Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

ben maltepede E-5e yakın oturuyorum
hafta içi sabah 8de gelip akşam yemekten sonra 8 gibi çıkacak
her türlü ev işi yapacak
ben ikizlerime bakarken darda kaldığım zamanlarda destek olabilecek(örneğin ikisi birden ağladığında birini avutabilecek, ben birini uyuturken diğerine göz kulak olacak vb.)
bir yardımcı arıyorum.
ilgilenenler için; ben özelden mesaj atamıyorum, sizin mesaj hakkınız varsa siz bana telefon numaranızı gönderin lütfen..

[QUOTE="naz"li kız;5081268]merhaba arkadaşlar çalıştığım için bazen ev işlerine ister istemez istediğim gibi yetişemiyorum ki konuda sizin fikir ve bilgilerinizi almak istiyorum evlere temizlik için falan yardımcı bayanlar aşagı yukarı ne kadar ücret alıyorlarfisfisfis bı konuda bilgi verebilirsiniz sevinirim teşekkür a.s.[/QUOTE]

mereba ben memurum fakat çalışmam gerekiyo arkadaşlar hafta sonları temizliğe gitmek istiyorum eğer isteyen olursa görüşebiliriz.arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim gerçekten ihtiyacım var.

anadolu yakasında temizlik işi arıyorum ümraniye adliye civarındayım 35 yaşındayım çok acil işe ihtiyacım var
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar .......acillllllllllllllllll

anadolu yakasında temizlik işi arıyorum ümraniye adliye civarındayım 35 yaşındayım çok acil işe ihtiyacım var
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar .......acillllllllllllllllll

merhaba reyhan hanım.ben ümraniyede oturuyorum.gündelik iş için bayan istiyorum.eger memnun kalırsak karşılıklı 2 haftada bır almayı düşünüyorum bir süre.evim adliyeye yakın.tam gün ne kadar acaba yazarmısınız?

merhaba ben annem için gündelik ev işi arıyorum bizde çekmeköy tarafındayız eğer hala birini arıyorsanız özelden telefon numarası bırakabilirim.

esenyurt civarında oturan bayan varsa bana ulaşsın lütfen. her hafta sonu yarım gün alıcam. vakti olursa arada annemde çağırabilir memnun kalırsak..

[QUOTE="naz"li kız;5081268]merhaba arkadaşlar çalıştığım için bazen ev işlerine ister istemez istediğim gibi yetişemiyorum ki konuda sizin fikir ve bilgilerinizi almak istiyorum evlere temizlik için falan yardımcı bayanlar aşagı yukarı ne kadar ücret alıyorlarfisfisfis bı konuda bilgi verebilirsiniz sevinirim teşekkür a.s.[/QUOTE]

mecıdıyekoy beşıktas taraflarındaysanız oralarda gunluk temızlık 100 120 evin buyuklugune göre degısıyoo ama butaraflarda 70 100tl arası yuzyuze görüşmekte yarar var ıstıyenler ozelden mesaj atsın arkadaslar ben mesaj atamıyorum

merhaba ben bahcesehır ıspartakulede oturuyorum 80 m2 bı evım var bel fıtıgım sebebıyle cıddı anlamda ısını ıyı yapan ev ıslerının tamamına hakım bır bayana ıhtıyacım var bugune kadar ev ıslerı ıcın cagırdıgım bayanlar evım kucuk ve esyamın az olmasına ragmen henuz perdelerımı yıkayıp takacak kadar bıle ıslerıne hakım degıllerdı,memnun kalırsam sık aralıklarla gelıcek gercekten tıtız,ev ıslerının tamamına hakım ve hızlı hareket eden sureklı calısabılecegım guvenılır bır temızlıkcıye cok acıl ıhtıyacım var memnun kaldıgım taktırde bes ay sonra dogum yapıcam ve hafta ıcı hergun aynı kısıyle devam etmek ıstıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım...

arkadaşlar bana da acil bir temizlikçi hanım lazım. İzmir de bildiğiniz bir temizlikçi hanım ismi varmı? başlangıçta 15 günde bir alacağım. hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde sıklaştıracağım. haftada 1, haftada 2 gün gibi sıklaşabilir. gelen temizlikçilerden hiç memnun kalamadım. en son gelen çok konuşuyordu, kafam götürmedi.. gerçi ona da razıydım aradım ama hanımın bu hafta her günü doluymuş.. bana acilen az konuşan iyi iş yapan dürüst biri lazım. İzmir karşıyakadayım. 1-2 gün içinde acil istiyorum. acil yardım ne olur

Arkadaşlar ben istanbul-pendikte oturuyorum.evlere temizlik için iş arıyorum.evliyim 2 çocuk annesiyim.ev hanımıyım.tesettürlü bir bayanım..ev bütçeme katkı sağlamak için parttime evlere temizlik işi arıyorum..konuyla iligilenen ve anadolu yakasında oturan ve evine temizlik elemanı arıyan arkadaşların mailini bekliyorum. Yada cep telefon numaramı arayabilirsiniz....ücret konusunda görüşebiliriz.

Istanbul Fatih Vatan caddesi uzerindeki evime, yardimci bayan ariyorum.
Haftada 1 veya 1,5 gun gelebilecek biri olmasi tercihimdir.
Detaylari gorusebiliriz.

merhaba eğer ücret yazqabilirseniz ararım ben kurtköy viaport tarafında oturuyorum.temizliği begenirsem ayda 1 almak istiyorum

gündelik fiyatınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…