O zaman gelemezsin artık ben bırakıyorum seni,ailenden çok beni gördün tatilde,bizimde işlerimiz var diyeceksiniz çocuğa. Madem o diyor sizde ona kırmadan söyleyin. Çocuk tamam illaki kırılmasın nasıl bir çocuk olduğundan bağımsız söylüyorum bunu da ama siz set çekmek zorundasınız yetişkin olarak.
Ben bu konularda çok netim. Kabul etmeyeceksem açıkça söylerim. Hele çocuk sorumluluğu çok hayati hastalık vb bir süreç yoksa almak asla istemem. Akraba,arkadas farketmez. Annesi ile gelir görüşürüz gider evine çocukta ailesi ile. Kızım 11,oğlum 5 yaşında onlarda kimsede kalamazlar. Kızımın halası gel bende kal ,tatilde seni alayım falan diyordu kızıma,bir iki dedi duymazdan geldim, 3.de ona sorma x o çocuk daha kendi karar veremez zaten,bende hayati bir durum olmadıkça evin dışında bir yerde kalmalarından hoşlanmıyorum biliyorsun dedim,kapandı konu. Şimdi çağıracaksa bana soruyor. Göndermek istemiyorum zira kendisi çalışıyor,babaanne ile kalacak o da tüm gün elinde telefonu ile takılıyor,oğlu var kızımdan büyük,onunda arkadaşlari gelip gidiyor,akranda değiller diye istemiyorum. Eşime de açık açık söyledim,anlattım o da hak verdi bana. Evime yakın da değil evleri birimiz istanbulun bir yakasında,diğerimiz diğer yakasında bu sebeple göndermedim. Oğlum zaten küçük onu da bırakamam kimseye.
Alışsınlar da istemiyorum akşam olunca herkes evine gelmeli,kendi yatağında uyumalı,aksi kabul edilemez benim icin.
İnsanların bu kadar rahat çocuklarını sağa sola postalamasını da anlayamıyorum zaten