- 10 Ağustos 2009
- 26.146
- 18.314
- 823
- Konu Sahibi UmmuHureyra
-
o gunleri ben de bekliyorum. Kizim daha uc yasinda, ogluma da hamileyim ama hulyalarimda onlarin universiteye gidip benim de gonlumce gezecegim, canimin istediginde yatip canimin istediginde kalkacagim gunler var su an
oyle gorunuyor :0 daha cok var, simdi tadini cikariyim bari, hazir sekerlerken :)İnşallah sanada nasip olur lnsan epey bir mücadele veriyor bunun için kolay değil
gecen gun bi misafirlige gittikk, okul tatildi eve oteki arkadslarin çocuklari vardi 3er tane benimkiler yokdu Alalhtan oyun grubundaydilar
neyse ev sahibi daha biz oturmadan ben normalde çocuklu misafir kabul etmiyorum, okul kapaliyken gitmemde gelmemde vs konusmaya basldi, ve biz gelene kadarda kadin hiç oturmadi çocuklarin pesinde kosmakdan
onun gibi yapacaginiza hiç çagirmayin daha iyi, kadinlardan biri eltisydi ama oteki tovbe ettim bi daha evine gitmeyecek, ben zaten gitmem : )
yada onun gibi yapin bi daha gelmeleirni otomatikman engellemis olursunuz
çocuk bu dokerde saçarda ,sizde çocukken yapmistirsiniz
yok çocuklar bisey yapmadiki,adim atamiyolardi yazik : )))cocuklugum aklima geldi, cocukken ortaligi karistirmak cok hosuma giderdi. Ama annem cimdiklerdi.
Bence o bayanin yaptigi ayip olmus, sonucta cocuklar zarar bile vermemis daha, ama bu demek deyil ki anneler cocuklarina gittigi yerde doktursun sactirsin, masalara vurdurtup delik desik etsin tum esyayi.
yok çocuklar bisey yapmadiki,adim atamiyolardi yazik : )))
ben $ahsen çocugum olsa yarim saat oturup kalkardim,o ortamdan ama benimkiler yok diye rahat oturdum, benim diisimda herkes tedirgindi ama : )
yeme içme okeyde ,çocuklar put gibi nasil dursun saatlerce kipirdamadan
size biraz kuzenimin dedikodusunu yapayım madem.
arada bize gelirler, birkaç gün kalır giderler. 2 oğlu var, 13 ve 9 yaşındalar.
çocuklar saate aldırmadan evin içinde koşuyor, bağıra bağıra konuşuyor. mesela yemeğe oturacağız, tabaklara yemek konarken bakıyor, babamla benim için diyor bunu genelde, "teyze onlara neden çok koyuyorsun bize kalmadı" diyor. ki gerçekten yok öyle bi şey. sonra bir kahvaltı yapıyor, ben hayatımda o kadar ekmek kırığı hiç görmedim. masanın üzerinden o kadar reçel hiç temizlemedim.
bi gün anneme sordum, "o senin ablanın kızı, ikiniz de aynı terbiyeyi almışsınız ama çocukları neden böyle" diye. annem de dedi ki;
"çocuğa terbiye vermek zordur. sabır ister, düşünmek ister. maddi manevi uğraş gerektirir. hem kafanı doldurur hem zamanını alır. ama komşuyla kavga etmek daha kolay. gürültüden şikayet ediyorsa bi kere kavga eder küsersin, bi daha şikayet edemez çünkü bulaşmak istemez. tuvalet eğitimine uğraşacağına tuvaleti temizlersin. sofra adabı öğretmeye uğraşacağına her yemekten sonra süpürür silersin. sadece bedenen yorulursun ama kafan rahat olur."
yok çocuklar bisey yapmadiki,adim atamiyolardi yazik : )))
ben $ahsen çocugum olsa yarim saat oturup kalkardim,o ortamdan ama benimkiler yok diye rahat oturdum, benim diisimda herkes tedirgindi ama : )
yeme içme okeyde ,çocuklar put gibi nasil dursun saatlerce kipirdamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?