- Konu Sahibi NazliKizce
gündelik fiyatınız nedir?
merhaba ayda bir olacağı için ücret:100 tl.....düşünürseniz beni arayın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gündelik fiyatınız nedir?
Merhaba ayda bir olacağı için ücret:100 tl.dir
günlük ücret:90-100 tl dir
arkadaşlar bana da acil bir temizlikçi hanım lazım. İzmir de bildiğiniz bir temizlikçi hanım ismi varmı? başlangıçta 15 günde bir alacağım. hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde sıklaştıracağım. haftada 1, haftada 2 gün gibi sıklaşabilir. gelen temizlikçilerden hiç memnun kalamadım. en son gelen çok konuşuyordu, kafam götürmedi.. gerçi ona da razıydım aradım ama hanımın bu hafta her günü doluymuş.. bana acilen az konuşan iyi iş yapan dürüst biri lazım. İzmir karşıyakadayım. 1-2 gün içinde acil istiyorum. acil yardım ne olur
Ev işerinize yardımcı olabılırım gündelik 30-50 TL arasında değişir. Tek kaygınız kadınsı olmam. İşimde gercekten kusursuzumdur
Ablam Kadıköy ve Ataşehir'de temizliğe gidiyor. iki ev taşındığı için günü boşaldı kredi borcu nedeni ile acil işe ihtiyacı var. eli oldukça hızlı ve titizdir. özelden mesaj atamıyorum. ilgilenenler bana yazabilir mi?
aynı gün içinde cam silme, halı silme, perde ütüleme ve dip köşe temizliği yapmak mümkün olmuyor. tüm işler evin büyüklüğüne göre 2 veya 3 gün sürebiliyor. Ben ümraniyede oturuyorum. Ev temizliği yapıyorum. Tam gün yol parası dahil 100 tl yarım gün yol parası dahil 50 tl alıyorum. Güven konusunda hiç sıkıntı olmaz. Anadolu yakasına gitmeyi tercih ederim.
Ablam Kadıköy ve Ataşehir'de temizliğe gidiyor. iki ev taşındığı için günü boşaldı kredi borcu nedeni ile acil işe ihtiyacı var. eli oldukça hızlı ve titizdir. özelden mesaj atamıyorum. ilgilenenler bana yazabilir mi?
Arkadaşlar ben istanbul-pendikte oturuyorum.evlere temizlik için iş arıyorum.evliyim 2 çocuk annesiyim.ev hanımıyım.tesettürlü bir bayanım..ev bütçeme katkı sağlamak için parttime evlere temizlik işi arıyorum..konuyla iligilenen ve anadolu yakasında oturan ve evine temizlik elemanı arıyan arkadaşların mailini bekliyorum. Yada cep telefon numaramı arayabilirsiniz....ücret konusunda görüşebiliriz.