O saatlere kadar dışarıda kalacaksa neden evlenmiş?
Gece üçe dörde kadar neyin takılması bu, çocuk var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O saatlere kadar dışarıda kalacaksa neden evlenmiş?
Gece üçe dörde kadar neyin takılması bu, çocuk var mı?
En iyi niyetli tarafımdan baktımdı. İnşallah başka kadın meseleleri vs yoktur ne diyeyim.Erkek muhabbetini aşar gibi kuzum bu, adam mütahit, galerici falan para boldur. İşte evi belli olsun, çocuğu olsun diye evlenmiş. Kadını eve kapatıp fırt fırt geziyor, eve bile almam böylesi, gitsin sokakta yatsın.
Hayır yok olsaydı illaki bir açık verirdi bu zamana kadar ne telefonda ne sosyal medyada ne de başka şekilde bir açığı yokEn iyi niyetli tarafımdan baktımdı. İnşallah başka kadın meseleleri vs yoktur ne diyeyim.
Çocuğu alıp gidin ve rest çekin bakalım ne yapacak, olsun haftada iki kez 12'de gelsin eve, öyle sabaha karşı eve gelmekte nesi.İnanın bu söylediklerinizi o kadar çok yüzüne vurup tartıştım ki
Sen rezil olmazsın ki, o olur.Birkaç kez eve almamayı denedim ama etrafa rezil olmamak için yine de kapıyı açtım
Yok mu hiç gidebilecegin bir yer. Bir akşam al cocugunu da çık git birkaç gün kal. Evde olmamak neymis bir görsün. Evli çocuklu adamin hergun o saatlere kadar disarda ne işi var. Niye evlenmis o zaman. Böyle adami bir dk tutmam evde gitsin disarda yaşasın isterse. Salak salak tipler yahu sinir oluyorum
Annemin evine gidebilirim ama gidersem olaylar daha çok buyur şu an ailem bilmiyor onun öyle yaptığını ben eşimi çok seviyorum onun itibari için kimseye söylemiyorum
O senin itibarini dusunuyor mu acaba hergun disarda gezerken. Sevin arkadasim boyle kocalarınizio kadar sevin ki herseyi rahat rahat yapabilsinler. Bosver o zaman gezsin gezebildigi kadar ekstra diyecek birsey yok
Ben eve almazdım çantasını hazırlar kapıya koyardım açıkcası 2 yıllık evlilik ve sorumsuz , ilgisiz bi eş istemezdim. Evlilik adamı değil bekarlığını özlüyor kusura bakma olmaz ondan iyi eş.Eşim haftanın neredeyse 4-5 günü geç geliyo 12 den sonra yani kimi zaman 2-3 4–5 değişiyor ticaretle uğraşıyor arkadaşlarıyla olduğun biliyorum görüntülü arama resim hepsini yapıyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım hep tartışıyor kavga ediyoruz ama düzelme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 2 yıllık evlilik
İnanın tek isteğim vakitlice eve gelmesiAilenize yansıtmayın bence . Sizde galeri inşaat varsa para da vardır eğer bebegınız rahat bi bebekse sağlık problemleriniz yoksa bebegınızle kendınıze bi tur satın alın ve bi hafta mis gibi gezin oda aransın dursun :)
Sizde kafa dağıtın .
Onu ele güne öyle bir rezil ederdim ki, ne itibarı? Sevmeye ve itibarını düşünmeye devam et o zaman, ne diyeyim.Annemin evine gidebilirim ama gidersem olaylar daha çok buyur şu an ailem bilmiyor onun öyle yaptığını ben eşimi çok seviyorum onun itibari için kimseye söylemiyorum
Madem haftanın 4-5 günü arkadaşlarıyla geceye kadar takılıp eve gelmeyecek neden evlenmiş ki? Güzelce tartışmanız lazım bu konuyu.Eşim haftanın neredeyse 4-5 günü geç geliyo 12 den sonra yani kimi zaman 2-3 4–5 değişiyor ticaretle uğraşıyor arkadaşlarıyla olduğun biliyorum görüntülü arama resim hepsini yapıyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım hep tartışıyor kavga ediyoruz ama düzelme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 2 yıllık evlilik
galericiler genelde düzelmez böyle devam ederler.. eşimin arkadaşları var sürekli dükkandan otururlar boş muhabbet için eşimi de çok ararlar gel die bıkmadan usanmadan bazen eşim kızar yani arayan arkadaşına da oğlum aynı yüzler aynı muhabbetler git bi çocuğunu büyüt evinde die ama nato kafa nato mermer . Bu deveyi güdemesseniz gidiceksiniz değişmez o adamİnanın tek isteğim vakitlice eve gelmesi
Alkol de var alkol olduğu için bence bu kadar kalıyor dışarda yoksa her gece ne sohbeti edecek alkolü bırakması tek çare ama nasıl yaparım bıraktırırım bilmiyorumgalericiler genelde düzelmez böyle devam ederler.. eşimin arkadaşları var sürekli dükkandan otururlar boş muhabbet için eşimi de çok ararlar gel die bıkmadan usanmadan bazen eşim kızar yani arayan arkadaşına da oğlum aynı yüzler aynı muhabbetler git bi çocuğunu büyüt evinde die ama nato kafa nato mermer . Bu deveyi güdemesseniz gidiceksiniz değişmez o adam