- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Ic kisim olmuyor acinca alt tarafi ice dogru gidiyor ya orasiBuzdolabı neyse de 56 yıllık yardımcı bayan da olsam aklıma gelmez bulaşık makinesi açıp iç kısmı silmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ic kisim olmuyor acinca alt tarafi ice dogru gidiyor ya orasiBuzdolabı neyse de 56 yıllık yardımcı bayan da olsam aklıma gelmez bulaşık makinesi açıp iç kısmı silmek
Tercih meselesi ama el ile hakikaten çok daha iyi oluyor.Buna katılıyorum annelerimizden kalma böyle bir takıntım vardı aştım ben de. Ev güzel süpürüldüyse viledayla gayet temiz oluyor.
Tercih meselesi ama el ile hakikaten çok daha iyi oluyor.
kapagı acınca alt kısım degıl mı orası gercekten toz cekıyorIc kisim olmuyor acinca alt tarafi ice dogru gidiyor ya orasi
Simdi bu silip süpürme olayları çok değişik.Sizin yöntemi bende yapıyorum.Silme bitince tekrar süpürme çok iyi oluyor.Ama bir komşum evinin her yerinin halı olduğunu ve ayda bir sildigini söylemişti.O açıdan bakınca Vileda iyi deriz ama gerçek bir titiz için olay elle silmek ve her odada su degistirmektir.Evet de biraz işkence gibi geliyor kadına. Ben viledayla tatmin olmayı öğrendim ya. Her yeri kaldırıp koltuk masa dip köşe süpürüp vileda yapıp tüm temizlik bittikten sonra evi komple tekrar süpürtüyorum. Uzun süre toz olmuyor.
Simdi bu silip süpürme olayları çok değişik.Sizin yöntemi bende yapıyorum.Silme bitince tekrar süpürme çok iyi oluyor.Ama bir komşum evinin her yerinin halı olduğunu ve ayda bir sildigini söylemişti.O açıdan bakınca Vileda iyi deriz ama gerçek bir titiz için olay elle silmek ve her odada su degistirmektir.
Tanıdık çağırmak da sıkıntı gördüğünüz gibiBana geçen gelen kadın elektrik süpürgesi açmamıştı. Eve geldim yerlerde saçlar duruyor.
Tanımadık birini çağırmak resmen macera.
kusura bakmayın yorumunuza tebessüm ettim. size gelen kisinin temizlik yapmamak icin bahaneside hazırmış , aldığı parayı acaba nasıl gönül rahatlıği ile harcayabiliyor merak ediyorumBana en son gelen toz bana ait değil dedi herhalde tozları alması için birini daha tutmam gerekliydi bilemedim
Bana en son gelen toz bana ait değil dedi herhalde tozları alması için birini daha tutmam gerekliydi bilemedim
Evet maalesefkapagı acınca alt kısım degıl mı orası gercekten toz cekıyor
Ben uyardiktan sonra bu seferlik öyle olsun diyip aldı tozları birde yeni bebeğim vardı acıdı bana Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza dediğiniz gibi boğazından nasıl geçecek bunu düşünmesi lazımkusura bakmayın yorumunuza tebessüm ettim. size gelen kisinin temizlik yapmamak icin bahaneside hazırmış , aldığı parayı acaba nasıl gönül rahatlıği ile harcayabiliyor merak ediyorum