Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanıpta sonuç alan hiç yok mu?
BU KADAR ALINMANIZA GEREK YOKTU LALE HANIM...BEN HALA DOĞRU BİLDİĞİMİ SAVUNUYORUM VE BU KADAR ESTETİK VE LAZER MERKEZİ VARKEN EVLERDE LAZER YAPMANIN VE BUNUN İÇİN O KADAR PARA HARCAMANIN DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM...AYRICA KULLANDIĞINIZ "SİZLER BU KAFADA OLDUKÇA" TABİRİ HİÇ YAKIŞIK ALMADI ÇÜNKÜ "BU KAFA" TEMKİNLİ DAVRANIP SONRADAN SAĞLIĞINDAN OLMAK İSTEMEYENLERİN KAFASI!!!!BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ? HALA FİKRİMİN ARKASINDAYIM,BENDE LAZER YAPTIRIYORUM VE İŞİNİN EHLİ OLMALARINA RAĞMEN GÜZELLİK UZMANLARININ BİLE ANLIK HATALARININ LEKE,YANMA GİBİ CİDDİ PROBLEMLERE YOL AÇTIĞINI GÖRMÜŞ BİR İNSAN OLARAK HANGİ AKLA UYARAK EĞİTİMİNİ ALMADAN KENDİ KENDİMİZE LAZER YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ SAVUNUYORSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM???? KUSURA BAKMAYIN AMA BEN HALA İNSANLARIN TİCARİ EMELLER YÜZÜNDEN SAĞLIKLARINDAN,GÜZELLİKLERİNDEN VE PARALARINDAN OLMAMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE ELİMDEN NE GELİRSE YAPIP EN AZINDAN BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMIN TEDBİRLİ OLMALARINI KATKIDA BULUNACAĞIM...BİLGİLERİNİZE!!!!!
merhabalar!
Bu Epila lazer epilasyon aletini biraz araştırdım internetten ve malesef olumsuz sonuçlar var her yerde, Avrupa ve ABDde satılıyor fakat alan hiç kimse üründen memnun değil forum sitelerinden anladığım kadarıyla. Boş yere para kaybı olduğunu söylüyorlar. Benden söylemesi, bence araştırmadan almayın. Tabi herkesin kendi fikri ne de olsa sadece paylaşmak istedim okuduklarımı......