Evde gebelik testinde çığır

Kuzum sen hamilesin bence cift cizgide gormssn agrnda var midende bulanyrsa hanielsn bence hayrli olsn cnm :)) hadi halay cekelm hamile olmana lelelele heyt

Canim adet olmana 20 gun varsa sen daha yumurtlama bile olmamıştır bence kasik agrisi o yuzden olabilir
Canm normlde olmazdi anlamadm ben bgn nye bole oldu:)) zatrn degerlendryrm yumurtlama gunume az kaldi zaten bakalm ins tutar senn nldu cnm kan verdn mi?

Hayirlisi canim adet olmadan umut bitmez :)

Bu ay lanetli ay..
Benim bebegimi kaybettigim ay. Hatta bugun bebegimi kaybettigim gün...

3 senedir her mart ayinda umut dolu olurum bu ay olucak ilk bebegimin şansina diye. Olmaz.

Bu ay merdiven insem yorulmaya başladim cok ilginç bir durum kalbim o kadar hizli atiyodu ki ve çok sicak basiyordu. Kasik agrilarim vardi ama yine umitlenmedim.

Bu arada dikkatimi çeken şey vajinamin rengi koyuydu ama kirmizi olmuş bu cok sasirtici.

En son dun , dun artik koptugum yerdi.

Ilk gebeligimi ogrendigim gun rahmimde çekilme gibi agrilar olmuştu 15 dakika kadar surmustu.

Ben dun gece o agrilari yasadim dua ettim allaha allahim nolur umitlendirme beni diye.
Bugun sancim var hala adet olmadim. En gec 24 une kadar olmam gerek.
Ya bilmiyorum allahim herkese hayirlisini versin
Ama umut etmek cok daha kotu.
Kusura bakmayn dolmuşum galiba..
Sizinde bebişiniz hayirli olsun.

23 Mart'tan sonra mı yapayım benim genelde erken olur ve hiç gecikmez umutlandım bir an birde afedersiniz kilodum ıslak ıslak adet öncesi mı böyle oluyor

Olur cnm kiminde akıntı fazlalaşır kiminde hiç olmazmış başka belirti varmı

Canm normlde olmazdi anlamadm ben bgn nye bole oldu:)) zatrn degerlendryrm yumurtlama gunume az kaldi zaten bakalm ins tutar senn nldu cnm kan verdn mi?

Valla hormonlar o kadar oynuyor ki bünyemizle kanda görmeden hatta kalp atışını duymadan inanmam cnm

Geçmiş olsun cnm inşallah sende bizde o duyguyu yaşarız tabikide buraya yazacaksın biz güzel haberler için değil ayrıca dertleşmek içinde buradayız

Evet o ümit etmek hem güzel hem acı verici bende kaç gündür içim kıpır kıpırdı acaba mı diye ama bir yandanda aklım hep onda hayal kırıklığım büyük olmasın diye yaptım testi kurtuldum o duygudan rabbim bizleri yanlız bırakmasın

Hayırlı olsun canım. İnş kanda da pozitif görürsün. Belirtilerin nelerdi ve yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gordun? Çok soru sordum kusura bakma

Olur cnm kiminde akıntı fazlalaşır kiminde hiç olmazmış başka belirti varmı
Rutin adet belirtileri var göğüs hassasiyeti az ağrı başkada birşey Yok hatta pek ağrım bile Yok benim AMH de 1.13 çıktı acaba yavaş yavaş sona mı geliyorum acep

Senmi benmi siteye giriş yapmaktan hasta nosunu ezberledim ama yok
Kiz bende hamilelikten suphelendgmde kan verdgmde bakyrdm yok ckmyrdu icim icimi yiyordu ezberledm senn gbi megersem site bozukms ondn gorunmemis nasl sinrlenmstm ya ama soncts negatfti herzmn ki gbi

Hayırlı olsun canım. İnş kanda da pozitif görürsün. Belirtilerin nelerdi ve yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gordun? Çok soru sordum kusura bakma

İnşallah canım allah razı olsun umarım görürm 6-7 mart yumurtlama oldu 19 martta testte öğrendim ama çok silik dün lekelenmem oldu sonra kesildi sadece suan akıntım var ama bilemiyorum sonuç ne olacak :)

Rutin adet belirtileri var göğüs hassasiyeti az ağrı başkada birşey Yok hatta pek ağrım bile Yok benim AMH de 1.13 çıktı acaba yavaş yavaş sona mı geliyorum acep

İnşallah bebek vardır canım güzel haberlerle gelirsin

Kiz bende hamilelikten suphelendgmde kan verdgmde bakyrdm yok ckmyrdu icim icimi yiyordu ezberledm senn gbi megersem site bozukms ondn gorunmemis nasl sinrlenmstm ya ama soncts negatfti herzmn ki gbi
allahım ya acaba benim sitedemi bozuk

Test bu saat oldu çıkmadı dedikleri doğruymuş yarına kaldı acaba sabah 9 gibi öğrenirmiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…