evde yalnızım

aslında ben şu an yalnız değilim ama eşim hesaplarına gömülmüş durumda bende burdayım,bir anımı anlatayım 7-8 sene önce eşim iş için şehir dışına gitmişti benimde 2 çocuğum var ama o zaman küçükler neyse c.tesi akşamıydı okan bayülgeni seyrederken uykum gelirdi başka zamanlar ama o gün sonuna kadar uyumadım seyrettim çocukları bizim yatağa yatırdım saat 3-4 gibi onların yanına yattım ama yatmadan önce kapıyı güzelce kapatıp arkasına dolu tüp koydum :KK52:

işte kadın zekası aınsteın da kimmiş bizlerin yanında :) :) yanlız dolu tüpü taşımak zor olmadı mı merak ettim :KK53:

bende varııım yalnız kalmak zorunda kalan. eşim haftada birkaç gün nöbetçi oluyo bende minik oğlumla vakit geçirmeye çalışıyorum. 1,5 yıl oldu ama hala alışamadım evde çıt sesi bile duysam irkiliyorum :KK43: ve bu saatte hala uyuyamadım dolayısıyla

ben sırf bu yüzden eve abur cubur almamaya çalışıyorum eşim yokken atıştırıp kilo alıyorum çünkü sürekli:)

İçine Ferah Tut, Güzel Şeyler Düşün..:21:

Biri Bizi Durdursun.. :KK53::KK53:

kızlar durun yemeyin kilo alacaksınız diyene bak bende yiyorum ama zayıflamam da gerek

:KK1::KK1: evet kızlar duralım valla yakında obez olarak yalnızlığımıza devam etmek zorunda kalcaz.. o değil bu sefer adamlar gündüzde eve gelmicek :18: ben artık başka korkular türetmeye başladım :))

:KK1::KK1: evet kızlar duralım valla yakında obez olarak yalnızlığımıza devam etmek zorunda kalcaz.. o değil bu sefer adamlar gündüzde eve gelmicek :18: ben artık başka korkular türetmeye başladım :))

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Benim ki Gece 2 veya 3'te Gelecek :KK52::KK52:

Nesquikle Vakit Geçireyim Bari...
Sonra da Sigara İçeyim..
Zaten Zam Geldi :KK43:

X