- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Mart
Mart aylari benim için de lanetlu canim bende gecen yil 14 martta kaybettim bebeğimi 9 haftalıkti bu ay yumurtlamayı da denk getirdim ama olmadi malesef bugun adet oldum seni coj iyi anlıyorum Allah hevesimizi içimizde birakmasin canim benim umut nisana kaldi ;(
Canim sende benim gibi nisana kaldin sıkma canınıBen hasta oldum maalesef
Canim ne kadar sancılı da gecse adet donemi demek sağlıklı yumurtlama demek onun icin hic canini sıkmaAynen cnm bende cok uzuluyorum ben daha adet olmadim. Umudum yok ama olmakta istemiyorum cok sancili geciyo adetlerim yerlerde geziyorum
Kızlar mesaj geldi sonuçlarım çıkmış ama sistemde gözükmüyor mail atmalarını istedim
Ne zaman atarlar.canim
Aaa niye gozukmuyo ki canimKızlar mesaj geldi sonuçlarım çıkmış ama sistemde gözükmüyor mail atmalarını istedim
Adet olmadiysan kesin hamilesin bebegim sen:)Kızlar mesaj geldi sonuçlarım çıkmış ama sistemde gözükmüyor mail atmalarını istedim
Ay delirdim valla e nabızı bile aktıf ettim oradanda bakıyorum acayip sinir oldum
Aaa niye gozukmuyo ki canim
Ayy catlattilar bizi resmenadet oldun mu kuzum
Adet olmadiysan kesin hamilesin bebegim sen:)
Yok kuzum gelen giden sabah bel ağrım ile uyandım ama yok hamilelikte olurmu bel ağrısı senin varmı
Hemde nasil canim agir kaldirmisim tutulmuş gibi agriyo hele adetim bir gun geçince pazar gunu cok daha fazla agriyodu ayy hadi inşallah ciksin artik yaa
umarım öyledir canım ya sonuc gelir gelmez hemen paylaşcam
Cuma doktora gidip kanda hormonlarıma baktıracağım artık yoruldum belkide olmayacak boşuna çabalayıp isyan noktasına gelmek istemiyorum vazgeçmeyince bilmeli insanCanim sende benim gibi nisana kaldin sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?