• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

arkadaşlar uzun süreden beri siteye giremiyordum, lazer başlığı dikkatimi çekti
.Bende şu tüylerden çok şikayetciyim. yalnız fiat farkı var, hepsi buradada 490 ytl, medikal storda 530 ytl, hangisi daha mantıklı yardımcı olurmusunuz. Acaba hepsi burada satılanda garanti yokmu?

bende de işe yaramaya başladı arkadaşım. düzenli kullandiye uyardığın için teşekkür ederim.a.s.

merhaba ben yeni üyeyim.yazılanları takip ediyorum bi kaç gündür,ve bu epilayı çok merak ediyorum.alıp almamakta çok kararsızım.bu aleti alanlar arasında bikini bölgesinde kullananlar yokmu acep?

bnmde bugun epilam geldi ama hala nasıl kullanılacağını anlamadım galiba.yani tüyler jiletlendikten sonra üstünde gezdiriyorum bib bib diyo lazer kapanıo tüylerede bişe olmuo anlamadım:D

benim kuzenim kullaniyor. oradaki killar daha kalin oldugu icin daha cok ise yariyor dedi bana. ama cihaza gelince, ben gozum kapali tavsiye ederim cunku bende inanilmaz neticeler gelisti. ve daha cok az bir sure kullaniyorum :)

teşekkür ederiiiiiiiiiima.s.umarım bende cesaret edip kullanaabilirim.sizi takip etmeye devam edecem:dance: sevgiler....

saol teşekkür ederim zaten almamdaki kaynak senin yazdıkların oldu diyebilirim.okuduğum kadarı ile doğru kullanıyor gibiyim,ama insan görmeden doğrumu yanlışmı kullanıyor anlayamıyor.o yuzden denemek için bacagımın bi bölümünü yaptım zaten ordaki gidişattan doğrumu kullanıyorum anlarım.teşekkür ederim cnm

:D heheh bakalım bu aralar ztn iş koşuşturmasından pek uğraşamıom ama işe yarıo sanki gerçi yeni kullanıorum ilerleyen gunlerde anlaşılır daha ii

arkadaşlar epila hangi ülke tarafından üretiliyor? ne zaman üretilmeye başladı?sağlık bakanlığı onaylı mı? (gerçi bi kaç eczanede gördüm ama bilemiyorum)
resmi siteleri nedir? (www..****** siteyi kastedmiyorum.on... bazıları çok kötü diyor bu da biraz garip...

hımmm haklısın kafandaki sorunlarda.cihazı ben yeni aldım ve çok uygulama fırsatım olmadı.sonuçta butun kıllardan kurtulcağımı düşündüğüm için bana çok alıp almamak çok problemmiş gbi gelmedi.çok uğraşman gerekio tek tek yaktığın için ama hayatta kolay olan ne varki :D:D:D ben ******* aldım ev hanımı olsam şimdiye kılım kalmazdı heralde..vakitsizlikten pek kullanamıorum.sorularına gelince uzak doğuda üretiliyor pek çok elektronik eşya gibi ve ben fda onayının olduğunu duydum.fda amerikanın verdiği bi onaydır.damla sağlık getirio ürünü türkiyeye

pardon fiyatı nedir bende duydum benımde problemım var tuylerlede çok para klınıkler.teşekkürler

Epila kullanıcılarından birisiyim,3 hafta olmasına rağmen memnunum,zahmetli ama sonuca yaklaştığımı gördükçe memnun kalıyorum.. Tek başıma değilim arkadaşlarımda kullanıyorlar, onlar hazirandan beri kullanıyorlar, koltuk altı ve bikini bölgelerinde hiç tüy kalmadı, bu durumda beni fazlasıyla tetikledi,
isteyen arkadaşlara öneriyorum... sabır işi unutmayın!!!:hooray:

lala1bahçesi tam olarak ne kadar zamandır kullanıyorsun koltuk altına?? Kendimdeki gelişmenin yanında sizlerinkileride okuyunca hevesim artıyor:)

3 haftadır her 3 günde bir uyguluyorum,hiç jiletlemeden biraz uzadıkça hemen uygulamamı yapıyorum,nerden baksanız, haftada 2 kere olsa 3*2=6 kez uygulamışım ve tüylerim çok inceldi,çok olmasada bazı bölgelerde küçük boşluklar oluştu,bacaklara,bikini ve koltuk altıma uyguluyorum.. Sanırım biraz erken ama tüylerin 3 evresi varmış,o evrelerde en erken 2-3 ayda son buluyormuş.. Bu da demek oluyorki, bendeki gelişme doğru yolda olduğumu gösteriyor.. İnşallah umduğum sonuca ulaşırım.. Her sonucu yazıcam,diğer arkadaşlarında paylaşımlarını bekliyorum... Hayırlı günler..

Not: uygularken birgün boynum tutulacak ama ne zaman bilmiyorum:)) En büyük sıkıntı bu:):dance:

lalacım beni o kadar iştahlandırdın ki o aletten almak istiyorum,zaten kıl cok ve lazere de para yetiştirmem mümkün degil. Zaten ona da düzenli gitmek lazım yoksa incelen kıllar jiletlendikce kalınlasıyor.Üfffffffffffff ne derdimiz var ayol

:içelim: lalacımmm lütfen kıllar azaldıkca yazz. Cok merak ediyorum acaba cıkmıyor dedigin yerler 1-2 ay sonra cıkacak mı....

ben de çok düzenli olmasa da kullanıyorum. dudak üstü az daha gayret etsem bitecek ama bende iş yok. koltukaltımdan bişey anlamadım zaten çok da yapmadım. bacaklarımda seyreldi.

Bnde uygulamaya 2 günde bir devam ediyorum,bugün 1 ay oldu.. bazı yerlerde tüyler çok inceldi,bazılarında ise değişiklik yok,devam ediyorum,herkes 2 ay sonunda değişim iyice farkediliyor diyor, bende o hevesle uygulamaya devam ediyorum.. Ne kadar doğru görücesÇok üzgünüm çoookCADIARZUDiğer kullanan arkadaşlarda uygulamalarını ve belirtecekleri süre zarfındaki değişimi yazarlarsa bilgi alışverişimiz hızlanacaktır.. Kolay gelsin...:1hug:

Back