Evet , derdim var ..

heppsini okudum
ucuz kurtulmuşsunn
ve ne kadar şanslı olduğunun farkında ol böyle bir aileye sahip olduğun için ve öyle bir aileyle bir ömür muhattap olmadan kurtulduğun içinnn...

Herşeye rağmen gözünü karartıp evlensen bile o aile ileride de siz çok sorun çıkartırdı canım. İnsan çocuğunun mutluluğu için alttan alır biraz. Kaldı ki alttan alınacak bir durum da yok ortada. Senin ailen ne kadar anlayışlı olsa da, onun ailesinin tutumu işi çıkmaza sokmuş. Nişanlın da ne kadar ailesine karşı çıksa da yine de etkilenmiş annesinden fazlasıyla. Hani diyorlar ya hep çocukla evleniyorsun, ailesiyle değil diye, öyle olmuyor işte. Ailesiyle de evleniyorsun ister istemez. Hakkında hayırlısı neyse o olur umarım. Üzme kendini daha fazla

Okurken ağzım açık kaldı gerçekten bence sen bu aileden kurtulduğun için sadaka falan ver evlensen daha çok acı çekicektin emin ol
İnsan sevince gözü kör oluyor görmüyor ama bu yazdıklarını başkası yazmış gibi bir oku sende farkediceksin durumu inanamıyorum sana yaptıklarına bu nasıl bir anne nasıl bir aile bu nasıl bir adam valla arkadaşım Allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden kurtulmuşsun evet çok yara almışsın ama inan en hayırlısı evlenmemen olmuş

ne kadar da anlamlı sözler söylemişsin...ne kadar da doğru..teşekkürler...
"Allah derdi dağlara vermiş dağ parçalanmış taşa vermiş taş kum olmuş ama insanoğluna vermiş bir tek o dayanabilmiş. "

Ailecek sabrınız çok kuvvetliymiş gerçekten, Rabbim daha çok güç versin, sabır versin inşallah. Ben olsam çok zor dayanırdım. Size bir şey olmadı, daha iyisi çıkar mı, mutlaka çıkar. Unutun gitsin başınızın gözünüzün sadakası olsun. Bu kadar çirkef bir aile görmedim

sonuna kadar okudum hıkayenizi
aşka aşık biri olarak diyorum ki tüm yaşananlara rağmen nasıl vazgeçtiniz birbirinizden

bu kuaför olayı falan çok gereksiz sorun olmuş bu kadar uzatılmayabilirdi

sonuçta siz de osman da ailelerinizden ayrı olarak yaşıyorsunuz , nikahlandıktan sonra zamanla siz de annesi de birbirinize anlayış gösterebilirdiniz belki, ben olsam öle yapardım yani çok seviyorsam sevdiğim adamın ailesine biraz daha alttan alabiliirdim her halde sırf eşimle sorun olmasın aramızda bu meseleler diye

Okurken bu olaylar gerçekten olmuş mu diye düşündüm...Sizi o kadar iyi anlıyorum ki emeklerini,acınızı..Neden umutla hataları görmenize rağmen geri dönüşlerinizi..Kendinizi üzmeyin demek fayda etmez biliyorum, ama Allah hayırlısını versin. Demek ki nasip değilmiş. Siz elinizden geleni ardınıza koymamışsınız, hatta daha fazlasını yapmışsınız, ama olduramamışsınız. Demek ki olmaması gerekiyor diyeceksiniz artık..Umarım mutlu olacağınız kişi karşınıza çıkar bir gün ve bu anlattıklarınızın hepsine güler geçersiniz..Şimdi zor gibi görünse de..Kimse vazgeçilmez değildir; ölen insanların acısı unutuluyor, dünya üç günlük aslında kendimizi üzdüğümüze değmiyor aslında..

osman size baban sanki 30 yaşında kız vermiyor da 20 yaşında kız veriyor demiş ya
o kadar haklı ki
özür dilerim kırmak istemem ama
hayretler içinde okudum
yaşananlar tipik türk filmi
demek ki evlilikle ilgili konularda yaşın bir önemi yokmuş
herşey tecrübeyle ilgiliymiş
siz resmen 20 hatta 15 yaş genç kız davranışları sergilemişsiniz
neyseki fazla hasar almadan atlatmışsınız
çünkü size daha nişanlıyken bunları yapanların evlenince yapacaklarını düşünemiyorum bile
ailenize de pes doğrusu
bu kadar olgun anlayışlı fedakar ve çağdaş insanlara sahip olduğunuz için ne kadar şükretseniz azdır
allah bundan sonraki hayatınızda iyi insanlarla karşılaştırsın sizi

vallahi yanlış anlama ama sen baya safmışsın yada saf talidi yapıyosun aklıma şekerpare filmindeki şener şenle ilyas salman arsında geçen bir diyalog geldi izleyenler bilir kurnaz şener şen saf ilyas salmana "ya kimse bu kadar hıyar olamaz acaba bunu ayağımı kaydırmak için mi yolladılar " diyor onu gibi herşey açık açık bağırıyor burada kaynanana çok kızma çünkü burada iyi polis kötü polis oynanıyor kötü poliside zaten ruhlarında oyunculuk olan kadınlar üstleniyor yani ya kaynana ya görümce oluyor eşin ve baba ise mazlum iyi anneci olarak karşımıza çıkıyor o nişnlı müstevettesi ise senden çatır çatır yediği paraları vermemek için seviyor unutamayacak ayağı yapıyor babasının hapse girmesi felanda yalandır asla inanmıyorum borçtan kim hapse grirmiş seni iyice kerzileyecekler hazırlıklı ol parası bitinbce gene seni bulur bence babanı dinelemlisin çünkü senin aklın başında değil iyi niyetliysen sakin ol ve bekle Allah sana yardım edecektir artık o insan müsvetteleriyle de konuşma nefret ediyorum şu erkek ailelelrinden artık ya hepsi oyuncu omuş

yazının hepsini okudum canım.... ve sana söyleyeceğim tek şey uçurumun kenarından dönmüşsün...
tabi ki üzüleceksin üzülmemen anormal olurdu ama sadece 2 ay geçmiş üzerinden hepsi unutulur gider sakın aklın o adamda kalmasın acaba evlensydik nasıl olurdu diye düşünme her şey ortada... bu hayat senin hayatın ve kimsenin senin hayatını bu kadar etkilemesine izin verme...
hele onun için burun ameliyatı olmana şok oldum beğenmiyorsa buyursun gitsin canım neden o kadar kendini ona adadın...
neyse olanla ölene çare yok sen önüne bak ailene küsme onları bir gün kaybedersen değerini anlarsın çok pişman olursun...
bir de sana tavsiyem numaranı değiştir onun sana ulaşabileceği hey şeyi değiştir hatta... arayıp seni etkilemesine izin verme
inşallah bu kötü günlerin geride kalır unutulur çok mutlu olacağın biri karşına çıkar

Canım hepsini yavaş yavaş okudum. Gözüm bulanık görmeye başladı ama okudum
Sen bu hayat sınavında ne badireler atlatarak ilerlemiş tecrübeli bir insansın. Bu seni asla yıldırmamalı. Her zaman dimdik durmalı ve zorluklara göğüs germelisin.
Babaannem derdi "Sen o adamla evleneceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Sen o adamla evlenmiyorsun, ailesiyle evleniyorsun ailesiyle! Hata yapma ve doğru kişiyi seç!" diye.
Evlilik zor zaanat. Doğru kişiyi seçmen gerekirmiş, sen hata yapmışsın. Ailede sorun varsa o ilişki olmaz. Biliyorum çünkü ne arkadaşlarım var bu yüzden boşanan. Sen yine evlenmeden kurtulmuşsun ŞANSLISIN.
Kendini toparla ve hayatını yaşa.

inanamayacaksın ama yazdıklarının hepsini okudum ve şuan gözlerim yanıyo

aşık olmak farklı bişi kör olmak farklı bişi sevgilin , annesi, babası, borçlar vs. hepsi ayrı dert çekilirmi bunlar ya olan sana olurdu kucağında bi tane masumla baba evine yol alırdın. hayırlısı olmuş sevinmen lazım allahın sevdiği kuluymuşsun. yoksa hayatın eşinin ailesinin borcunu ödemekle azar işitmekle vır vır la, dır dır la geçermiş. sevgini anlıyorum ama bu kadar şey yaşanırken sen evlenince bu insanla mutlu olabileceğini nasıl düşündün?

zaten ne kadar sevsen de yaşayacakların sevgini nefrete dönüştürecekti.

:) Gelişme yok . Engelleyebildiğim kadar engelledim. Artık gelişme olmasın da zaten. Olmasın ki benim kafam da rahatlasın. Her gece allahın her gecesi onu görüyorum rüyamda. Artık bitsin unutayım herşeyiyle.

:) Gelişme yok . Engelleyebildiğim kadar engelledim. Artık gelişme olmasın da zaten. Olmasın ki benim kafam da rahatlasın. Her gece allahın her gecesi onu görüyorum rüyamda. Artık bitsin unutayım herşeyiyle.
Buralarda mısın? Seni çok merak ediyorum nasılsın umarım çok mutlusundur

Hepsini okudum.Sadece biraz zaman ver emin ol hepsi geçiyor için acımıyor bile bi yerden sonra kendine 3 ay daha ver ama asla ne mesajları oku ne resimlere bak.birgün öyle biri çıkıcak ki karşına kıymetini bilen seni el üstünde tutan ben neden kendimi ayaklar altına vermişim diceksin.Bu süre zarfında hobi edin gez dolaş alışveriş yap annenle zaman geçir bunlar ilaç

Sonuna kadar saskinlikla sonunu buyuk bir sabirla okudum. Sen Allah in sevdigi kuluymusun verilmis sadakan varmis o dengesiz nisanlindan,sorumsuz ailesinden kurtulmusun. Kendi ailen hep arkanda olmus,senin iyiligini istemis ne kadar sukur etsen azdir. Hayat sana unutamayacagin bir ders vermis. Kimseye kendini kullandirtma. Nisanliyken uzen adamdan ve ailesinden sana hayir gelmez. Bir imza senin hayatini iyi yapmaz. Sen birkac ay uzulecen ama kendjne gelince ne kadar safmisim diyeceksin. Gelecegini boyle insanlara feda etme. Unutma sen mutlu olursan hersey cok guzel olacak. Evlenip cocugun olsaydi napcaktin cocukta mutsuz olacakti. Cokkkk dogru karar vermisin. Sirkelen kendine gel onune bak.. hersey cok guzel olacak ama osmanla degil. Sana kiymet verecek adamla,ailesiyle.. bugunleri atlattigin icin cok dua et. Resmen ucurumdan donmusun canim. Gerekirse psikologa git destek al. Ama rahat ol. Emin adimlarla hayatina devam et. Ailen arkadnda,meslegin var sagliklisin daha ne . Mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…