- 29 Ekim 2019
- 193
- 74
EvetYumurtlamaua göre regl oluyoruz yanı 14. Günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetYumurtlamaua göre regl oluyoruz yanı 14. Günde
Senın 9. Günse erken daha normal çıkmaması ben gün geçtikçe panıklıyorum :) yumurtlama ve çatlamayı degerlendırdımBenimde aynı şekilde tarihler pik 13 ünde oldu yumurtlamadan 14 ünde olsa 9. Gün
Senin pik ayın kaçında olduSenın 9. Günse erken daha normal çıkmaması ben gün geçtikçe panıklıyorum :) yumurtlama ve çatlamayı degerlendırdım
12 eylul pikSenin pik ayın kaçında oldu
Tarihlerimiz tam olarak aynı benimde ilk denemem çok heyecanlıyım olmazsada yapacak bişey yok ama bende sağlık sigortası yaptırdığım için 2 ayda hamile kalmak istiyorum olmazsada sağlık olsun tabi12 eylul pik
13 Eylül çatladı
Bugün likten 10. Gün
Çatlamadan 9. Gün
12 ve 13. Günü değerlendirdim şu anda da bişi yaşamıyorum beklıyorum korkuyorum zarar gelmesin dıe 1 sendır korunuyordum bu ay hamile kalmam lazım çünkü onumuzdekı 2 ay ıcınde kalırsam sorun olur kpsss sınavına denk geliyor
Benim bugün ki testim bu mesela …. Çok çok silik ben bile çok zor görüyorum hayalet cızgıyı. Tam Casper gibi bakalım nasıl olcak buna negatif diyorum ama belkıde kendi cozgısıdırTarihlerimiz tam olarak aynı benimde ilk denemem çok heyecanlıyım olmazsada yapacak bişey yok ama bende sağlık sigortası yaptırdığım için 2 ayda hamile kalmak istiyorum olmazsada sağlık olsun tabi
benimde negatif çıkıyor yarından umutluyum birazBenim bugün ki testim bu mesela …. Çok çok silik ben bile çok zor görüyorum hayalet cızgıyı. Tam Casper gibi bakalım nasıl olcak buna negatif diyorum ama belkıde kendi cozgısıdır
Yumurtlama adet arası 14 gün olması gerekiyor aslında
benim bugün çatlama sonrası 10. Gün 5 gün var adete dongum uzun biraz ondan olabilir uygulamada öyle gösteriyor
Gördün mü hiç azıcık bile olsa ben mi görüyorum anlamadım kiİnşallah hayırlısı olur
canım çok hafif bi gölge var gibi ama bilemedim ki erken gebelik denedin miGördün mü hiç azıcık bile olsa ben mi görüyorum anlamadım ki
Hayırlı olsun 14. Günden önce test yapmış mıydınız pekiBen dun 14.gunde gördüm simdide kan sonucumu bekliyorum
Yok kuzum yapmadim dunde negatif beklerken pozitifi gördüm hatta 3 test yaptim ama kani gormeden asla emin değilim hala bak buda testimHayırlı olsun 14. Günden önce test yapmış mıydınız peki
Yalancı pozitife benzemiyor iki test yapmışsınız bi de sonuçlar ne zaman çıkıyorYok kuzum yapmadim dunde negatif beklerken pozitifi gördüm hatta 3 test yaptim ama kani gormeden asla emin değilim hala bak buda testim
1 bucuk saat dediler canim aslinda 3 testte sonuncusunda pek belli olmadiYalancı pozitife benzemiyor iki test yapmışsınız bi de sonuçlar ne zaman çıkıyor
Tabi testin hassasiyetine göre değişir. Bence var haber verin mutlaka banada1 bucuk saat dediler canim aslinda 3 testte sonuncusunda pek belli olmadi
Tabiki söylerimTabi testin hassasiyetine göre değişir. Bence var haber verin mutlaka banada
Yine yaptım akşam böle çıktı :/ anlamadım kurumamı acabaBanada uygulama 27si gösteriyor
canım çok hafif bi gölge var gibi ama bilemedim ki erken gebelik denedin mi
Yeni test mi bu ? Biraz daha net çeker misin var gibiYine yaptım akşam böle çıktı :/ anlamadım kurumamı acaba