Evde gebelik testinde çığır

Cuma doktora gidip kanda hormonlarıma baktıracağım artık yoruldum belkide olmayacak boşuna çabalayıp isyan noktasına gelmek istemiyorum vazgeçmeyince bilmeli insan

Canim neden oyle.karamsar dusunuyosun Allahın gucune gider verende vermeyende o demekki hayirli zamani var lutfen uzulme ve pes etme sen tedbirini al taktiri rabbime birak elinden geleni yap pes etmeden yola devam elbet birgun olucak hayırlısıni iste canim

Insallah canim ses yok mu hala

Kuzum sağlık bakanlığı 184 aradım talep oluşturdum sonuçlarım yok diye şimdi dönüş oldu mesajlar toplu sistem tarafından atılıyormuş kan sonucunun makinada suan işleniyor 1 kadar görürsünüz sistemde dedi birdaha devlet hastanesi ve kanmı tövbe

byzglm böyle lavaboya gitmekten usandım yeminle ara ara bir ağrı giriyor adet ağrısı ha geldi diyorum yok bebek varsa normalmi cnm ya

Vallaha buda bir ilk olmustur seni bulmuştur sanirim canim.olsu sonu hayirli olsun da tek bekleyelim vallaha

byzglm böyle lavaboya gitmekten usandım yeminle ara ara bir ağrı giriyor adet ağrısı ha geldi diyorum yok bebek varsa normalmi cnm ya

Canim normal benim.hala.karin agrisiyla adet sancisiyla gidiyorum.saniyorum kanama.basladi bakıyorum birsey yok sanki hamile.degilimde adet oldum olucam bekliyorim gibi belirtilerin benimkilerle cok.benzer adet olmadinda insallah Allahin izniyle hamilesin canim benim

Canim doktora.gitme sansin varmi ben ne desem bilemedim gec dollenme olabilir normaldir belki yeniden kan verirsin artma varmi bakarsin olmazmi

Suan için gidemem ki kuzum iş yerindeyim galiba kimyasal olacak

Hemen uzme kendini canim dur yeni olabilir artmasi onemli izin vermezlermi bir saat kadar canim yada ozele gitsen hic beklemeden kan versen gorunsen

Bugün bekleyim kuzum yarın olmazsam baktırayım 2 günde bakalım ne kadar olacak of sinir oldum ya olsaydı ya olmasaydı keşke

Bugün bekleyim kuzum yarın olmazsam baktırayım 2 günde bakalım ne kadar olacak of sinir oldum ya olsaydı ya olmasaydı keşke

Canim oglen arasi bi test alip denesen bakalim.koyulasma varmi o gun cikanlar gibi mi cikicak olmazmi birde sabaha dene ilk idrarla artma koyulasma varmi diye takip edelim ama yarin mutlaka git uzulme belkide saglikli articak bilemeyiz dundu dimi adet gunun yanlis hatırlamıyorum

kuzum şimdi söyle 6-7 mart çift çizgiyi gördüm 8 mart çatladı. ben pozitif olduğu günü varsayarsak dündü ama takvimimde bugün gözüküyor inşallah sağlıklıdır

kuzum şimdi söyle 6-7 mart çift çizgiyi gördüm 8 mart çatladı. ben pozitif olduğu günü varsayarsak dündü ama takvimimde bugün gözüküyor inşallah sağlıklıdır

Canim benim moralini bozmadan bekle yarin kesinlikle.git doktora bugunde sabahada test al.tekrarla.egerki koyulasma varsa sikinti yoktur insallah ama.yoksa o zaman biliriz durumu ogleden sonra test yap olurmu resminide koy buraya hayirlisi olsun insallah dualarim seninle

Tamam kuzum akşam çıkarken test alayım yapayım sabaha ama ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…