- 22 Eylül 2011
- 247
- 0
iyi geceler arkadaşlar bende yalnızım kızlarım uyuyor eşim şehir dışında çalışıyor
ssende hoşgeldin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler arkadaşlar bende yalnızım kızlarım uyuyor eşim şehir dışında çalışıyor
Benimde Canım Sürekli Bir Şey Yemek İstiyor..
Daha Şimdi Koca Bir Paket Cips Yedim..
evet alışınca rahatlıyor eşlerde.. benide artık eskisi gibi sık sık aramıyor..
evet alışınca rahatlıyor eşlerde.. benide artık eskisi gibi sık sık aramıyor..
aslında ben şu an yalnız değilim ama eşim hesaplarına gömülmüş durumda bende burdayım,bir anımı anlatayım 7-8 sene önce eşim iş için şehir dışına gitmişti benimde 2 çocuğum var ama o zaman küçükler neyse c.tesi akşamıydı okan bayülgeni seyrederken uykum gelirdi başka zamanlar ama o gün sonuna kadar uyumadım seyrettim çocukları bizim yatağa yatırdım saat 3-4 gibi onların yanına yattım ama yatmadan önce kapıyı güzelce kapatıp arkasına dolu tüp koydum
İçine Ferah Tut, Güzel Şeyler Düşün..salı günü gelicek işalla kuzey ırakta çok korkuyorum
kesinlik aynen ben can sıkıntısından kendimi yemeğe veriyorum cips kola çikolata yemek kurabiye ALLAH ne verdiyse :)))
eşimde çoktan uyudu bile ne kadar korkarsam korkayım yarın işte uyuklarsa hiç olur mu karısı oturur sabaha kadar
kesinlik aynen ben can sıkıntısından kendimi yemeğe veriyorum cips kola çikolata yemek kurabiye ALLAH ne verdiyse :)))
İçine Ferah Tut, Güzel Şeyler Düşün..
Biri Bizi Durdursun..
kızlar durun yemeyin kilo alacaksınız diyene bak bende yiyorum ama zayıflamam da gerek
Ay acıktım ama bende ha ..ama üşeniyorum hazırlamaya bişiler
Ayy bende ağzım boş kalmadı bugün..
evet kızlar duralım valla yakında obez olarak yalnızlığımıza devam etmek zorunda kalcaz.. o değil bu sefer adamlar gündüzde eve gelmicek :18: ben artık başka korkular türetmeye başladım :))
herkes ayrı şehirlerde galiba değilse birleşirdik o zaman ne korku ne yalnızlık
ankaradayım ankaradakileri beklerim
ankaradayım ankaradakileri beklerim