İsim | Bat | Yumurtlamadan kaç gün sonra Yalnızca idrarla pozitif | Yumurtlamadan kaç gün sonra Kan+idrarla pozitif | Durum |
---|---|---|---|---|
PeriLous | 12 Mart | --- | --- | Batı bekliyor |
| 1 Nisan | --- | --- | Batı bekliyor |
videoyu izlemedim ama test varsa elinde kana ne gerek var anlayamadim hangi teste damlatyrz:))Merhaba hanımlar,
Hepimiz gebeliğimizi biranevvel öğrenmek istiyoruz. Bunun için kullanılan ilginç bir yöntemden bahsedeceğim ve ayrıca buna vesile olanSmyy21 arkadaşımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunarım ☺
Evet test şekli şu: 3 damla kanınız ile 3 damla idrarinizi karıştırıp tamamını teste damlatiyor ve sonucu bekliyorsunuz ☺
Smyy21 tecrübeni dinlemek istiyoruz ☺
Yapanların videolarını izlemek için de Youtube a Pregnancy Blood Test yazıp aratıyorsunuz ☺
Evde kullandığınız idrar testine damlatiyorsunuz. Çok erken sonuç veriyor..videoyu izlemedim ama test varsa elinde kana ne gerek var anlayamadim hangi teste damlatyrz:))
Cesaretimi toplayabilsem yarın sabah yapmayı düşünüyorum ama zorrr
Kızlar yaparsanız haber verin ☺Heh buldum konuyu :)))
he adetten once ogrenmek icin sanirim.simdi izledim videoyu ilgincmis yapan olursa takipteym :))Evde kullandığınız idrar testine damlatiyorsunuz. Çok erken sonuç veriyor..
En uygun yer parmak ☺Kanı nerden cıkarcaz yanı kol parmak nerden bn bunu bızım sıtede kızlara dedımde kan kaybndan oluruz dedıler :))
Vallahı mantıkn dogruda kanı nasıl şeyetcm kı
Aslında acımazda işte kanatamm kı sıkıntı orda vıdeoyu ızledım yabancı sıtekerdende arastrdm yapan varmş yaEn uygun yer parmak ☺
igme batir kuzu iğne yanlışlikla ama :))) igneyle acimaz kiz ben her gun kesiyorm kendimi sakarlgm sağolsun bileydim yaoardm ama evde test yok bide hamilelik kaniti yoktur.sansima tukureyim:)))Aslında acımazda işte kanatamm kı sıkıntı orda vıdeoyu ızledım yabancı sıtekerdende arastrdm yapan varmş ya
Korkuyrm kızzz sankı sımdı yanlıslıkla kanatsam sıkıntı yokta korkuymigme batir kuzu iğne yanlışlikla ama :))) igneyle acimaz kiz ben her gun kesiyorm kendimi sakarlgm sağolsun bileydim yaoardm ama evde test yok bide hamilelik kaniti yoktur.sansima tukureyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?