Merhaba arkadaslar. Bende bu yazilari gordum. Fakat daha sonra site sahipleri bir aciklama yapti. Bazi arti niyetli kisiler, insanlar bu urunu almasin diye boyle yalan yanlis seyler yazmislar. Acaba bu art niyetli insanlar kim???? Teknoloji cahilleri olsa gerek?
Yani anlayacaginiz urunde Garanti var, Degisim icin 30 gun sure taniyorlar, Iade icin hayat boyu sure taniyorlar, Urunun yanma yapmasi mumkun olmadigini yaziyorlar (cunku cihaz 4 saniyede bir otomatik olarak stop ediyormus), Garanti icin uluslar arasi BNB Medical CE Ltd. sorumlu oldugunu ve buna benzer bir cok bilgi yaziyor. Zaten bu bilgiler Epila satan tum sitelerde var. Boyle bir seyin mumkun olmadigini biraz arastirma yaparsaniz gorursunuz.
Bu arada bende aldim, ama 450 YTL yapmislar fiyatini. Kampanya Haziran sonuna kadarmis. Kampanyayi kacirdimBirde siparis sirasi varmis. Siparis siran geldiginde size satiyorlarmis Epila'yi. Bakalim ne olacak. Kuzenim aldi kullaniyor, o cok memnun kalmis.
İnsanlar burda sadece fikirlerini paylaşıyor, şahsen öyle yaptım ben, okuduklarımı paylaşmaya çalışıyorum, olumsuz yorumlar var bütün ABD'deki Avrupadaki web sitelerinde, onları aktardım bu cihaz hakkında; ki insanlar da araştırmadan almasın diye! bunda bir art niyet araman çok saçma yoksa benim ürünün satılmaması gibi hiç bir amacım olamaz banane!!! Bence tam tersi niyetleri sorgulamalıyız... Ya da ben mi alıngabnlık yapıyorum?
BİZ SADECE UYARDIK!!!!KİMSE KAVGA MERAKLISI DEĞİL!!!! O YÜZDEN SANA CEVAP BİLE VERMEK İSTEMİYORUMlütfen konuyu TARTIŞMA BÖLÜMÜNE DÖNDÜRMEYELİM KAVGA EDEDCEKLER BAŞKA YERE LÜTFEN ve zorlu zorro herkes seni bekliyooyaa
koltuk altına nasıl atış yapıyorsunuz?yani zor olmuyor mu onların üzerinde tek tek ışını yollamak.birinden yardım mı alıyorsunuz.çünkü kırımlı bir bölge ya ondan merak ettim.
canım ben benım fıkrımı soyleyım ozaman, bence kesınlıkle almaya deger bır cıhaz. yanı senelerdır jılete agdaya harcadıgımız paraları toplasak bu cıhazın yuz mıslı eder. eger gercekten benım gıbı kıllardan bıktıysan ve gercekten kulanmaya kendını adıcaksan o zaman deger derım.
bu arada bendede acayıp azalmalar oldu daha ılk 3 haftadan. ama arkadaslar herkesde boyle olacak dıye bır kural yok cunku bazen 1.5 ay sonra bazende bana oldugu gıbı erken tepkı oluyor. bu tamamen ne kadar duzenlı kullandıgınıza baglı. ınatcı olun sabır edın ve o kıllardan kurtulun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?