)) Gereksiz hiç bir fazlalık yok, o kadar çocukla bu kadar düzen valla bravo, güle güle oturun :))
cok tesekkürler. gereksiz fazlalik olacak da iste imkan el vermiyor cocuklardan:) canim sen sabah gör bi de evin düzenini aksama pestilim cikiyor :)
süper maşallah süper ...mutfaktaki bulaşık makinasının yarı ankastre olması kapağı ağırlaştırıyor mu?normal makine kapağı kadar mıdır ağırlığı
canim bulasik makinasinin kapagi agirlik yapmiyor cok kullanisli, ama simdiki aklim olsa tam ankastre alirdim tesekkür ederim bu arada

ewinize bayıldım )) özellikle yata odanıza ve kızların odasına :)) yatak odanzın markasını öğrenebilirmiyim rica etsem...sizin için de bi mahsuru yoksa tabii:) sağlık,mutluluk,aşk la oturun .....
tesekkürler canim :) yatak odam toplama bilgisayar gibi valla :) hepsi farkli zaman dilimin de alindi :) dolabim möbel kraft diye bi magazadan alindi (yurtdisindayim) yatak, komodin ve sifonyer de ikeadan ama yatagimi degistirmeyi düsünüyorum baza almak en mantiklisi galiba :)
bende evini çok beğendim. mutlu huzurlu oturun inşaAllah..

huzur dolu evlere bayılırım. süper!

ben böyle sade,yalın evleri daha çok beğeniyorum...kendi evimde öyle...sağlıkla oturun...

Süper sade ve ferah veeeeee şık.

cok güzel eviniz özellikle mutfak mutluluklar yuvanızda.....

eviniz harikaa. mutlulukla sağlıkla oturun. özellikle oturma odanıza ve mutfağınıza bayıldımm

sade ve şık bir ev güle güle kullanın..

çok güzel güle güle oturun. pencerelerden görülen yeşilliklere bayıldım

o kadar sade ,göz yormaktan uzak,huzurlu harika bi ev olmuş.rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Kizlar hepinize cok tesekkür ediyorum ama önerilerinizi de bekliyorum :)

herşey çok güzel güle güle oturun :) kızlarınızın odasındaki fon perde renk ve kumaşı arayıp ta bulamadığım şey görünce sizde tekrar doğru yolda oldugumu anladım :) nereden aldınız acaba markası rengi ne olarak geçiyor ???

güle güle oturun çok sade, çok güzel bir ev. bir de fazla düzenli gerçekten bravo, biz 2 kişi bile dağıtabiliyoruz evimizi. ne olur çalışmıyorum, gündüz evdeyim o yüzden bu kadar derli toplu deyin yoksa kendimi iyice kötü hissedeceğim
evinizde pek aksekuar da yok, fotoğraf çerçeve vs...
sağlıklı güzel günlerde oturun ailenizle

ayyyy nasıl bayıldım anlatamam. eşyaların süper evinin büyüklüğü ideal göz yormayan sade. nasıl düzenli tertipli ve tertemiz bir ev. temizliğin kokusunu taaaaaaa turkey bursa dan aldım şekeriiiim. allah huzurlu günlerle oturmak nasip etsin. üç çocukla öyle temiz derli toplu olmak maşşşşallah. kızçelerin de çok şanslıymış odanın mobilyaları perdeleri bir harika.

Cani yurtdisinda oldugunu anladim kilerinden ve saatinden her gurbetcinin ezan okuyan bi saati vardir birde lidl urunleri :))) neyse cok guzel evin nerede ikamet ediyosun sansmi kadermi bi cok avrupa ulkesi gezdim hep minnacik mutfagim oldu ve parkesiz ev bunaldim artikkk bende boyle ev istioommmmmm

tesekkür ederim canim :) Kizlarin odasinda ki tül ve fon perde englisch home'a ait hem de baya bi fiyati uygun orda genelde bu renkler var

valla canim sen calisiyormussun ben evdeyim bütün gün :) kendini kötü hissetmene gerek yok yani :) ben bile kendime hafta da bi gün kafa izni veriyorum ogün hic bi is yapmiyorum ama ertesi günü kiliktan cikiyor ev. bazen büyük kizim anne sen ne zaman bu koltuk da oturucaksin diyor. ama benim bi huyum var bi odayi temizlerim yarim saat mola veririm kahveicerim internete bi göz atarim sipsak ama o huyumu hic sevmiyorum o yüzden aksama kadar isim hic bitmiyor.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…