Evden çıkarılma ve nereye taşınacağımızın belirsiz olması

6 ayda kimse kimseyi çıkaramaz normalde. Ama ev sahibi çok nahif bir adam diyorsun ve üzmek istemiyorsun sanırım o yüzden bir şey diyemedim ben de. Sen illa çıkmam desen en az 2 sene ordasin
Belirsiz süreli kira sözleşmelerinde kira süresi, sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren altı aylık dönemlere ayrılır. Kiralayan, bu altı aylık dönemler sonunda ihtiyaç nedeniyle tahliye talebinde bulunabilir. Bu hakkını kullanabilmek için, altı aylık dönem sonundan üç ay önce tahliye ihtarnamesi göndermiş olmalıdır.

Adamın bizi çıkarmaya hakkı yok mu nasıl 2 sene durabilirim ki anlamadım ben

Succu doğru söylüyor. Kanun kiracıyı koruyor. Hatta tam emin değilim ama anlaşıyorlar. Senin nakliye paranı filanda veriyor. İnanılmaz saçma bir ülke haline geldi. Mahkemeler bu ev sahibi-kiracı davalarıyla taşıyor.
Baktım şimdi orange. Benim dükkanın olduğu sitede 2+1 daire 9 bin tl var. Senin maksimum ödeyecebileceğin tutar bu olabilir. 18 bin kira verirseniz ayın sonunu getiremezsiniz.

Eklentiler

• 845241B2-F07F-49C5-A3D2-C02A50A82CD9.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 102
Turkuaz'da villa gibi daireler de var 10 bine ondan bi korkmadım değil niye diye. Ama güzel daireler cidden gidip bakmak lazım

Eşim Kütahyalı, evler daha uygun, ben havasını falan da seviyorum para biriktirmek için iyi bi yer bence
kisin hava cok kirli olur orada ama emin misiniz ? fabrika ,komur tuketim vs gibi nedenlerle Neyse konuya geleyim kutahya ankara trenle zorlar baya baya uzak yerler ya

kisin hava cok kirli olur orada ama emin misiniz ? fabrika ,komur tuketim vs gibi nedenlerle Neyse konuya geleyim kutahya ankara trenle zorlar baya baya uzak yerler ya
3 saat sürüyor Kütahya Ankara normalde. Kütahya Eskişehir arasını arabayla gelip oradan hızlı trenle geçse 2 saate de düşüyor hatta çok uzak değil

3 saat sürüyor Kütahya Ankara normalde. Kütahya Eskişehir arasını arabayla gelip oradan hızlı trenle geçse 2 saate de düşüyor hatta çok uzak değil
yok biliyorum tabi ki yollari annem ankarali babam kutahyali benim hayatim oralarda gecti .kisin yollarda kaldigimiz ,saatlerce bekledigimiz oldu o yuzden cok surdurulebilir gelmiyor

Turkuaz'da villa gibi daireler de var 10 bine ondan bi korkmadım değil niye diye. Ama güzel daireler cidden gidip bakmak lazım
Bilmiyorum orange. Belki toplu taşıma sıkıntısı filan vardır. Bana dedikleri “atıl yerde” kaldı. Ama oturanlar filan abudik gubudik tipler değil anladığım kadarıyla.

Bir tane ana caddesi vardı. Biz beyti gibi bir şeyi inanılmaz ucuza yemiştik. Öğrenci nüfusu çoktu.
Orange bence sen eşinle biraz herşeyden uzaklaşıp, başbaşa küçük bir yerde yaşamak istiyorsun?

Bir tane ana caddesi vardı. Biz beyti gibi bir şeyi inanılmaz ucuza yemiştik. Öğrenci nüfusu çoktu.
Orange bence sen eşinle biraz herşeyden uzaklaşıp, başbaşa küçük bir yerde yaşamak istiyorsun?
Aradan gecen yillarda hic bir sey ilerlemedi zaten hala bir caddesi var.maddi olarak cok uygun bir yer baska da artisi yok .konu sahibi maddi sebeplerle istedigi icin mantikli olabilir ama kendi acimdan yasamayi planladigim bir yer degil

Her şeyden uzaklaşma değil de biz cepte para varsa biriktirmek yerine çatır çutur harcıyoruz. Harcadıkça da yerimizde sayıyoruz, böyle sürekli taşınmak falan beni üzer ilerleyen senelerde de. Burada 15-20 bine yakın kira verip bir de kalan parayı yersek bu düzen böyle sürüp gidecek. Kütahya'da para harcanacak çok yer yok, hani eğlenmek istersek yine Eskişehir'e geçer eğleniriz ama kolay olmayacağı için hem kiradan hem de bizim boş giderlerden kurtulacağız diye düşünüyorum. Kayınpeder market müdürü. Ben sizin alışverişinizi yaparım diyor. İleride çocuk olursa burada bir başımızayız ne akraba ne yakın arkadaş var bi sorun yaşasak yine zorlanırız falan filan birkaç şey sebebiyle mantıklı geliyor. Bir de eşimin akrabalarının çevresi geniş, mezun olduğu alanda kolay çalışabilir Kütahya'da. Ankara'da kaybolur o kadar mezunun içinde

Bende öyle biliyorum. Hatta biz ev alacaktık adam kiracı var haziran da çıkacak dedi sırf uğraşmamak için almadık ihtar falan çekilebilirdi
Ihtar cekmeden cikaramaz:) ama ev sahibi ile kötü olursunuz dava acarsa. Sizin akrabalariniz nerde nerelisiniz siz

İlk evlendiğimizde ordan mi tutsak diye düşünmüştük kiralar diğer yerlere göre epey ucuzdu çünkü ama gerçekten sosyal hayat 0. Arabasız bir hayat mümkün dahi değil. Öyle olunca vazgeçtik
Biz Eryaman'dayız şimdi 2 sene oldu. İlk geldiğimizde 1 tane bakkal 1 tane bim vardı. Şimdi 6 tane kafe var, restoranlar var, var da var belki orası da gelişir pozitif enerciiii

Orange şimdi sen gezen tozan bir insan değilsin. Evden çıktığın yok. Eşin arıza çıkarır mı?
Aradan gecen yillarda hic bir sey ilerlemedi zaten hala bir caddesi var.maddi olarak cok uygun bir yer baska da artisi yok .konu sahibi maddi sebeplerle istedigi icin mantikli olabilir ama kendi acimdan yasamayi planladigim bir yer degil
Bende çocuklarım olduktan sonra her yerde yaşarım. Ama onlar için önceliğim sağlık ve eğitim sistemi.

Orange şimdi sen gezen tozan bir insan değilsin. Evden çıktığın yok. Eşin arıza çıkarır mı?
Eşim eskisi gibi değil Nihal (abla? Ne diyeyim çok geriliyorum ) çok çıkmıyor dışarı, çıktığında da beraber çıkıyoruz. Ha 0 sosyal ortamımız olsa sıkılır biliyorum ben kadar evcimen değil çünkü ama Eskişehir dibimizdeyken 0 da olmaz diye düşünüyorum.

Okul bitene kadar diyorsunuz ve ayda 2 hafta. Trenle cekilir ya. Eskilden buyuklerimiz neler yapmis neler cekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…