Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın,toparlandın mı biraz?Osman hala sana ulaşıyor mu,sen ne durumdasın?
keşke ayrılmasaymışsınız canım,insan sevdikten sonra tüm bunlar vız gelir tırıs gider.maalesef bu evlilik öncesi dönem çoğu zaman sancılı geçer,ama aslında işin püf noktası aileleri pek işin içine sokmamak galiba.nişanlınızla siz aileleri işin içine çok sokmuşsunuz.keşke nişanlınızla aranızda halledebilseymişsiniz.biliyormusun bende benzer şeyler yaşadım;
1)babam eşimi istemediği için doğrudürüst nişanım bile olmadı
2)gelinliğimin alınması yerine kiralanması konusunda baya bir ısrar edilsede bu konuda asla ödün vermedim ama ilk beğendiğim gelinlik değil başka gelinlik alındı,sesimi çıkarmadım
3)beğendiğim ayakkabı alınmadı yerine kendi istedikleri ayakkabıyı allem kullem edip aldılar sustum
4)ama eşimin damatlığı ve ayakkabısını onlar en pahalı yerden aldırdılar,5 sene önce sadece ayakkabı bile 200 tl idi,sustum.
5)kına gecem zaten olmadı.
6)düğünün olacağı gün sabah eşimi aradım telefona annesi baktı,dedim beni almaya gelmeyecekmisiniz,dedi;biz zaten gelemeyiz de oğlumda gelemez misafirler var onlarla ilgilenecek,sen otobüse atla git kuaföre dediözellikle bu lafını yıllardır unutmam.düşün düğün günü kuaföre otobüse atlayıp gidicem,evden alınmıycam,adettir bilirsiniz gelin evden alınır.neyse sonuçta nişanlım arabayla aldı sonra ama laf hep içimde kaldı.ama yine sustum.
7)düğünde çekilen fotoğrafların parasını biz ödedik.
8)düğünde takılan altınları hemen kayınvalidem arkadaşını göndertip aldırttı,düğün sonrası geri verdi ama niye aldı niye geri verdi hala anlamadım yine yine yine sustum.
9)davetiyeleri eşimle birlikte bastırttık,birlikte üstüne isimleri yazdık ve birlikte eşe dosta dağıttık.
10)evlendikten sonra taşınacağımız evi bir pazar günü eşimle birlikte beraber temizledik,eşyalar taşınırken hiçkimsemiz yoktu yanımızda,kız başıma yarısı ben varken taşındı yarısını eşimin arkadaşları birlikte taşıdılar.
11)perdeciler geliyor gidiyor,yok ölçü tutmadı tekrar gelin,yatak odası gelecek mobilyacılar arıyor öbür yandan,kan ter içinde koştur koştur tek başıma hallettim eşim yanımda olmadığı zamanlar.
daha aklıma gelmeyen birsürü şey var canım ama hep eşimle birbirize destek olduk,peki değdimi;evet değdi!eksik kalanları ne o ailesine söyledi nede ben kendi aileme.evlendikten sonra borç harç aldık ödedik şükür.bunları yazmamın sebebi sen neden susmadından ziyade keşke nişanlınla aranda halletseydiniz herşeyi.bırak eksik kalan eksik kalsın,önemli olan sevginiz.bende bu süreçte çok düşündüm ayrılmayı ailesi yüzünden,çok korktum ama ayrılmadım,iyikide ayrılmamışım çünkü eşimi çok seviyorum,şimdi herşeyimiz var çok şükür,6.senemizdeyiz evliliğimizin,tek eksiğimiz bebek,bak bizim derdimizde bu,Allah sağlıkla ilgili dert vermesin yeterki,gerisi hallolur gider.
demem o ki canım,gerçekten seviyorsan gurur yapma,al karşına konuş,o da seni gerçekten seviyorsa aileleri çok karıştırmadan,annen onu dedi,baban bunu yaptı demeden bakın kendi işinize gücünüze.mutluluklar diliyorum şimdiden size,BIRAKMA!!!
Canım burayla bağlarını koparma lütfen.Senin kadar ağır olmasa da benim de hikayem seninle çok benzer biliyorsun.Yaşadığımız şeylerden,eş ve kayınvalide adayı profillerimize kadar,hatta yaşımıza,mesleklerimize ve babalarımızın mesleklerine kadar.Bu sebeple seni hissediyorum,sana dua ediyorum her zaman.Kk ve bu topikle bağlantını koparma lütfen.Ben nasıl toparlandım biliyor musun,yani toparlanmak demeyim ama eskisinden bir nebze daha iyi hale geliş sebebim burada okuduğum hikayeler.Bir gün bir bakıyorum aynı olayları yaşamış ama evlenmiş bir insanın dramı,O da sen gibi ben gibi bir Osman'ı sevmiş,değişir diye evlenmiş ve hayatı kararmış.Bir gün bakıyorum,kayınvalide yüzünden tıkılan bir yuva.Canım hala acısa da -şükürler olsun beni yolumdan son anda döndüren Rabbim-diyorum.Ne olur sen de kendine çekilme,burda beraber saralım yaralarımızı diğer yaralı kadınlarla beraberTşekkür ederim ,düşündüğün için. Daha iyiyim evet. Burda yazılan bazı olumsuz yorumlar yine beni kötü yaptı ara ara ama yine de daha iyiyim. Osman bana ulaşmıyor.Ulaşmaması için elimden gelen engellemeleri yaptım. Artık okulumun başlamasını bekliyorum.O zaman her şeye yeniden başlayacağım ve daha iyi olacağım inşallah .
Tektaris,ben sana özelden msj attım ama cvp vermedin burda da belirtmişsin zaten özel msj atamıyomuşsun...Mesajımı okumuşsundur,peki ben sana nasıl ulaşabilirim bana o konuda biraz yardımcı olmaz mısın ?
selam,
baştan sona okudum konunu.
avukat bir arkadaşım var, bir keresinde bana nişanlı, sözlü bile olanların hakları olduğunu söylemişti.
işin resmiyete döküldüğü andan itibaren hakların doğuyor. bir avukatla konuşmanı öneririm. yaptığın ödemeleri, tarihleri gösterebilirsin. şahitlerin de var nişanlı olduğuna dair. iki tarafında ailesi, arkadaşlarınız vs.
ama tabii şöyle bir durum da var. o da kredi çekmiş evlenmeniz için gereken para için. şimdi bir de babası hapse girmiş, o yüzden borçlarını ödemeyeceğini söylüyordur. herşeyi unutmak istiyorsan bu mahkeme işleri ile bunu başarmak zor. acın daha da artabilir. ama böyle bir hakkın var, onu bil.