Eve geç gelen eş

Alkol de var alkol olduğu için bence bu kadar kalıyor dışarda yoksa her gece ne sohbeti edecek alkolü bırakması tek çare ama nasıl yaparım bıraktırırım bilmiyorum
Ana alkol varsa bilemem siz alkollu geldıgı ıcın rezil oluruz die eve alamıyorsunuz anladım sizi . Gençliğinizi bu adama heba etmeyin .

Eşim haftanın neredeyse 4-5 günü geç geliyo 12 den sonra yani kimi zaman 2-3 4–5 değişiyor ticaretle uğraşıyor arkadaşlarıyla olduğun biliyorum görüntülü arama resim hepsini yapıyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım hep tartışıyor kavga ediyoruz ama düzelme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 2 yıllık evlilik
Aynı şekilde bir arkadaş aladatılmıştı .
Eşinin iş ve arkadaş sebebi ile dışarıda olduğunu zannediyordu ,
Ama olay başka çıktı .

Siz niye bu kadar kabulleniyorsunuz bu durumu ?
Çok pasif gördüm sizi .
Biraz dişinizi göstermezseniz , sonunuz belli .

İnşaatta galeri de gece yapılan işler değil. Valla ben görevdeyim diye görüntülü arayıp fotoğraf atıp pavyonlardan çıkmayanı görmüş biriyim. Ben olsam asla güvenmezdim. Evlilik böyle olmaz. Eve gelip öğlene kadar yatıp öğlende işe gidiyordur. Eeee ne anladın bu evlilikten?

Aynı şekilde bir arkadaş aladatılmıştı .
Eşinin iş ve arkadaş sebebi ile dışarıda olduğunu zannediyordu ,
Ama olay başka çıktı .

Siz niye bu kadar kabulleniyorsunuz bu durumu ?
Çok pasif gördüm sizi .
Biraz dişinizi göstermezseniz , sonunuz belli .
Diş göstermekten kastınız nedir ben sadece bir yuva yıkasın istemiyorum çocuk var ortada başka bir çözüm arıyorum sadece

İnşaatta galeri de gece yapılan işler değil. Valla ben görevdeyim diye görüntülü arayıp fotoğraf atıp pavyonlardan çıkmayanı görmüş biriyim. Ben olsam asla güvenmezdim. Evlilik böyle olmaz. Eve gelip öğlene kadar yatıp öğlende işe gidiyordur. Eeee ne anladın bu evlilikten?
Evet evlilik böyle olmaz öğlen gidiyor dediğiniz gibi saçma sapan bir durumun içindeyim

Evet canım sen biraz daha sabret. Eşinin itibarını asla zedeleme sakın ailene falan duyurma. Geldiği an kapıyı aç sakın bekletme. Ne de olsa erkek o geç gelebilir ne olacak ki? İkinci çocuğu bekletme belki eve bağlanır. Bak bizim kocamız da geç geliyor yüklenme öyle eşine.
Duymak istedikleriniz bunlar :)

Evet canım sen biraz daha sabret. Eşinin itibarını asla zedeleme sakın ailene falan duyurma. Geldiği an kapıyı aç sakın bekletme. Ne de olsa erkek o geç gelebilir ne olacak ki? İkinci çocuğu bekletme belki eve bağlanır. Bak bizim kocamız da geç geliyor yüklenme öyle eşine.
Duymak istedikleriniz bunlar :)
Neden bu alaycı tavırlarınız. Ben bir şeyler için çaba göstermeye çalışıyorum farklı bir çıkış yolu aramaya çalışıyorum sizin üslubunuza bakın Mümkünse yorum yapmayın

Siz temizliğini yemeğini yapın işlerini görün o da gezsin tozsun hayatını yaşasın sonra eve gelsin yatsın. Evi otel gibi kullanıyor kafasına göre yaşıyor. Düzelmez boşuna beklemeyin. Daha ilk zamanlarda bile böyle yapıyor ileride daha da beter olur hatta eve birkaç gün gelmeyeceği bile olur iyice arsıza bağlar

Neden bu alaycı tavırlarınız. Ben bir şeyler için çaba göstermeye çalışıyorum farklı bir çıkış yolu aramaya çalışıyorum sizin üslubunuza bakın Mümkünse yorum yapmayın
Alay etmiyorum size bir sürü kişi neler yapabileceğinizi yazmış. Siz kimseyi dinlemeyecekseniz neden yoruyorsunuz insanları ? Diyorlar ki tepki göstermelisin siz bekleyeyim düzelir diyorsunuz. Bence dalga geçen sizsiniz.

Bir de bebeğiniz varmış. En tatlı yaşları, birdaha o yaşlara gelmeyecek tam sevmelik zamanları. Eşine, bebeğine daha şimdiden vakit ayırmıyor ileride çocuğunuz babam eve niye gelmiyor anne diye size çok söylenir

Bir de bebeğiniz varmış. En tatlı yaşları, birdaha o yaşlara gelmeyecek tam sevmelik zamanları. Eşine, bebeğine daha şimdiden vakit ayırmıyor ileride çocuğunuz babam eve niye gelmiyor anne diye size çok söylenir
Ben de bunu düşünmüyor değilim en çokta üzüldüğüm şey bu

Ben de bunu düşünmüyor değilim en çokta üzüldüğüm şey bu
E niye oturup bunların yaşanmasını bekliyorsunuz bence boşanın böyle olmaz. Zamanla aynı evin içinde ev arkadaşı gibi olacaksınız. Sadece hizmetini göreceksiniz yemeği temizliği çamaşırı... Eve gelmeme saatlerini zamanla daha da arttıracak çocuğa da yazık baban var ama yok gibi o psikoloji ile büyümesi yazık olur.

E niye oturup bunların yaşanmasını bekliyorsunuz bence boşanın böyle olmaz. Zamanla aynı evin içinde ev arkadaşı gibi olacaksınız. Sadece hizmetini göreceksiniz yemeği temizliği çamaşırı... Eve gelmeme saatlerini zamanla daha da arttıracak çocuğa da yazık baban var ama yok gibi o psikoloji ile büyümesi yazık olur.
Haklısınız

Back
X