• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Sabah ilk işim internetten bakcam cnm sonuç ne olursa olsun en azından kafam rahatlasın :işsiz:
Aynn ama bence gebesin cnm idrrda cktysa silikte olsa gebrlik vardr herdaim cnm sen ol sonra sra bende nisanda bende katlrm aranza :))

İnşallah canım allah razı olsun umarım görürm 6-7 mart yumurtlama oldu 19 martta testte öğrendim ama çok silik dün lekelenmem oldu sonra kesildi sadece suan akıntım var ama bilemiyorum sonuç ne olacak :)
Testte çıktıysa kanda da kesin cikar canım. Benim de 2 gün var bata ama bugünkü test bembeyaz :(

Mart
Bu ay lanetli ay..
Benim bebegimi kaybettigim ay. Hatta bugun bebegimi kaybettigim gün...

3 senedir her mart ayinda umut dolu olurum bu ay olucak ilk bebegimin şansina diye. Olmaz.

Bu ay merdiven insem yorulmaya başladim cok ilginç bir durum kalbim o kadar hizli atiyodu ki ve çok sicak basiyordu. Kasik agrilarim vardi ama yine umitlenmedim.

Bu arada dikkatimi çeken şey vajinamin rengi koyuydu ama kirmizi olmuş bu cok sasirtici.

En son dun , dun artik koptugum yerdi.

Ilk gebeligimi ogrendigim gun rahmimde çekilme gibi agrilar olmuştu 15 dakika kadar surmustu.

Ben dun gece o agrilari yasadim dua ettim allaha allahim nolur umitlendirme beni diye.
Bugun sancim var hala adet olmadim. En gec 24 une kadar olmam gerek.
Ya bilmiyorum allahim herkese hayirlisini versin
Ama umut etmek cok daha kotu.
Kusura bakmayn dolmuşum galiba..
Sizinde bebişiniz hayirli olsun.
Mart aylari benim için de lanetlu canim bende gecen yil 14 martta kaybettim bebeğimi 9 haftalıkti bu ay yumurtlamayı da denk getirdim ama olmadi malesef bugun adet oldum seni coj iyi anlıyorum Allah hevesimizi içimizde birakmasin canim benim umut nisana kaldi ;(

Kiz trkn0709 trkn0709 bi test yapsana sen koyulasmistir bugun

Kuzum test kalmadı 1 tane var sanıyordum ama kutunun içi boş yapmışım onuda bilseydim alırdım artık yarına kadar beklicem tuhaf yanı ara ara midem bulanıyor :( ya üşütme ya bebek yada psikolojik

Kiz trkn0709 trkn0709 bi test yapsana sen koyulasmistir bugun

Kuzum test kalmadı 1 tane var sanıyordum ama kutunun içi boş yapmışım onuda bilseydim alırdım artık yarına kadar beklicem tuhaf yanı ara ara midem bulanıyor :( ya üşütme ya bebek yada psikolojik
Benim de yumurtlama 8-9uydu. Bugün 12. Gün olsa silikte olsa çıkardı

Cnm bak bu forumda o kadar mağdur gördüm ki kimisi idrara hcg salgılamıyor kimisinin pat diye çıkarmış bünye meselesi bu

Kuzum test kalmadı 1 tane var sanıyordum ama kutunun içi boş yapmışım onuda bilseydim alırdım artık yarına kadar beklicem tuhaf yanı ara ara midem bulanıyor :KK43: ya üşütme ya bebek yada psikolojik

Cnm bak bu forumda o kadar mağdur gördüm ki kimisi idrara hcg salgılamıyor kimisinin pat diye çıkarmış bünye meselesi bu
Canim leke falan yok demi ay bende cok heycanladim sabah ilk isin beni etkiketlemek olsun

Canim leke falan yok demi ay bende cok heycanladim sabah ilk isin beni etkiketlemek olsun

Yok kuzum akıntım var sadece hatta leke geldi diye ıslaklık sezip lavaboya gidiyorum akıntı arada kalmak zor ya inşallah yarın kafam rahat olacak

Kuzum test kalmadı 1 tane var sanıyordum ama kutunun içi boş yapmışım onuda bilseydim alırdım artık yarına kadar beklicem tuhaf yanı ara ara midem bulanıyor :KK43: ya üşütme ya bebek yada psikolojik

Öyle tabi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Mart

Mart aylari benim için de lanetlu canim bende gecen yil 14 martta kaybettim bebeğimi 9 haftalıkti bu ay yumurtlamayı da denk getirdim ama olmadi malesef bugun adet oldum seni coj iyi anlıyorum Allah hevesimizi içimizde birakmasin canim benim umut nisana kaldi ;(

N

Back