- Konu Sahibi NazliKizce
-
anadolu yakasında temizlik işi arıyorum ümraniye adliye civarındayım 35 yaşındayım çok acil işe ihtiyacım var
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar .......acillllllllllllllllll
merhaba reyhan hanım.ben ümraniyede oturuyorum.gündelik iş için bayan istiyorum.eger memnun kalırsak karşılıklı 2 haftada bır almayı düşünüyorum bir süre.evim adliyeye yakın.tam gün ne kadar acaba yazarmısınız?
merhaba reyhan hanım.ben ümraniyede oturuyorum.gündelik iş için bayan istiyorum.eger memnun kalırsak karşılıklı 2 haftada bır almayı düşünüyorum bir süre.evim adliyeye yakın.tam gün ne kadar acaba yazarmısınız?
Ev işerinize yardımcı olabılırım gündelik 30-50 TL arasında değişir. Tek kaygınız kadınsı olmam. İşimde gercekten kusursuzumdur
merhaba eğer ücret yazqabilirseniz ararım ben kurtköy viaport tarafında oturuyorum.temizliği begenirsem ayda 1 almak istiyorumArkadaşlar ben istanbul-pendikte oturuyorum.evlere temizlik için iş arıyorum.evliyim 2 çocuk annesiyim.ev hanımıyım.tesettürlü bir bayanım..ev bütçeme katkı sağlamak için parttime evlere temizlik işi arıyorum..konuyla iligilenen ve anadolu yakasında oturan ve evine temizlik elemanı arıyan arkadaşların mailini bekliyorum. Yada cep telefon numaramı arayabilirsiniz....ücret konusunda görüşebiliriz.
Arkadaşlar ben istanbul-pendikte oturuyorum.evlere temizlik için iş arıyorum.evliyim 2 çocuk annesiyim.ev hanımıyım.tesettürlü bir bayanım..ev bütçeme katkı sağlamak için parttime evlere temizlik işi arıyorum..konuyla iligilenen ve anadolu yakasında oturan ve evine temizlik elemanı arıyan arkadaşların mailini bekliyorum. Yada cep telefon numaramı arayabilirsiniz....ücret konusunda görüşebiliriz.
merhaba eğer ücret yazqabilirseniz ararım ben kurtköy viaport tarafında oturuyorum.temizliği begenirsem ayda 1 almak istiyorum
günlük ücret:90-100 tl dirgündelik fiyatınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?