Bana bir akrabam bozuk olan çalışmayan iPhone 6 sini verdi Suriyeli oldugu için anlatamiyor derdini benden yardım istedi

Kadına arkadaşı yaptırıp kullansın diye telefon verecek o da size verecek ve 6 ay hiç sormayacak. 6 ay içinde anlaşılmadi mi telefonun yapilmayacagi dün mu anlasildi da yeni telefon veriyosunuz kadına? Ayrıca kadın sizden telefon istememiş bozuk telefon vermiş yaptırin demis. Olmuyosa o bozuk telefonu da geri verirsiniz çok iyilik yapmak istiyorsanız da yanında çalışan telefon verirsiniz. Bozuk telefon nerde?

Ne bulaşiyorsunuz böyle işlere boş vaktinizmi çok çaldımı çalintimi belli değil . Milletim ekmek derdinde birileri neyse.....Birşey çıkmaz büyük ihtimal az önce haberler yaralamadan şartlı tahliye ile saliverilmis kişiyi izledim yani .O bile ceza almıyorsa sizede birşey olmaz.Eee TV de gösteriyorsa yazıyorum diye banada birşey olmaz .

Hiç bir şekilde calismiyor hurda bir telefon hurdası 100 TL üstüne para ekleyip çalışan kasa ekranı ekran kartı değişmiş iPhone ayarladım telefoncuya gel dedim dün gelmedi bana verdiği iPhone hiç bisekilde çalışmadı
Kadın size telefonumu satın yenisini alın dememiş ki neden izni olmadan böyle bir iş yaptınız

Ben de dedim ki bak ben uğraşamam ben pek anlamıyorum bu işlerden dedim ona rağmen bana dedi ki eşin dedi yaptırabilir mi ben dedim ki söylerim baktırırız yardımcı olmaya çalışırız dedim kadını kırmayalım iyilik yapalım dedik karşılığında telefonu bana vereli 6 ay oldu 6 ay sonunda telefonu hurda hurda değerinde yani çalışmıyor biz de onun yerine çalışan kasa ekran kartı değişmiş ekranı değişmiş bir telefon aldık kadın şimdi gelmiş bana diyor ki ben bin lira para istedim ondan masraf için bana diyor ki bu benim telefonum değil ben polise vereceğim ama kadın anlamıyor telefonunun hurda olduğunu olayın üzerinden 6 ay geçmiş bana şimdi bunu söylüyor bana diyor ben polise gidecem git dedim telefonunu çalmadım cirpmadm ben akrabamız olacak kadın kullanacak diye uğraştım yardımcı olmaya çalıştım kendim parasını ödedim telefonun dün telefoncuya çağırdım kadını kadın telefoncuya gelmedi telefonu bozuk hiç çalışmıyordu gitsin polise benim elimde mesajlar var telefonu bozuk bana yaptırmam için verdkleri vesayre her şey yazılı
Telefona el mi koydunuz? Bozuk mozuk telefonunu geri verin kadına.
Sizde az değilsiniz. Yaptığınız hırsızlığa girer.

Hiç bir şekilde calismiyor hurda bir telefon hurdası 100 TL üstüne para ekleyip çalışan kasa ekranı ekran kartı değişmiş iPhone ayarladım telefoncuya gel dedim dün gelmedi bana verdiği iPhone hiç bisekilde çalışmadı
Eğer çalışmıyorsa 6 aydır niye duruyor ki sizde? Bu süre zarfında kadın ne yaptı?

Ben de dedim ki bak ben uğraşamam ben pek anlamıyorum bu işlerden dedim ona rağmen bana dedi ki eşin dedi yaptırabilir mi ben dedim ki söylerim baktırırız yardımcı olmaya çalışırız dedim kadını kırmayalım iyilik yapalım dedik karşılığında telefonu bana vereli 6 ay oldu 6 ay sonunda telefonu hurda hurda değerinde yani çalışmıyor biz de onun yerine çalışan kasa ekran kartı değişmiş ekranı değişmiş bir telefon aldık kadın şimdi gelmiş bana diyor ki ben bin lira para istedim ondan masraf için bana diyor ki bu benim telefonum değil ben polise vereceğim ama kadın anlamıyor telefonunun hurda olduğunu olayın üzerinden 6 ay geçmiş bana şimdi bunu söylüyor bana diyor ben polise gidecem git dedim telefonunu çalmadım cirpmadm ben akrabamız olacak kadın kullanacak diye uğraştım yardımcı olmaya çalıştım kendim parasını ödedim telefonun dün telefoncuya çağırdım kadını kadın telefoncuya gelmedi telefonu bozuk hiç çalışmıyordu gitsin polise benim elimde mesajlar var telefonu bozuk bana yaptırmam için verdkleri vesayre her şey yazılı
Kadının Suriyeli olması konunuzda nasıl bir önem arz ediyor ? Ya o telefon çalıntıysa, ya kayıp birine aitse ?

Böyle bir ihtimal yoksa, telefonun kadına ait olduğundan eminseniz de neden kadına ait telefonu satıyorsunuz ? Gidin nereye sattıysanız geri alın. Kadını telefoncuya dün çağırdıysanız, telefon hâlâ dükkanda olabilir.

Kadının Suriyeli olması konunuzda nasıl bir önem arz ediyor ? Ya o telefon çalıntıysa, ya kayıp birine aitse ?

Böyle bir ihtimal yoksa, telefonun kadına ait olduğundan eminseniz de neden kadına ait telefonu satıyorsunuz ? Gidin nereye sattıysanız geri alın. Kadını telefoncuya dün çağırdıysanız, telefon hâlâ dükkanda olabilir.
Ben telefon verdim ona aldı iPhone 6 ya yaptırdım yeni kasası kabı ekranı herşeyi

Suriyeli misiniz? Cok bisey anlamadim yazmanizdan ama calismiyorsa neden kadina baska telefon alip veriyorsunuz ve o calismayan telefonu vermiyorsunuz yaptiginiz normal mi? 6 ay niye bekletiyorsunuz verseydiniz telefonunu calismiyor olsa bile.

Ben telefon verdim ona aldı iPhone 6 ya yaptırdım yeni kasası kabı ekranı herşeyi
Aynı telefonu verdim zaten kendisinin telefonu hiç bir şekilde calismiyordu
6 aydır sizde dün ilk kez mi gittiniz telefoncuya?
Gittim ben hastaneye gidip geliyordum kızım yoğun bakım süreci oldu ilgilenemedim ben aynı telefonu iPhone 6 verdim ona kasası yeni ekranı kılıfı yeni

Suriyeli misiniz? Cok bisey anlamadim calismiyorsa neden kadina baska telefon alip veriyorsunuz ve o telefonu vermiyorsunuz yaptiginiz normal mi? 6 ay niye bekletiyorsunuz verseydiniz telefonunu calismiyor olsa bile.
Ben ona zaten iPhone 6 telefon verdim kasası yeni ekranı kılıfı yeni telefon verdim

hangi evrende üstüne yuz lira koyup guzel bir sey aliniyor ki? iki sise süt zaten yuz lira

X