İşim guzel tuttup gittikten sonra eşime söyleyecegim ve evim dublex yukardaki odalardan birinde saklayabilirimDiyelim ki sizin iş tuttu. Gönderim, paketleme vs bunları aynı evin içinde gizli nasıl yapacaksınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşim guzel tuttup gittikten sonra eşime söyleyecegim ve evim dublex yukardaki odalardan birinde saklayabilirimDiyelim ki sizin iş tuttu. Gönderim, paketleme vs bunları aynı evin içinde gizli nasıl yapacaksınız ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.İşim guzel tuttup gittikten sonra eşime söyleyecegim
Şahıs şirketi kurup kargo ile anlaşma sağlayabilirsinizÇok teşekkür ederim tavsiyeniz için şal satacağım ilk başta muafiyet almasam muafiyet almadan kargo gönderimini nasil yapabilirim?
Fenomenler iş birliği için trendyolda reklam verirken örneğin satış başına komisyon alır ya da yüklü miktarda ücret ile reklam yapar.Profilinde paylaşan az miktarda takipçisi karınca storyli paylaşımı olan kişilerden de satış için dönüş almak zor.Şal satmayi dusunuyordum instagram sponsorlu reklam ve bi kaç fenomenle iş yapmayı düşunuyordum
Sattığınız her ürüne fatura kesmeniz gerekir.Fatura kesmemek de suç.İkinci el platformunda satış yaparsanız faturayı siz kesmiyorsunuz verdiğiniz komisyon üzerinden platform keserek vergi ödeniyor kısacaToptan şal alip satmayi düsunuyorum evim dublex üst kattaki odada saklarım o sorun değil kargo firmasiyla evim ayni mahallede belli bir gun kargo günü yaparim diye düsunuyorum vergi işlerine girmeden ilk başta instagramdan satış yapsam kargo işlemi nasil yapmam gerekir?
Evet kargo ücretleri anlaşmalı haliyle bile çok fazla,60-70 liranın altında anlaşmalı fiyat hiç duymadım. Eskisi kadar uygun değil.Toptan şal alıp satmayi düsunuyorum ilk baştan vergi işlerine girmeyip instagramdan satsam kargolama işlemini nasil yapabilirim? Kargo aliciya ait yapsam bir anlasma olmadan cok yuksek miktarda ücretmi olur?
Bilmiyorum. Herhalde sıradan bir kargo gönderir gibi gönderiyorsundur. Ama doğru olmaz, önermem. Artık vergi konusunda daha sıkı tedbirler alınıyor.Toptan şal alip satmayi düsunuyorum evim dublex üst kattaki odada saklarım o sorun değil kargo firmasiyla evim ayni mahallede belli bir gun kargo günü yaparim diye düsunuyorum vergi işlerine girmeden ilk başta instagramdan satış yapsam kargo işlemi nasil yapmam gerekir?
Reklamlar ciddi bütçe gerektiriyor, hangi fenomenler? Kimse gel gel diye kucak açmıyor ya da fahiş rakamlar istiyorlar. Geçen sene 1 reels story için adını sanını bile bilmediğin 200 bin takipçili biri 120 bin istedi :) fenomenlerle anlaşsanız bile satış garantisi yok. moral bozmak için söylemiyorum yanlış anlamayın. Belli ki tek atımlık kurşununuz var. Bu işler göründüğü gibi değil. Ne bileyim bir mağazayla anlaşsanız o satsa sizin şalları daha iyi olur sizin için. Küçük kapalı çarşı tarzı yerlerdeki dükkanlar belki.Şal satmayi dusunuyordum instagram sponsorlu reklam ve bi kaç fenomenle iş yapmayı düşunuyordum
Vergisiz satış yaptığınızda maliye kapınıza dayanınca ne yapmayı planlıyorsunuz peki?Toptan şal alip satmayi düsunuyorum evim dublex üst kattaki odada saklarım o sorun değil kargo firmasiyla evim ayni mahallede belli bir gun kargo günü yaparim diye düsunuyorum vergi işlerine girmeden ilk başta instagramdan satış yapsam kargo işlemi nasil yapmam gerekir?
Girmek zorundasın tespit edilirse uğraştırırlar vergı kaçırmaktan bahsediyorsun farkında mısın? önce maliye sonra eşin ortalık karışır. Dolap, gardolaps, letgo, sahibinden buralara bak buradan sattıgın tutardan komisyon kesip faturayıda kesiyorlarToptan şal alıp satmayi düsunuyorum ilk baştan vergi işlerine girmeyip instagramdan satsam kargolama işlemini nasil yapabilirim? Kargo aliciya ait yapsam bir anlasma olmadan cok yuksek miktarda ücretmi olur?
İşletmeler var senden alıp kendileri satıyor. Marketlerde bile görüyorum yaprak sarması satıyorlar ev yapımı. Özellikle mandıra, şarküterilerde çok satılıyor. Ev yapımı hepsi dn azından öyle söylüyorlar. Önce bunu araştır. Teslim edersin, paranı alırsın. Diğer türlü kargo, paketleme vs sık gitmen gerekir ve yakalanma riskin daha fazla olur.Merhaba hanımlar bir konu hakkinda size danışmak bilgi almak istiyordum. Ben ev hanımiyim ve çocuklarım küçük dışarıda çalışma imkanım yok maddi yönden de kendime ait bir kazancım olsun istiyorum. Eşim de ekonomik anlamda ona bağlı olayim istiyor. Ve çoğu zaman bu ekonomik şiddetin içerisinde buluyorum kendimi o yüzden gizli bir şekilde kendime kazanç sağlamak istiyorum. İnstagramdan ve trendyoldan satış yapmak istiyorum bunun için nasil yol izlemeliyim hiç bilmiyorum. Maddi manevi hicbir desteğim yok bu is icin 1bilezigimi bozduracağim o yüzden adımlarimi emin dikkatli atmam gerekiyor ilk olarak logomu oluşturdum ve instagram adresimi açacağim
1-whatsapp hatti icin ayrı bir numarayı nasıl alabilirim çunku bu numara sadece whatsaptan kullanilacak arama gibi birşeyler olmayacak o yüzden hat kapanır mı?
2- Vergi muafiyeti nasıl alınir sadece dijital vergi dairesinden dilekçeylemi alıniyor başka bir işlem yapmama gerek varmı?
3-kargo anlaşması nasıl yapılır? Şartları nelerdir?
Araştirip da tek anlayamadigim konular bunlar lütfen bilgi verirseniz sevinirim.
Kendiniz ve çocuklarınız için yapacağınız en iyi şey gizli gizli e-ticaret değil, kocanizin bu tavrını düzeltmesini istemeniz olur. Düzeltmek istemezse de böyle yürümeyeceğini ona göstermek.Eşim kesinlikle ikna olmaz çoğu kez yapmak istedim dolap ve gardropstan birseyler sattim dünyayi zehir etti bana ekonomik olarak bir özgurlugum olsun istemiyor bi kendime kiyafet almak icin bile para istedimmi haftalarca peşinde dilendiriyor resmen ve sürekli para vernesiyle başıma kalkıyor surekli para vermemekle tehdit ediyor yani kendim icin cocuklarim icin ufakta olsa birseyler yapmaliyim
Vergiden muaf olmazsınız, şahıs şirketi kurmanız gerek ,sattığınız her ürün için fatura kesmeniz gerek cezası çok yüksek.Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için şal satacağım ilk başta muafiyet almasam muafiyet almadan kargo gönderimini nasil yapabilirim?