- 25 Aralık 2012
- 506
- 353
- 123
- Konu Sahibi UmmuHureyra
-
Cocugun ayagi ve corabi gayet kolay temizlenebilen seyler su ve sabunla halldedebilir heralde tabi biraz dusunceli olabilene. Ben sizinle ayni fikirde olamayacagim maalesef eger bir seylerden rahatsiz olduysak ve bu kisiler bizim arkadasimizsa uygun bir dille soylenebilir diye dusunuyorum cunku biz soylemesek baskasi soylemezse ilerde eminimki cogu kisi bu durumdan rahatsiz olacagi icin hemen bi dedikodu alip basini gidecek ve ortamda zaten huzur kalmayacaktir diye dusunuyorum sayin insanlik abidesi..Ayaklarını kapıda bırak mı demeli cocuga!
Bende cocuguna sahıp çıkmayan anneyı kınıyorum..kendımde mısafırlıkte sureklı kızımın basını beklerım..
Ama evıme gelene laf cakamam..senin şuan yaptıgın gibi..
Biraz insan oldugumdan kimseyi huzursuz edemem..yapı meselesi..
Öyle çk titiz insanların evine getmeye çekinir insan benim çocuğumda yaramaz evi ona göre dekore ettik yıkcak dökcek bisey yok ama misafirlikte olay başka oluyo çocuk pesinde koşmaktan oturduğmu anlamıyorum
öyle devam ederseniz evinize gelen olmaz
o gunleri ben de bekliyorum. Kizim daha uc yasinda, ogluma da hamileyim ama hulyalarimda onlarin universiteye gidip benim de gonlumce gezecegim, canimin istediginde yatip canimin istediginde kalkacagim gunler var su anÇocuklar büyüyünce arkadaş ilişkileri daha kaliteli oluyor onu anladım çünkü kız arkadaşımın yanına gittiğimde o vakit oğlu sırf onunla ilgilensin diye balkondaki saksıları yere indirdi zaten gençlikte ev işi, çalışma hayatı ,kaynana ziyareti olduğundan arkadaşa vakit kalmıyordu şimdi çocuklar büyüde herşey daha insanın içine siniyor ve zevk alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?