• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

zorluzorro bende epila lazer almak istiyorum ama etkinliği konusunda şüphelerim var senden enkısa zamanda cihazla ilgili yorumlar bekliyoruz

zorluzorro epila lazerin satıldığı site güvenilirmi 400 YTL diğerlerine göre ucuz ama sitede ne bir telefon numarası var nede adres eğer parayı gönderdikten sonra cihazı göndermezseler ne yapacağız nasıl ulaşacağız teşekkürler

zorluzorro bence uygulama yapmadan önce mesela kol bölgenin resmini çeksen birde uygulamadan sonra çekip burda göstersen almak isteyipde şüphe duyan arkadaşlardan büyük dua alırsın canım :))

Ben direk sitesinden sipariş ettim, gitti gidiyorda açık arttırma vardı hiç girmedim hemen gelsin diye.. Resim güzel fikir olurdu ancak eklemem için camera yada fotoğraf çeken tlf lazım ama bende yok:(( eğer ki fırsatını bulursam kesinlikle eklerim canım.. Çektiğiniz sıkıntıyı çok iyi anlıyorum.. bu arada kusenim koluna avonun tüy azaltıcı kremi ile seans sonrası hergün masaj yapıyor,yani birşeylerle desteklemek gerekli belki daha iyi sonucu kısa zamanda alırız..:1rolleyes:

canım uygulamadan ayrıntılı bahsedermisin biraz mesela bir ışında nekadarlık bir alanı etkiliyor ve uygulama yaptığını bölgedekilerin o anda yandığını görüyormusun normal lazerde öyle oluyor biliyorsun biraz ayrıntı verirmisin teşekkürler

Uygulama tek tüy köküne yapılıo,tek tek yani.. Belli bir alan değil buda baya zahmetli bir iş oluyor.. (Ama sonuç mükemmel olacaksa inanınki değer!)
Kıl kökünde lastik çarparcasına yada incecik bir sızı şeklinde acı hissediyorsun .. Ama öyle dayanılmaz değil,çok hafif.. Normal lazerde bahsedildiği gibi.. Anlıyorsunki ordaki tüyün kökünü yaktın.. Başka tüye geçebilirsin.. zaten ışın incecik 5sn. lik bi zamanı var.. 3derecesi var az-orta-çok olmak üzere kılın ve yüzeyin durumuna bağlı olarak kendin ayarlıyorsun.. Kesinlikle deriyi yakmıyor.. >Zaten yanında buz torması var.. Soğutucu etki amaçlı ve kızarmasın diye.. Çünkü kıl köklerinden sonra bazı yerler hafif kızarıyor, ağda sonra gibi.. Buz torbasıyla presledinmi biraz, o gün yada hassasiyetine göre bi-kaç gün içinde o kızarıklık gidiyor.. Daha sonra ordaki kıl soluk cansız olarak çıkıyor ve dökülüyor.. Olay bundan ibaret yani normal lazerden pek fazla bi farkı yok, ha sonuca gelince onuda normal lazerde olduğu gibi bir kaç seansın sonunda görüces.. :)

canım denemedim henüz .. şimdi yüzeye düşen kıla sayısı herkese göre değişir ,ama 3-4 saatini alır herhalde ikisi.. Bilemiyorum..

zorluzorro açıklamaların için gerçekten çok teşekkürler tek tek her kıla uygulanıyorsa sanırım benim bir günlük işim var :))

yok canım estafurullah.. yardımcı olabildiysem ne mutlu:) Bende çok sorarım bir şeyi almadan kullanmadan önce:) Sizi gayet iyi anlıyorum.. 1gün demişsiniz ya, hepimiz eminim aynı durumdayız.. Artık sonucu bu yazın sonunda kesin bir şekilde görürüz herhalde:)

peki bu cihaz ince tüylerdede etkili olabiliyomu acaba bazı lazerler ince ve açık renk tüyleri göremiyebiliyomuş benm göbek ve kuyruk sokumumdaki tüyler ince ama ben onlardanda kurtulmak istiyom açık tenli olduğum için belli oluyor

Üzgünüm ince tüylerde açık renk tüylerde işe yaramıyor.. Aynı bildiğiniz lazer ama sadece bu daha basite indirgenmişi (evde kişinin kullanımına uygun olması açısından)ve daha derin ışın sistemine sahip.. Yani derindeki tüyleri görebilio rahatlıkla.. Ama bana öneri şu; ince tüyleri jiletleyerek kalınlaştırıp sertleştirip uygulayın.. Ama ben bunu göze alamam hele hele senin bahsettiğin göbek ve bel kuyruk sokumunda
cesaret ister:uhm::) yani bu yazın yapılacak iş deil kanımca.. Kışın kimse görmeden 6 ayda halledilir de.. Dediğim gibi cesaret işi:))

zorluzorro ben lazere gittim uygulama yapıldığında tüylerin deri üstünde olan kısmı yanıyor yani lazerin etkili olduğunu hemen anlayabiliyorsun bundada uyguladığın zaman tüy yanıyormu ??

ben de bir seans lazere gitmiştim .ama kıllarda öyle bir yanma olmadı.sadece cilt biraz tepki olarak kızardı o kadar.sadece bir kere gittiğim için etkisi olmadı pek.

Burdayım burdayımyerimseniben.. Chazdada uygulama yaptığın yerde gözenek içinde hafif sızlama oluyormuş kusenimin dediğine , o an kıl kökünün yandığını ve aşka kıla geçmeniz gerektiğiniz anlıyorsunuz:)

Back