- 28 Ağustos 2020
- 8.360
- 36.911
- Konu Sahibi zehraelif80
ben bin lira para istedim ondan masraf için
Sizin de ne dediğiniz anlaşılmıyor. Birbirinizi anlamamanız çok normal.Hayır parayı istemiyorum ondan koyduğum masrafı söylüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bin lira para istedim ondan masraf için
Sizin de ne dediğiniz anlaşılmıyor. Birbirinizi anlamamanız çok normal.Hayır parayı istemiyorum ondan koyduğum masrafı söylüyorum
Konu sahibinin de Türkçesi iyi değil. Hurdası 100₺ ediyor demek istemiş. Üzerinde 1000₺ koymuş dediğine göre.hangi evrende üstüne yuz lira koyup guzel bir sey aliniyor ki? iki sise süt zaten yuz lira
Ben de dedim ki bak ben uğraşamam ben pek anlamıyorum bu işlerden dedim ona rağmen bana dedi ki eşin dedi yaptırabilir mi ben dedim ki söylerim baktırırız yardımcı olmaya çalışırız dedim kadını kırmayalım iyilik yapalım dedik karşılığında telefonu bana vereli 6 ay oldu 6 ay sonunda telefonu hurda hurda değerinde yani çalışmıyor biz de onun yerine çalışan kasa ekran kartı değişmiş ekranı değişmiş bir telefon aldık kadın şimdi gelmiş bana diyor ki ben bin lira para istedim ondan masraf için bana diyor ki bu benim telefonum değil ben polise vereceğim ama kadın anlamıyor telefonunun hurda olduğunu olayın üzerinden 6 ay geçmiş bana şimdi bunu söylüyor bana diyor ben polise gidecem git dedim telefonunu çalmadım cirpmadm ben akrabamız olacak kadın kullanacak diye uğraştım yardımcı olmaya çalıştım kendim parasını ödedim telefonun dün telefoncuya çağırdım kadını kadın telefoncuya gelmedi telefonu bozuk hiç çalışmıyordu gitsin polise benim elimde mesajlar var telefonu bozuk bana yaptırmam için verdkleri vesayre her şey yazılı
Bu ne demek? Dediğiniz anlaşılmıyor, kadının iPhone’nu nerde?Ben telefon verdim ona aldı iPhone 6 ya yaptırdım yeni kasası kabı ekranı herşeyi
Koymuş koymamış, iphone nerdeKonu sahibinin de Türkçesi iyi değil. Hurdası 100₺ ediyor demek istemiş. Üzerinde 1000₺ koymuş dediğine göre.
Bu suriyelinin hayatiniza girmesine sebep olan akrabaniz her kimse (anladigim kadariyla evlenerek ailenize girmis) ona soyleyin sizin icin ceviri yapsin.
Gerci sizinde Türkçe'niz cok duzgun degil, Türk oldugunuzdan şüpheliyim.
Ay ne bileyim, konu sahibi kendi Türk'muste kadin Suriyeliymis gibi yazinca evlilik yoluyla oldugunu dusundum. Hem konu sahibide Suriyeli olsaydı niye diger Suriyeliye derdini anlatamasin ki?Evlilik yoluyla aileye girmiş olsa kendi kocasina vs yaptirir neden başkasina versinler ki.
Türkcesi iyi olan akrabasi konu sahibi ve eşi sanirim o yuzden onlardan yardim istemiş.
cabuk asimile olmus arapcayi unutmus o zamanEvlilik yoluyla aileye girmiş olsa kendi kocasina vs yaptirir neden başkasina versinler ki.
Türkcesi iyi olan akrabasi konu sahibi ve eşi sanirim o yuzden onlardan yardim istemiş. Kendisi de Suriyelidir.
Ay ne bileyim, konu sahibi kendi Türk'muste kadin Suriyeliymis gibi yazinca evlilik yoluyla oldugunu dusundum. Hem konu sahibide Suriyeli olsaydı niye diger Suriyeliye derdini anlatamasin ki?
cabuk asimile olmus arapcayi unutmus o zaman
O da dogru.Eee burada da derdini anlatamiyor ki Boyle konusuyorsa anlatamaz.