Eve gelen yardımcılarınız neler yapıyor ve ücreti ne kadar? Ankara'da evime gelebilecek yardımcı kadın arıyorum

Verdim cevabını sonradan, bende hesabı size vermeyeceğime göre sorun yok. Bende üzüldüm herkes gibi ama kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim.
Tartıştığımız şey bizim yorumlarımızdan sonra üzülmeniz. Kimsenin size hesap sorduğu yok anonim platformda. İspat da beklemiyoruz, yorumlarımız ispat için yeterli.

İnanın bilmiyorum bende buradaki tepkilerle fark ettim, beylikdüzünde yaşıyorum kadının her günü dolu diğerlerinden ne ücret aldığını da bilmiyorum.
Çok yüksek değilse de ortalama fiyatlara yakın yapmak iyi olur sanki, 250 gerçekten az, iyi akşamlar ✋

Tartıştığımız şey bizim yorumlarımızdan sonra üzülmeniz. Kimsenin size hesap sorduğu yok anonim platformda. İspat da beklemiyoruz, yorumlarımız ispat için yeterli.
Neden ? Herkesi kendiniz gibi kötü mü sanıyorsunuz ? Açık yüreklilikle sonradan fark ettiğimi belirtmemin nesini tartışıyorsunuz ?

Benim düzgün insani cevaplarıma rağmen hak verdiğim halde tanımadığım insanlara kendimi anlattığım halde sabah programı kavgalarınız ve vicdansızca tanımadığınız niyetini bilmediğiniz birine yaptığınızda vicdansızlık, ben hatamı düzeltirim de siz kendinizi düzeltemezsiniz.
Ben vicdansız bir insan değilim,üstelik hata yaptıysam düzeltmesini bilirim.Keşke sizde bana yönelttiğiniz suçlamaları kendinize yöneltseniz.
Hayır yani tüm gün temizliğe gelen kadına 250 tl veren siz,vicdansız ben miyim?pffft

2 haftada bir geliyor , sabah 7.30 da geliyor kahvaltı yapıyoruz birlikte , 8 olmadan başlıyor, öğlen de 13.00 - 13.30 gibi çıkıyor.

Bir hafta camlari siliyor , kapilari siliyor , yerleri supur sil , lavobalar ve toz alma isleri ve ütü yapıyor.

2 hafta sonra geldiginde ise koltuklari siliyor , mutfak dolaplarınin icini dışını siliyor, yine yerleri süpür sil , lavabolar ve toz alma isleri ve ütü yapıyor.
Evim 2+1 . Normalde nadir gittigi evlerden yarim güne 250 aliyormus ama bana devamli geldigi icin 200 e anlaştık .

Ben vicdansız bir insan değilim,üstelik hata yaptıysam düzeltmesini bilirim.Keşke sizde bana yönelttiğiniz suçlamaları kendinize yöneltseniz.
Hayır yani tüm gün temizliğe gelen kadına 250 tl veren siz,vicdansız ben miyim?pffft
Ben ilk eleştiride kabul ettiğim halde vicdansız oldum da siz burada seviyesiz eleştirilerinizle vicdanlı oldunuz? Lütfen benimle muhattabı kesin.

Ben ilk eleştiride kabul ettiğim halde vicdansız oldum da siz burada seviyesiz eleştirilerinizle vicdanlı oldunuz? Lütfen benimle muhattabı kesin.
Ben size hiç hakaret etmedim.Hatta siz söyleyinceye kadar vicdansız bile demedim.Seviyemi de hiç bozmadım.Size yazdığım tüm mesajlara bakabilirsiniz.

Ben size hiç hakaret etmedim.Hatta siz söyleyinceye kadar vicdansız bile demedim.Seviyemi de hiç bozmadım.Size yazdığım tüm mesajlara bakabilirsiniz.
Bence siz bakın mesajlarınıza üslubunuza ama dediğim gibi düzeleceğinizi düşünmüyorum, kendi söylediğinizi bile yalanlarken haklı çıkmak uğruna verece bileceğiniz mücadele beni korkutuyor, haklısınız da dedim lütfen uzatmayın, iyi akşamlar.

Neden ? Herkesi kendiniz gibi kötü mü sanıyorsunuz ? Açık yüreklilikle sonradan fark ettiğimi belirtmemin nesini tartışıyorsunuz ?
Çok şükür kimsenin emeğini sömürüp de utanmadan eline 3 kuruş vermiyorum. Bunu yapan kötüdür.

Markete gidiyorsanız tüm gün 3+1 evin temizliğine 250 TL verilmeyeceğini bilirsiniz.

İlla çevrenizden birinin ay çok ucuuzz demesine gerek yok.

Kaldi ki siz ne kadar ucuza emek sömürdüğünüzü bildiğiniz için şok olacaksınız diye haber verdiniz bize.

Bizden tepki alınca evi var, arabası var diye paraya ihtiyacı yok havası bile yarattınız. Sizin klozetinizi fırçalamak onu hobisidir tabii. Bayılıyordur halılarınızı kazımaya. Evet ben kötüymüşüm. 😄

Bence siz bakın mesajlarınıza üslubunuza ama dediğim gibi düzeleceğinizi düşünmüyorum, kendi söylediğinizi bile yalanlarken haklı çıkmak uğruna verece bileceğiniz mücadele beni korkutuyor, haklısınız da dedim lütfen uzatmayın, iyi akşamlar.
Baktım.Üslubumda sorun yok.Hakaret içeren tek kelime yok.Mücadele veren sizsiniz.Siz benim mücadelemden korkacağınıza kendi vicdanınızdan korkun.

Çok şükür kimsenin emeğini sömürüp de utanmadan eline 3 kuruş vermiyorum. Bunu yapan kötüdür.

Markete gidiyorsanız tüm gün 3+1 evin temizliğine 250 TL verilmeyeceğini bilirsiniz.

İlla çevrenizden birinin ay çok ucuuzz demesine gerek yok.

Kaldi ki siz ne kadar ucuza emek sömürdüğünüzü bildiğiniz için şok olacaksınız diye haber verdiniz bize.

Bizden tepki alınca evi var, arabası var diye paraya ihtiyacı yok havası bile yarattınız. Sizin klozetinizi fırçalamak onu hobisidir tabii. Bayılıyordur halılarınızı kazımaya. Evet ben kötüymüşüm. 😄
Evet kötüsünüz, bende sömürmedim ve utanmadım çünkü ne niyetle yaptığımı ben bilirim.
İlla çevremden ucuz demesine gerek varmış ki bende öğrenmişim.
Ev ve arabayı ihtiyacı yok havası katıp hobi olarak yapıyor diye algılayan birinin zaten beni anlayabileceğini düşünmem, bunu sömürülen bir gariban olmadığını yaratmaya çalıştığınız bu demagoji havasının gerçek olmadığını anlatmaya çalıştım.
Evet kötüsünüz ama bu kötülüğünüz gerçek sömürgecileri kurutmak için işe yarayabilir sizi oralara doğru alalım, çarpıta çarpıta bir şey katmadığınız bir şey almadığınız tartışmalarda bulunmayacağım daha fazla.

Saplayan arkadaşımız para veriyor diye her şeye karışabileceğini sanan bir arkadaş, burada gelmiş vicdan naraları atıyor. Ailesine bu hakkı gören evine aldığı yardımcıyı da anca burada başkalarına hakaret ederek korur. Ne az önce inkar ettiği cümleleri ne önceki konuları silinmiyor, karakter belli saplasın dursun.

Saplayan arkadaşımız para veriyor diye her şeye karışabileceğini sanan bir arkadaş, burada gelmiş vicdan naraları atıyor. Ne az önce söylediği yalanlar ne önceki konuları silinmiyor, karakter belli saplasın dursun.
Tüm gün bu konuda inatla herkesle tartışıyorsunuz hiç yorucu değil mi?
Yeni evli insan için depresif hayatınız var.
Ve evet verdiğiniz ücret çok az,3 sene önce geliyorlardı o ücrete. İstanbul.
Onca insan size az diyorsa bir düşünün.Yeni istediğiniz ücreti verirsiniz vicdanınıza kalmış ama herkes az diyor.bir doğru olan siz olamazsınız değil mi

Tüm gün bu konuda inatla herkesle tartışıyorsunuz hiç yorucu değil mi?
Yeni evli insan için depresif hayatınız var.
Ve evet verdiğiniz ücret çok az,3 sene önce geliyorlardı o ücrete. İstanbul.
Onca insan size az diyorsa bir düşünün.Yeni istediğiniz ücreti verirsiniz vicdanınıza kalmış ama herkes az diyor.bir doğru olan siz olamazsınız değil mi
Evlilikle ilgisi nedir acaba hakkımı savunmamım ? Ben neyi tartışıyorum burada hayır 250 tl vereceğim normal olan bu mu diyorum. Neler söylemişim bir okuyun isterseniz böyle atıp tutmadan komik duruma düşüyorsunuz.

Evlilikle ilgisi nedir acaba hakkımı savunmamım ? Ben neyi tartışıyorum burada hayır 250 tl vereceğim normal olan bu mu diyorum. Neler söylemişim bir okuyun isterseniz böyle atıp tutmadan komik duruma düşüyorsunuz.
Dağılın siz hepiniz enayisiniz 600-700 veriyorsunuz tek akıllı benim şok olacaksınız ama minvalinde konuya giren sizdiniz.
Evlilikle ilgisi nedir acaba
Sabahtan beri bu konudan çıkamadınız yeni evli biri için çok fazla zaman kaybı o bakımdan .
Neyse çok yorgunum tartışamayacağım.

X