- Konu Sahibi melikeanne
Canım ben eve yardımcı bayan alacaktım tanıdığımızın referansıyla bayanla görüştüm ücreti yüksekti yarım gün gelip tam gün parası istiyordu. Ütü de yapmadığını söyledi. Buna rağmen kendisini beğendiğim için olabilir karar verince arayacağım dedim. Ama şartı var illa ki çocuğuyla temizliğe gelecek. Çocuğu ufak, benim de çocuk olunca nasıl olacak bu iş anlamadım. Eşime söyledim kesinlikle olmaz dedi çocuğun başına olmadık birşey gelir, cama çıkar, çocuklar kavga eder vs. ben de hak verdim arayıp kusura bakma dedim. İyi ki de demişim o temizlik yaparken ben çocuk bakacaktım yoksa. Evet desem belki de ondan çok yorulacaktım. Senin durumunda ise temizlik yaptırmayı bırak sen o bayanla sürekli evdesin gece gündüz. Üstelik bir bebeğin olacak. Her şey senin şartlarına uyumlu olmalı, onun değil. İnsan bazı ufak şeyleri tolere edebilir ama pis olmak, saygı sınırlarını aşmak, özel eşyaları izinsiz kullanmak gibi durumlar gözardı edilemez özellikle de bebekli bir ailede. Bu arada hayırlı doğumlar dilerim.