Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

bir sitede cihazla ilgili bir yorum okudum cihazdan çıkan ışığın sadece bir toplu iğne başı kadar olduğu ve tek bir kıla etki ettiği doğrumu lala1bahçesi

zorşozorro neredesin en sağlıklı bilgileri senden ve lala1bahçesinden alabilitoruz zorluzorro daha eski kullanıcı sanırım şimdiye kadar etkisini görmüş ı-olmalı yorumlarını bizimle paylaşsa

zorluzorro neredesin en sağlıklı bilgileri senden ve lala1bahçesinden alabilitoruz zorluzorro daha eski kullanıcı sanırım şimdiye kadar etkisini görmüş ı-olmalı yorumlarını bizimle paylaşsa

lala1bahçesi uygulama yaptığın yer bir haftasonra çıkıyorsa cihaz etkili değil demektir bence etkili olması için azalması ve hiç çıkmamaya başlaması gerekmez mi tüylerin sadece çıkmasını geciktiriyorsa almanın bir anlamı yok derim ben

peki aynı bölgeye haftada 2 değil de hergün uygulamanın bir zararı var mı? bu konuda bilginiz var mı?

teşekkür ederim canım cevabın için. bende lazerlediğimde cildime dokununca tahriş oluyor. ama ertesi güne bişey kalmıyor.

canım ben lala1bahçesinin önerisinden sonra düzenli kullanmayı deniyorum şimdi. bugün üçüncü gün dudak üstümde alınabilecek bişey yok ama gene de uygulayacağım. ama çok uğraştırıyor. hadi dudak üstü kotuk altı neyse de bacaklar ohooo..

valla ben hiç uğraşamadım canım. ara ara bilek kısmına uyguluyorum ama dediğim gibi düzenli yapamadım benim bebiş de var bırakmıyorlar ki uzun süre. zaten sıkılıyorum. ben de önce dudak ve koltukaltı yapmaya karar verdim. dün dediğim gibi uyguladım zaten yok gibiydi bugün hiçbirşey yok bir de yarın bakıcam. saate de bakmadım ama dudak üstünde her kıla ayrı ayrı uygulayabiliyorum artık sıkılmadan. kolaltında zorlanıyorum. aynayla da göremiyorum. sol tarafı daha kolay yapıyorum sağ taraf tersime geliyor. Ama dudaktan ümitliyim artık ben de.

lala1bahçesi bu cihazın haftada iki yada üç sefer düzenli kullanılsa 6 ayda filan kılı tamamen yok edeceğine gerçekden inanıyormusun sen canım

konuyla alaksı yok ama sorayım dedim tülay sen karşı komşum tulaymısınn kız:)

ya kızlar bunu internetten değilde mağazalardan falan bulamazmıyız.......

slm bende merak ettim walla eğer deneyen biri olursa lütfen görüşleriyle dönsün bize denemeye değer görünüyor :)sevgilerle ...

Harikasınız kızlar bu ne dayanışma böle çok hoş walla bu arda epey merak uyandırdı yani bu arada fiatı nedir bu cihazın bilen varmı ?Sewgilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…