• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

ben de kışa doğru alıp kullanmayı düşünüyorum.çünkü yazın malum bronzlaşmış oluyoruz.epila nın işlevini yapması için cildimiz ne kadar açıkrenkli ve kıllar ne kadar koyu renkli olsa o kadar etkili oluyormuş.
ben kumralım ve kıllarım fazla koyu değil.onlar görüp görmeyeceğinden de emin değilim.
kumral olup bu aleti kullananlardan yorumlarını bekliyorum.

benim tenim bembeyaz aksine tylerde siyah demek bende çok işe yarayacak bu arada zorluzorro bu cihazı kullanacaktı ortalarda yok :))

Merhaba arkadaslar. Bende bu yazilari gordum. Fakat daha sonra site sahipleri bir aciklama yapti. Bazi arti niyetli kisiler, insanlar bu urunu almasin diye boyle yalan yanlis seyler yazmislar. Acaba bu art niyetli insanlar kim???? Teknoloji cahilleri olsa gerek?

Yani anlayacaginiz urunde Garanti var, Degisim icin 30 gun sure taniyorlar, Iade icin hayat boyu sure taniyorlar, Urunun yanma yapmasi mumkun olmadigini yaziyorlar (cunku cihaz 4 saniyede bir otomatik olarak stop ediyormus), Garanti icin uluslar arasi BNB Medical CE Ltd. sorumlu oldugunu ve buna benzer bir cok bilgi yaziyor. Zaten bu bilgiler Epila satan tum sitelerde var. Boyle bir seyin mumkun olmadigini biraz arastirma yaparsaniz gorursunuz.

Bu arada bende aldim, ama 450 YTL yapmislar fiyatini. Kampanya Haziran sonuna kadarmis. Kampanyayi kacirdim :( Birde siparis sirasi varmis. Siparis siran geldiginde size satiyorlarmis Epila'yi. Bakalim ne olacak. Kuzenim aldi kullaniyor, o cok memnun kalmis.

İnsanlar burda sadece fikirlerini paylaşıyor, şahsen öyle yaptım ben, okuduklarımı paylaşmaya çalışıyorum, olumsuz yorumlar var bütün ABD'deki Avrupadaki web sitelerinde, onları aktardım bu cihaz hakkında; ki insanlar da araştırmadan almasın diye! bunda bir art niyet araman çok saçma yoksa benim ürünün satılmaması gibi hiç bir amacım olamaz banane!!! Bence tam tersi niyetleri sorgulamalıyız... Ya da ben mi alıngabnlık yapıyorum?

İnsanlar burda sadece fikirlerini paylaşıyor, şahsen öyle yaptım ben, okuduklarımı paylaşmaya çalışıyorum, olumsuz yorumlar var bütün ABD'deki Avrupadaki web sitelerinde, onları aktardım bu cihaz hakkında; ki insanlar da araştırmadan almasın diye! bunda bir art niyet araman çok saçma yoksa benim ürünün satılmaması gibi hiç bir amacım olamaz banane!!! Bence tam tersi niyetleri sorgulamalıyız... Ya da ben mi alıngabnlık yapıyorum?

BENCE HİÇ UĞRAŞMA CANIM VE BOŞUNA KENDİNİ ZORA SOKMA...İLK SAYFALARA BAKTIYSAN BENDE İNSANLARI TEMKİNLİ DAVRANMALARI KONUSUNDA UYARDIM AMA NAFİLE...SONUÇTA HEPİMİZ KADINIZ VE BİRBİRİMİZİN İYİLİĞİNİ DÜŞÜNMELİYİZ AMA BU BİLE YANLIŞ ANLAŞILIYORSA BIRAK KONUŞMA...SONUÇTA HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR!AMA YİNEDE UMARIM KİMSE ZARAR GÖRMEZ:sm_confused:

biraz arastırdım böyle bir alet varfiyatı 450,00*500,00 ytl arası degişiyor gayet güvenceli bir makine garanti veriyor satan firma

canım ben de aldım ama çok da beceremiyorum. ya kılları direk yakıp cildimi zedeliyorum veya acımıyor etkisiz oluyor. yoksa cildim kösele gibi mi?:1shok:
koltuk altını yaparken acı var mı acı?

valla ben kendimi acıtmaya çalışıyorum hani ısırma hissi olacak deniyor ya tanıtımda. şimdi bacaklarımda kırmızı benekler var yanıklar yüzündenkafamçokkarıştı

sesimi de çıkaramıyorum görür görmez aldım çünkü . çekmekler gelmiyor bunlar sonradan mı dökülecek? sen hala sonuç alamamışsındır ama değil mi? kuzenine sordun mueminmisin acımaması gerektiğine ( bak sana inanmadımnaniknanik)

herkese slm arkadaşlar,uzun bir aradan sonra fırsat buldum yazmak için:)
Epilayı kullanmaya başladım amaaaa... kullandıktan sonra güneşe çıkmamak gerekiyor en az 1 hafta ve ben akıllıııı 3-4 gün sonra denize gitmek gibi bir olay yaptım ve uygulama yaptığım bazı yerlerde yanık izi oluştu,tabiki bu benim hatalı uygulamamdan kaynaklanıyor(sabırsızlık işte)bazı kremlerle hafiflettim yanıkları ama uygulamayı yaz sonuna bırakıyorum.. bulunduğum şehir deniz mekanı olduğu için denizden uzak kalamıyorum:)

uygulamada kılın yüzeyde kalanı yanarak kopuyor,aynı jiletle alınmış gibi oluyor yani,o kıl uzayınca uygulamayı tekrarlıyorsun hep ve belirtilen aylar içinde o bölgede kalmıyor... Yani uygulama yapılan kıladan hemen bi sonuç beklememeli yok olmak gibi:))
bu arada kusenimin kolundaki tüylere uygulaması 3 kez oldu sonucu sizlerle fırsat buldukça paylaşıcam,hepinize hayırlı akşamlar...:a015:

zorluzorro geçmiş olsun normal lazer uygulamalarındada kılın yüzeyde olan kısmı yanıyor kök kısmıda 1 hafta içinde kendiliğinden dökülüyor eğer bu cihazda yüzey kısmı yanıp kalan kök kısmı tamamen sağlam olarak büyümeye devam ediyorsa bu cihazın köke etki etmediğini göstermezmi bu arad kuzenindeki etkilerini azalma olup olmadığını paylaşırsan sevinirim

tamam canım bi de öyle deniycem. zaten kullanacak fırsatım da olmuyor pek. Ama sanki işe yarıyor ya. bazı bölgelerde hiç çıkmamaya başladı. aylardır ağda ya da makine kullanmadım bacağıma epila kullanıcam diye jiletle alıyorum onu da rastgele kullanıyorum ama olacak gibi hadi bakalım:enbuyukkk:

koltuk altına nasıl atış yapıyorsunuz?yani zor olmuyor mu onların üzerinde tek tek ışını yollamak.birinden yardım mı alıyorsunuz.çünkü kırımlı bir bölge ya ondan merak ettim.

koltuk altına nasıl atış yapıyorsunuz?yani zor olmuyor mu onların üzerinde tek tek ışını yollamak.birinden yardım mı alıyorsunuz.çünkü kırımlı bir bölge ya ondan merak ettim.

ben aynanın karşısında yapıyorum ama hakikaten çok zor oluyor.iyi görmek için ışığı ayarlamak lazım sonra bi de lazeri doğru açıyla tutmak gerekiyor.
ama birinden yardım almak en iyisi.

ya arkadaşlar ya lalabahçesi yada zorluzorro gibi bu cihazı kuullanan arkadaşlarımız şöyle tam ayrıntılı işe yarıyormu yaramıyormu bi net yorum yapsınlar sonuçları nelerdir anlatsınlar bizde artık net kararımızı verelim alıp almamaya hergeçen gün kafam karışıyor benim

canım ben benım fıkrımı soyleyım ozaman, bence kesınlıkle almaya deger bır cıhaz. yanı senelerdır jılete agdaya harcadıgımız paraları toplasak bu cıhazın yuz mıslı eder. eger gercekten benım gıbı kıllardan bıktıysan ve gercekten kulanmaya kendını adıcaksan o zaman deger derım.

bu arada bendede acayıp azalmalar oldu daha ılk 3 haftadan. ama arkadaslar herkesde boyle olacak dıye bır kural yok cunku bazen 1.5 ay sonra bazende bana oldugu gıbı erken tepkı oluyor. bu tamamen ne kadar duzenlı kullandıgınıza baglı. ınatcı olun sabır edın ve o kıllardan kurtulun :)

ben hala tam olarak kullanamadım. peki ne sıklıkta kullanıyorsun? hergün mü yapmak gerekiyor?

kızlar ben de gittigidiyordan aldım ve sıfır geldi. herhalde satıcıdan satıcıya değişiyor. çok düzenli kullanamıyorum ben. cesaret edip dudak üstüne denedim. üç kez yaptım sanki seyreldi ara ara çıkmamaya başladı. ama düzene bindiremedim bi türlü çok seyrek kullanıyorum.

Back