.Haklısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Haklısınız
Gidecek yerim yoksa peki varken yoksaE niye oturup bunların yaşanmasını bekliyorsunuz bence boşanın böyle olmaz. Zamanla aynı evin içinde ev arkadaşı gibi olacaksınız. Sadece hizmetini göreceksiniz yemeği temizliği çamaşırı... Eve gelmeme saatlerini zamanla daha da arttıracak çocuğa da yazık baban var ama yok gibi o psikoloji ile büyümesi yazık olur.
Yani sanırım ailemle anlaşamıyoruz şöyleler vesaire diyeceksin ama inan bana mutsuz bir evlilikte kalmaktansa aile evine dönmek daha iyidir. Ha ama aile vardır devamlı dayak yiyorsundur eziyet ediyorlardır o eve dönmezsin. Ama öyle durumlar yoksa dönmen daha doğru olurGidecek yerim yoksa peki varken yoksa
Kendi konumu yazmış gibiyim ne eksik ne fazla şu anda saat gece 02:30 eşim evde değil.. bende değişmedi değişmiyor umarım sizin değişirEşim haftanın neredeyse 4-5 günü geç geliyo 12 den sonra yani kimi zaman 2-3 4–5 değişiyor ticaretle uğraşıyor arkadaşlarıyla olduğun biliyorum görüntülü arama resim hepsini yapıyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım hep tartışıyor kavga ediyoruz ama düzelme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 2 yıllık evlilik
Sizin de bir arkadaşınız akrabanız yok mu arada evinde kalmaya gidin. Eşiniz eve gelince sizi göremesin ben de sıkıldım çıktım hep sen mi çıkacaksın diyin. Biraz ne yaptığını anlamasını sağlayın ama maalesef değişmezKendi konumu yazmış gibiyim ne eksik ne fazla şu anda saat gece 02:30 eşim evde değil.. bende değişmedi değişmiyor umarım sizin değişir![]()
Ortada çocuk var ama yuva yok farkında değil misiniz? Adam otel gibi kullanıyor evi. Hatta otele bile daha uygun saatlerde gidilir. 4-5 nedir? Aileniz duymasın o rezil olmasın ama siz rezil oluyorsunuz. Bırakın biraz da o rezil olsun ki anlasın. Yoksa bu adam düzelmezDiş göstermekten kastınız nedir ben sadece bir yuva yıkasın istemiyorum çocuk var ortada başka bir çözüm arıyorum sadece
Eşini aldatan birini tanıyorum dışarıdab görseniz melek, hiç bir kadına bakmaz. Sosyal medyadan tanımadığı kimseyi takip etmez. Evden işe işten eve. Ama karısını müşterisi ile aldatmis ve daha yeni evliler. Tabi inşallah sizde öyle bir durum yoktur. Evlilik hayatına alışamadı belki deHayır yok olsaydı illaki bir açık verirdi bu zamana kadar ne telefonda ne sosyal medyada ne de başka şekilde bir açığı yok
İşinize gelmiyor dimi doğruları duymak?Neden bu alaycı tavırlarınız. Ben bir şeyler için çaba göstermeye çalışıyorum farklı bir çıkış yolu aramaya çalışıyorum sizin üslubunuza bakın Mümkünse yorum yapmayın
Sorun etmez ki kalsam yeterki ona birşey demeyeyim çıkacağı zaman dışarıya.Sizin de bir arkadaşınız akrabanız yok mu arada evinde kalmaya gidin. Eşiniz eve gelince sizi göremesin ben de sıkıldım çıktım hep sen mi çıkacaksın diyin. Biraz ne yaptığını anlamasını sağlayın ama maalesef değişmez
Hayır kesinlikle düşünmüyorum
Siz buna izin verdiğiniz için böyle emin olun.Kendi konumu yazmış gibiyim ne eksik ne fazla şu anda saat gece 02:30 eşim evde değil.. bende değişmedi değişmiyor umarım sizin değişir![]()
Canım nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti? Şimdi daha iyi misin?Sizin de bir arkadaşınız akrabanız yok mu arada evinde kalmaya gidin. Eşiniz eve gelince sizi göremesin ben de sıkıldım çıktım hep sen mi çıkacaksın diyin. Biraz ne yaptığını anlamasını sağlayın ama maalesef değişmez
Sağol canımCanım nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti? Şimdi daha iyi misin?
Oh çok şükür. Ağrıların geçti mi? İnşallah yürüdüğün zamanlarıda göreceğiz. Meraklı bekliyorum serüvenini.Sağol canımçok şükür sağ salim kalktım ameliyat masasından ama yürüyemiyorum. Umarım en kısa zamanda yürüyebilirim
Seni bilgilendiririm maalesef çok ağrım varOh çok şükür. Ağrıların geçti mi? İnşallah yürüdüğün zamanlarıda göreceğiz. Meraklı bekliyorum serüvenini.zor kısmı geçti gitti.
Merak ediyorum evet lütfen bilgilendir. Ağrıların ameliyat kaynaklı şu an fazladır tahmin edebiliyorumSeni bilgilendiririm maalesef çok ağrım vargüçlü durmaya çalışıyorum yürüyebilsem harika olacak