• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

zorluzorro teşekkürler sende olmasan sanırım bu cihazı almayacaktım ciddi ciddi almayı düşünüyorum içimizde bunu uzun süredir kullanıp faydasını gören yok sanırım

satıldığı siteye uygulama yapmış kişilerin önceki ve sonraki durumlarını koysalar ve sonuca kaç seansda ulaştıklarını belirtseler bence insanların kafasında daha iyi fikir oluşur cihaz hakkında

ben de almayı düşünüyorum.ama biraz beklemek istiyorum.genelde ilk çıkan ürünler pahalı oluyor,zamanla ucuzlayabilir diye düşünüyorum.ayrıca uygulamak için kış mevsimini daha uygun buluyorum.bakalım zamanla ne gibi gelişmeler olur.

cihaz güsel ama sonuçlar için çok erken.. Ama sonucunda 50 seans dahi olsa kurtulacaksam genede alırdım yani:)

zorluzorro uygulama yaptığın sanırım bir haftayı geçti uygulama yağtığın tüylerin hepsi dökülmeye başladımı

canım ben kendime yapmadım,kusenim yaptı.. Onun hepsi döküldü
bakalım ne zamana kadar ne kadar çıkacak tüyler onu beklioruz..

uzun zamandır bu forumun takipcisiyim olumlu sonuçlarınızı bekliyorum.aktarda satılan karınca yumurtasınında ağda sonrası kullanımda azaltma uzun süreli kullanımdada kılları yok etme özelliği varmış.deneyenniniz varmı?

iş gereği şehir dışında olduğum için,ewe geldi ürün!aynı ürünü kusenim kullanıyor şuan, onun için deneme şansım olmadı.. ama 3 gün sonra bende deniycem.. (inşallah) Bu arada ürün hakkındaki bilgileri 2. ağızdan iletiyorum yani kusenimin sonuçlarına göre.. Hele bi gideim ewe, yakıcam hepsini birbir.. Güsel bayanlar siz kolaymı sanıyorsunuz böyle beklemeyi:1no2:senağlama
:1hug:a.s.

haklısın zorro...ben de olsam sabredemezdim beklemeyi...en kısa zamanda kullanım bilgilerini senden duymak istiyoruz canım....

bende almak istiyorum bu cihazdan can acıtıyormu................

Şimdi siz benim dediğimiz yapın,hemen almayın! Hele bi kendi uygulamamı kendim yapayım, esas sonuçları bizzat gözlemlerimle söylücem.. Eğer bi problem çıkarsa da haber ederim... Az para değil arkadaşlar.. Kusenimde olumlu şimdilik,ama kendimde sonuçlara şaşırırda kalırsam şiddetle tavsiye edeceğimi bilin... Öpüyroum sizleri, uzun bir süre nete giremiycem,fırsat buldukça yazıcam,hoşçakalın..:1hug::emir_bebek:

evet zorluzorro inşallah en kısa sürede kullanmaya başlarsında cihaz ile ilgili net bilgi alabiliriz o kadar çelişkili yorumlar varki insanın kafaı karışıyor çok olumlu ve olumsuz yorumlar yapılıyor en sağlıklısı kullanan birinden bilgi almak

bu arada sitede bir yıl garantili yazıyor ama bunu tamir edecek ne bir servis var nede yetkili bir yer bu biraz kafama takıldı benim

arkadaşlar keşke gerçekten işe yarar evde yapabileceğimiz bir cihazsa neden olmsasın derim fakat sayfaya girdiğinzide en altta sol köşede (yanma kaşıntı ya da kalıcı lekeler oluşturabilmektedir ürünümüz. lütfen dikkatli kullanınız)(gözlerinizde oluşabilecek zaarardan sorumlu değiliz. )(memnun kalınmayan hatalı bozuk çıkan üründe kesinlikle DEĞİŞME OLMAZ )(ürün çin malı olup garantili değildir )arkadaşlar parentez içindekileri siteden kopyalayıp yapıştırdım peki hepsini geçtim ürünü hadi alalım hepberaberdeeee ürün bozuk çıkarsa yukarıdada okuduğunuz gibi kesinlikle değiştirme yapılmıyomuş vede oda çin malı olup,birde üstelikGARANTİSİDE YOKMUŞ PEKİ TÜKETİCİ HAKLARIMIZ VERDİĞİMİZ PARANIN GARANTİSİ İÇİN BİZİMLE KİM MUHATTAP OLACAK

piyano sana kesinlikle katılıyorum bende bu cihazdan almak istiyorum ama satan insanların web sayfalarında ne telefon no ne de adres var cihazı aldık ertesi gün bozuldu servis yok muhatap yok verdiğimiz para çöpemi gidecek garantimiz ne olacak bunu açıklığa kavuştursalar hemen bugün alacağım bende

lala1bahçesi kullanımla ilgili izlenimlerini forumda paylaşırsan memnun oluruz sitede güzel şeyler anlatılıyor ama kullanan birinden yorum almak daha sağlıklı

Back