Arkadaslar ben haftaya bugun randevu aldim gec mi sizce kese gozukur mu pazar gunu 82cikmisti dun 212
Cuma doktora gidip kanda hormonlarıma baktıracağım artık yoruldum belkide olmayacak boşuna çabalayıp isyan noktasına gelmek istemiyorum vazgeçmeyince bilmeli insan
gözükür diye tahmin ediyorum canım
Insallah canim ses yok mu hala
Kuzum sağlık bakanlığı 184 aradım talep oluşturdum sonuçlarım yok diyeşimdi dönüş oldu mesajlar toplu sistem tarafından atılıyormuş kan sonucunun makinada suan işleniyor 1 kadar görürsünüz sistemde dedi birdaha devlet hastanesi ve kanmı tövbe
byzglm böyle lavaboya gitmekten usandım yeminle ara ara bir ağrı giriyor adet ağrısı ha geldi diyorum yok bebek varsa normalmi cnm ya
Kuzum sonuç çıktı ama düşük değilmi normalde bat tarihim takvimde bugün olarak gözüküyorbyzglm dygmtl @busraangell pinpirik90
Canim doktora.gitme sansin varmi ben ne desem bilemedim gec dollenme olabilir normaldir belki yeniden kan verirsin artma varmi bakarsin olmazmi
Kuzum sonuç çıktı ama düşük değilmi normalde bat tarihim takvimde bugün olarak gözüküyorbyzglm dygmtl @busraangell pinpirik90
Suan için gidemem ki kuzum iş yerindeyim galiba kimyasal olacak
Hemen uzme kendini canim dur yeni olabilir artmasi onemli izin vermezlermi bir saat kadar canim yada ozele gitsen hic beklemeden kan versen gorunsen
Bugün bekleyim kuzum yarın olmazsam baktırayım 2 günde bakalım ne kadar olacak of sinir oldum ya olsaydı ya olmasaydı keşke
Canm 5 ten yukarsi hamilelil var canm tekrr yap cnm belko yukselmstrKuzum sonuç çıktı ama düşük değilmi normalde bat tarihim takvimde bugün olarak gözüküyorbyzglm dygmtl @busraangell pinpirik90
Canim oglen arasi bi test alip denesen bakalim.koyulasma varmi o gun cikanlar gibi mi cikicak olmazmi birde sabaha dene ilk idrarla artma koyulasma varmi diye takip edelim ama yarin mutlaka git uzulme belkide saglikli articak bilemeyiz dundu dimi adet gunun yanlis hatırlamıyorum
kuzum şimdi söyle 6-7 mart çift çizgiyi gördüm 8 mart çatladı. ben pozitif olduğu günü varsayarsak dündü ama takvimimde bugün gözüküyor inşallah sağlıklıdır
Canm 5 ten yukarsi hamilelil var canm tekrr yap cnm belko yukselmstr
Canim benim moralini bozmadan bekle yarin kesinlikle.git doktora bugunde sabahada test al.tekrarla.egerki koyulasma varsa sikinti yoktur insallah ama.yoksa o zaman biliriz durumu ogleden sonra test yap olurmu resminide koy buraya hayirlisi olsun insallah dualarim seninle
Canim cok dusuk cikmis ama adetin gelmediyse yükselir daha cok yeni demekki :) Oyyy masallahhSuan için gidemem ki kuzum iş yerindeyim galiba kimyasal olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?