Eve geç gelen eş

E niye oturup bunların yaşanmasını bekliyorsunuz bence boşanın böyle olmaz. Zamanla aynı evin içinde ev arkadaşı gibi olacaksınız. Sadece hizmetini göreceksiniz yemeği temizliği çamaşırı... Eve gelmeme saatlerini zamanla daha da arttıracak çocuğa da yazık baban var ama yok gibi o psikoloji ile büyümesi yazık olur.
Gidecek yerim yoksa peki varken yoksa

Gidecek yerim yoksa peki varken yoksa
Yani sanırım ailemle anlaşamıyoruz şöyleler vesaire diyeceksin ama inan bana mutsuz bir evlilikte kalmaktansa aile evine dönmek daha iyidir. Ha ama aile vardır devamlı dayak yiyorsundur eziyet ediyorlardır o eve dönmezsin. Ama öyle durumlar yoksa dönmen daha doğru olur

Eşim haftanın neredeyse 4-5 günü geç geliyo 12 den sonra yani kimi zaman 2-3 4–5 değişiyor ticaretle uğraşıyor arkadaşlarıyla olduğun biliyorum görüntülü arama resim hepsini yapıyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım hep tartışıyor kavga ediyoruz ama düzelme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 2 yıllık evlilik
Kendi konumu yazmış gibiyim ne eksik ne fazla şu anda saat gece 02:30 eşim evde değil.. bende değişmedi değişmiyor umarım sizin değişir 😟

Kendi konumu yazmış gibiyim ne eksik ne fazla şu anda saat gece 02:30 eşim evde değil.. bende değişmedi değişmiyor umarım sizin değişir 😟
Sizin de bir arkadaşınız akrabanız yok mu arada evinde kalmaya gidin. Eşiniz eve gelince sizi göremesin ben de sıkıldım çıktım hep sen mi çıkacaksın diyin. Biraz ne yaptığını anlamasını sağlayın ama maalesef değişmez

Diş göstermekten kastınız nedir ben sadece bir yuva yıkasın istemiyorum çocuk var ortada başka bir çözüm arıyorum sadece
Ortada çocuk var ama yuva yok farkında değil misiniz? Adam otel gibi kullanıyor evi. Hatta otele bile daha uygun saatlerde gidilir. 4-5 nedir? Aileniz duymasın o rezil olmasın ama siz rezil oluyorsunuz. Bırakın biraz da o rezil olsun ki anlasın. Yoksa bu adam düzelmez

Hayır yok olsaydı illaki bir açık verirdi bu zamana kadar ne telefonda ne sosyal medyada ne de başka şekilde bir açığı yok
Eşini aldatan birini tanıyorum dışarıdab görseniz melek, hiç bir kadına bakmaz. Sosyal medyadan tanımadığı kimseyi takip etmez. Evden işe işten eve. Ama karısını müşterisi ile aldatmis ve daha yeni evliler. Tabi inşallah sizde öyle bir durum yoktur. Evlilik hayatına alışamadı belki de

Neden bu alaycı tavırlarınız. Ben bir şeyler için çaba göstermeye çalışıyorum farklı bir çıkış yolu aramaya çalışıyorum sizin üslubunuza bakın Mümkünse yorum yapmayın
İşinize gelmiyor dimi doğruları duymak?
Galerici inşaatçı geceyarıları meydanda olmayan alkollu ortamda olan adamlar, aynen sen atılan fotoğraflara inanmaya devam et saf saf otur aman seviyorum ben onu neyse biraz daha sabredeyim bari diye kendini salak yerine koydurmaya devam et hizmetçiliğini yap evde. Çocuğu bahane etmeyi de unutma tamam mı?

Sizin de bir arkadaşınız akrabanız yok mu arada evinde kalmaya gidin. Eşiniz eve gelince sizi göremesin ben de sıkıldım çıktım hep sen mi çıkacaksın diyin. Biraz ne yaptığını anlamasını sağlayın ama maalesef değişmez
Sorun etmez ki kalsam yeterki ona birşey demeyeyim çıkacağı zaman dışarıya.

O saatte eve gelen adamı içeri almayacaksınız.
Söylemek, tartışmak falan kâr etmez, sabaha kadar nerede duruyorsa orada kalsın.

İzleyeceğiniz yol şu.
Son kez karşınıza alıp konuşacaksınız.
“Evli olup, hala bekarmış gibi bir hayat yaşayamazsın. Ben akşamları çocuğumuzla tek başıma oturmak için evlenmedim seninle. Böyle bir hayat istemiyorum, bir daha tekrarı olmasın, bitti.”
Devam mı ediyor, ailenize anlatacaksınız. Babanız veya çekindiği başka bir aile büyüğünü çağıracaksınız evinize yine eşiniz akşam gelmediği bir gün. Arayacak kocanızı “neredesin sen bu saatte!? Karın evde yalnız, senin ne işin var sokakta çabuk gel konuşacağız” diyecek ve senin sahipsiz olmadığını böyle gevşek davranamayacağını gösterecek.
Kaç kere konuştum diyorsun, adam laftan sözden anlamıyor işte. Ya başınıza bir iş gelse, o an telefon yakınınızda olmasa haber veremeseniz ne olacak? Bu ne sorumsuzluk ya.

Evden cikmadan bi uyku hapi atin cayina duramasin disarida erkenden gelsin yatsin diyecegimde simdi tepki cekecek. Tobe tobe ya..ayar oluyorum sokak kopegi gibi durmadan gezen su tiplere. Cok gezen ayak eve b*k getirir.

Hayır kesinlikle düşünmüyorum

Siz buna izin verdiğiniz için böyle emin olun.
Kimin sözüdür hatırlamıyorum ama yapabildiklerimiz karşımızdakinin izin verdiği kadardır diyordu.
Sizi kaybetmeyeceğini biliyor,ne yaparsa yapsın evde onu bekleyen var.Niye kendinize bunu yapıyorsunuz?Bu saate kadar gelmeyen adam daha da gelmesin o eve.

Canım nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti? Şimdi daha iyi misin?

Gece yarılarında ne inşaatı allah aşkına. Ayrıca saat 9 dan sonra araç gösteren müşterisi olan galeriye de denk gelmedim ben ayakta uyutuluyorsunuz gerisi fasa fiso.

Sağol canım💖 çok şükür sağ salim kalktım ameliyat masasından ama yürüyemiyorum. Umarım en kısa zamanda yürüyebilirim
Oh çok şükür. Ağrıların geçti mi? İnşallah yürüdüğün zamanlarıda göreceğiz. Meraklı bekliyorum serüvenini. ❤️ zor kısmı geçti gitti.

Seni bilgilendiririm maalesef çok ağrım var :( güçlü durmaya çalışıyorum yürüyebilsem harika olacak
Merak ediyorum evet lütfen bilgilendir. Ağrıların ameliyat kaynaklı şu an fazladır tahmin edebiliyorum 🥹 yürümeye başlayınca hepsi geçecek inşallah.

Back
X