- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi velvetrose
Kına gecenizde bol bol kına yakarsınızZaten benim istedigim oluyor,guzel yorumlariniz icin tesekkurler:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kına gecenizde bol bol kına yakarsınızZaten benim istedigim oluyor,guzel yorumlariniz icin tesekkurler:)
Siz ne kadar pis ağızlı bir insansınız yaO kadar güzelse sizin doğmamış çocuğunuzun olsun siz de bir zahmet çocuk o evdeyken çığlık atmadan sevişiverin bir zahmet
Ne alakası var arkadaşım neresi makul? Kendi doğurduğu yatak odasının dibinde yatabiliyorda diğer çocuk niye yatamıyor? Haftanın bir günü yanda uyuyan çocuğa göre davranmak çok mu zor?Evet bu makul bir sebep. Böyle açıklarsanız daha mantıklı olur.
Ne alakası var arkadaşım neresi makul? Kendi doğurduğu yatak odasının dibinde yatabiliyorda diğer çocuk niye yatamıyor? Haftanın bir günü yanda uyuyan çocuğa göre davranmak çok mu zor?
Hiiiiç değilim wallaSiz ne kadar pis ağızlı bir insansınız ya
Baktı istediği tepkiyi alamıyor çevirmeye başladıKonunun başında, o oda yatak odasının dibinde vurgusu da yok bu arada.
Burada herkese zorbalık yapan sizin mi kalbiniz çok temiz?Hiiiiç değilim walla
Ki kalbim pis olacağına ağzım pis olsun yeğlerim
Ya olsa ne olacak arkadaşım, 10 yaşında oğlumla dip dibe odalarda yatıyoruz, çocuk dönse dıuyuyorum, duyulduğumu bilip ona göre davranıyorumKonunun başında, o oda yatak odasının dibinde vurgusu da yok bu arada.
Burada herkese zorbalık yapıyor olsam beni burada tutmazlardıBurada herkese zorbalık yapan sizin mi kalbiniz çok temiz?
Sizlerin zihniyeti derken? Benim düşüncemi ne biliyorsunuz ki ben bu konu hakkında yorumda bulunmadım, negatifliğinizi akıtmak için nereden vuracağınızı şaşırıyorsunuz. İlk kısma söyleyecek çok şey var da yorum yapmamayı tercih ediyorum.Burada herkese zorbalık yapıyor olsam beni burada tutmazlardı
Ve evet o kadar temiz kalpliyim ki ayrım yapmadan çocuklara o kadar merhametliyim ki sizlerin zihniyetinizdeki insanlar ne halt oldukları yüzlerine vurulunca böyle şeyler zırvalıyorlar
Bunu olur olmaz her şeye beğenmedim atan siz mi söylüyorsunuz?Burada herkese zorbalık yapan sizin mi kalbiniz çok temiz?
Alaka? Kurulamadı. Size beğenmedim atmışım herhalde, yoksa benim reaksiyonlarımı mı takip ediyorsunuz?Bunu olur olmaz her şeye beğenmedim atan siz mi söylüyorsunuz?
Yoo bence kurdunuz da anlamazdan geliyorsunuz. Minare’nin yaptığı zorbalıksa sizin her şeye beğenmedim atmanız da zorbalık öyleyse diyorum. Takibe gerek yok. En sıradan yorumlarda beğenmedimlerin altından siz çıkıyorsunuz zaten. Birçok defa denk gelince isminiz aklımda kalmış.Alaka? Kurulamadı. Size beğenmedim atmışım herhalde, yoksa benim reaksiyonlarımı mı takip ediyorsunuz?
Beğenmedim atmak zorbalık mı, bu sitede beğenmedimler neredeyse namus meselesi gibi görülüyor gerçi. Beğenmedim verdiğim için anne topiklerindeki olmayacak mesajlarıma beğenmedim atan üyeler de var mesela. Ben kimseye seri beğenmedim yapmıyorum, biri bana beğenmedim attı diye aynısını yapmıyorum. Beğenmediğim mesajları yazmanız benim suçum değil :) Bahsi geçen üyenin üslubuyla kıyas da kabul etmem kusura bakmayın.Yoo bence kurdunuz da anlamazdan geliyorsunuz. Minare’nin yaptığı zorbalıksa sizin her şeye beğenmedim atmanız da zorbalık öyleyse diyorum. Takibe gerek yok. En sıradan yorumlarda beğenmedimlerin altından siz çıkıyorsunuz zaten. Birçok defa denk gelince isminiz aklımda kalmış.
Tepki gösterdiğiniz bakış açısı ortada, eeee kalanını anlamak için müneccim olmaya gerek yok, belli bir zeka seviyesinde olduğumuz için anlıyoruz yorum yapmanıza gerek yokSizlerin zihniyeti derken? Benim düşüncemi ne biliyorsunuz ki ben bu konu hakkında yorumda bulunmadım, negatifliğinizi akıtmak için nereden vuracağınızı şaşırıyorsunuz. İlk kısma söyleyecek çok şey var da yorum yapmamayı tercih ediyorum.
Kazlar yanmasın diyeNeden konu siliniyor?