merhaba evinizi cok begendim . tam benim tarzım sade ve göz yormuyor
ben de bu aralar yeni evim için ocak alacagım mutfakta doğalgaz olmadıgı için elektrikli almak istiyorum. siz memnun musunuz? yemeği pişirme zamanı etkileniyor mu faturaya cok yansıyor mu gibi sorularım olacak cevaplarsanız çok sevinirim
bir de markası ne acaba. güle güle mutlulukla oturun inşallah
evinize baktıkça içim açıldı çok sade bi ev tam istediğim gibi.... özellikle yatak odanızın ferahlığına resmen bayıldım.... ohh ne rahat görünüyor öyle....maşallah çok tertipli bi kadınsınız tebrik ederim...eve şöyle bakınca fazlalık hiç yok gibi...herşey şık ve sade tarzda.... özellikle kızlarınızda maşallah çok tertipliymiş... yatak odanızdaki rafı çok mantıklı buldum...hem toparlayıcı hem şık durmuş....iyi mantık.... mutfağınızda çok hoş gerçekten....kısacası özetle bayıldım diyebilirim...hem geniş hem sade hem şık...inanın hep böyle sade bir evim olmasını istemişimdir....eşya olarak benimde ıvır zıvır ve fazlalığım yoktur ama evim küçük olunca haliyle üst üste binmiş bir görüntüsü var benim evde.... inşallah bizde böyle havadar geniş evlere sahip olabiliriz....allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin....bu arada aksesuar süs püs olayına hiç özenmeyin...inanın cıngıl cubaralıktan başka bişey değil :)
canım evini beğendim, sade ama kullanışlı,rahat edibileceğiniz, derli toplu bi evin var. mutfağın da güzel.. kızlarının odasına ise bayıldımm. beyaz mobilyalar çooook yakışmış. sağlıcakla oturun :)
her şeyiniz o kadar güzel, sade ve temiz ki.. göz yormayan huzur veren bi yuva.. dikkat ettim de mutfakta dahil tüm odalar uzun tül, aynı benim sevidğim gibi :) ben alışamadım diğerlerine bir türlü.. kısacası çok beğendim güle güle oturun inşallah : )
oohhh be sonunda forumda yaşanılası bi ev daha görmüş olduk bu 4. oldu harikasınız. allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin. insan huzur buluyor sağda solda göz yoran hiç bişey yok. maşallah
Özellıkle girişteki küçük yolluk modeli çok hoş, Zeugma'daki eserler gibi. Ama oturma odanızdaki koltuk takımları beyaz olsaymış daha aydınlık, sade, hoş durabilirmiş oda. Ben de beğendim, güle güle oturun.