• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

ankarada tavsiye edeceğiniz biri var mı?

sadece temizlik, ütü ve yemek yapacak. haftada 3 gün çalışacak.. sigortası da yapılacak.

haftada 2 yarım gün temizlik ve ütüye gelebilecek bayanlar özelden msj atabilermi
ist çamlıcadayım

slm arkadaşlar İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorum haftalık temizlik işi arıyorum şu tüm günlerim boş güvenilir aile yanında benide ailesi gibi görmelerini istiyorum

ankarada hafta da 3 gün çalışacak eleman arıyormuşsunuz eğer özelden telefonunuzu gönderirseniz görüşmek isterim özel mesaj atamıyorum

eve yardımcı arıyorsanız haftada en fazla 3 gün için ben gelebilirm..mümkünse beylikdüzü bakırköy avcılar ataköy olabilir..acil işe ihtiyacım var lütfen bana ulaşın..3 yıl boyunca hakim yanında 2 yıl boyunca bankacı yanında 3 yılda çocuklu evle ilgilendim..evcil hayvan olmasıda sorun olmaz bi hayvansever olarak daha çok sevinirim..telefon numaramı bırakabilirim..günlüğü 60 milyon..

Merhaba bende ihtiyacı olan haftada 5 veya 3 gün çalışabilecek evin tüm isleri ara sırada 3 yaşındaki kizimla ilgilenebilecek titiz güvenilir sorunsuz referans verebilecek bir yardımcı arıyorum
sigara içmemesi iyi yemek yapması tercih sebebidir İstanbul Avrupa yakasında alibeykoy hasdal kagithane civarina yakin oturuyorum oturduğum yerde belirli yerlere servis var ilgilenenler özelden yazarsa sevinirim

slm arkadaslar ben serap bende yıllardır gündelik ew işine gidiyorum referanslıyım iş konusunda olsun ew knusunda olsun kendıme ve işime güvenırım sizden tek istgım benım le bır kez calısmanız kendime güvenıyorum çunku yıllardır bu işi yapıyorum allaha şükür bır kısıye gıtmem yeter iş bulmam için .suan istanbulda fazla kımseye guvenıp gıdemıyorum :(( bende buradan baş vurdum işl bırı lerı cıkıp ew işi var derde anlasırız avrupa yakasındayım ben

arkadaşlar bana da acil bir temizlikçi hanım lazım. İzmir de bildiğiniz bir temizlikçi hanım ismi varmı? başlangıçta 15 günde bir alacağım. hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde sıklaştıracağım. haftada 1, haftada 2 gün gibi sıklaşabilir. gelen temizlikçilerden hiç memnun kalamadım. en son gelen çok konuşuyordu, kafam götürmedi.. gerçi ona da razıydım aradım ama hanımın bu hafta her günü doluymuş.. bana acilen az konuşan iyi iş yapan dürüst biri lazım. İzmir karşıyakadayım. 1-2 gün içinde acil istiyorum. acil yardım ne olur :43:

slm benım annemde izmir karsıyaka ya yıllardır yanı 30 yıl oldu ewet temızlık işine gıder ıstersenız annemın telefonunu vereyım konusun cok hızlı elı var aksıne annem konusmayı sevmez sızıde konusturmaz annemınde oyle bı huyu var ne kahvesı ne sıgarası ne cayı sadece kahvaltı oglen yemegı tamamdır annemi tuta bılene ask olsun annemı tanıdıkca bana hak verırsınız emın olun :)) ben özel mesaj yazamıorum ::((

aynı gün içinde cam silme, halı silme, perde ütüleme ve dip köşe temizliği yapmak mümkün olmuyor. tüm işler evin büyüklüğüne göre 2 veya 3 gün sürebiliyor. Ben ümraniyede oturuyorum. Ev temizliği yapıyorum. Tam gün yol parası dahil 100 tl yarım gün yol parası dahil 50 tl alıyorum. Güven konusunda hiç sıkıntı olmaz. Anadolu yakasına gitmeyi tercih ederim.

Ablam Kadıköy ve Ataşehir'de temizliğe gidiyor. iki ev taşındığı için günü boşaldı kredi borcu nedeni ile acil işe ihtiyacı var. eli oldukça hızlı ve titizdir. özelden mesaj atamıyorum. ilgilenenler bana yazabilir mi?

Maltepe yakinlarinda ev temizligi icin yardimci bayan ariyorum

Ablam Kadıköy ve Ataşehir'de temizliğe gidiyor. iki ev taşındığı için günü boşaldı kredi borcu nedeni ile acil işe ihtiyacı var. eli oldukça hızlı ve titizdir. özelden mesaj atamıyorum. ilgilenenler bana yazabilir mi?

Ablaniz maltepe tarafina gelebilirmi? Eger uygunsa Size nasil ulasabilirim

aynı gün içinde cam silme, halı silme, perde ütüleme ve dip köşe temizliği yapmak mümkün olmuyor. tüm işler evin büyüklüğüne göre 2 veya 3 gün sürebiliyor. Ben ümraniyede oturuyorum. Ev temizliği yapıyorum. Tam gün yol parası dahil 100 tl yarım gün yol parası dahil 50 tl alıyorum. Güven konusunda hiç sıkıntı olmaz. Anadolu yakasına gitmeyi tercih ederim.

ozbekcaglayan@yahoo.com mail adresime telefon numaranızı yazabilirseniz sizinle detaylı görüşmek isterim.
Maltepede oturuyorum hafta içi 3 veya 5 gün çalışabilecek yardımcı arıyorum.

Arkadaşlar ben istanbul-pendikte oturuyorum.evlere temizlik için iş arıyorum.evliyim 2 çocuk annesiyim.ev hanımıyım.tesettürlü bir bayanım..ev bütçeme katkı sağlamak için parttime evlere temizlik işi arıyorum..konuyla iligilenen ve anadolu yakasında oturan ve evine temizlik elemanı arıyan arkadaşların mailini bekliyorum. Yada cep telefon numaramı arayabilirsiniz....ücret konusunda görüşebiliriz.

ozbekcaglayan@yahoo.com mail adresime iletişim bilgilerinizi gönderir misiniz?

slm ilgilenen herkeze,kagıthane şelale evlerine çok yakın oturuyorum,haftada 1 gelecek temizlik işlerine yardımcı bayan arıyorum,bütün evin işini yapacak ütü yapmam,halı silmem, diye şartları olmıyan dürüst güvenilir yarı yolda bırakmıyan haftada 1 gelicegi için normal gündelikçi fiyat olmıycak lütfen ilgilenenler msj atsın özelden telefon nosu da bırakabilirsiniz teşekkürler .............

Back