Canm miralinu bozma bence ssn gec yumrtladn ondan dusuk cktı kucuk bence bebegn ondn yani5 yukarisi hamilelik isaretdr drlar bile diyr sen uzulme iki gun sonra tekrr baktr bakalm ne ckcak ben sana demistim deglmi hanfendi hamilesin dye kokrma kuck dye dusk ckms:)Umarım kuzum ikilemde kalmak canımı sıktı
Kötü dusunme sartlama kendini canim adetin gelmedi ve. 5in ustunde cikmis gebesin ama degeein cok dusuk daha yeni yerlesme oluyo demekki :)Suan için gidemem ki kuzum iş yerindeyim galiba kimyasal olacak
Canim cok dusuk cikmis ama adetin gelmediyse yükselir daha cok yeni demekki :) Oyyy masallahh
Canm miralinu bozma bence ssn gec yumrtladn ondan dusuk cktı kucuk bence bebegn ondn yani5 yukarisi hamilelik isaretdr drlar bile diyr sen uzulme iki gun sonra tekrr baktr bakalm ne ckcak ben sana demistim deglmi hanfendi hamilesin dye kokrma kuck dye dusk ckms:)
Kötü dusunme sartlama kendini canim adetin gelmedi ve. 5in ustunde cikmis gebesin ama degeein cok dusuk daha yeni yerlesme oluyo demekki :)
Evet canim içini feerah tut :)Kızlar inşallah öyledir dediğiniz gibi kadın doğum doktorunu aradım tanıdık şuan için gebelik var ama önemli olan 2 günde bir artması dedi yumurtlama günün 7 mart olabilir fakat geç dölleniyor olabilir dedi bekle yarın testi tekrarla dedi umarım öyle olur
Bak dedgm gbi canm gec yunurtlmssndr cok heyecnlqndm kiz sendn cok ben heyecnlndm hqdi hayrlisi:)Kızlar inşallah öyledir dediğiniz gibi kadın doğum doktorunu aradım tanıdık şuan için gebelik var ama önemli olan 2 günde bir artması dedi yumurtlama günün 7 mart olabilir fakat geç dölleniyor olabilir dedi bekle yarın testi tekrarla dedi umarım öyle olur
Tamam kuzum akşam çıkarken test alayım yapayım sabaha ama ümidim yok
Kotuyu dusunup kotuyu nye getrysn cnm poztf dudun daha kuck dye bence ole deger dusuk ckti bence iki gun sonra kan degrn daha yuksek ckcak cnm bak gor moralini bozmaOf kızlar ya söz verdim kendime üzülmücem diye ama yapamıyorum internette araştırdım bu değerlerde genelde kimyasala dönüyor. Ağlamak istiyorum gözlerim doluyor ağlayamıyorum iş yerindeyim ama yoruldum hamile kalabiliyorum ama devamı niye olmuyor
Of kızlar ya söz verdim kendime üzülmücem diye ama yapamıyorum internette araştırdım bu değerlerde genelde kimyasala dönüyor. Ağlamak istiyorum gözlerim doluyor ağlayamıyorum iş yerindeyim ama yoruldum hamile kalabiliyorum ama devamı niye olmuyor
Canim yapma bak bilemezsin ne olacagini dua et bol bol strese girme etkikemesin lutfen
Kotuyu dusunup kotuyu nye getrysn cnm poztf dudun daha kuck dye bence ole deger dusuk ckti bence iki gun sonra kan degrn daha yuksek ckcak cnm bak gor moralini bozma
Olcak ben sana dddim bu ay sen hamilesin nisan ayida ben hamile olcam demedm mi kız brn sana:)İnşallah öyledir kızlar umarım dediğiniz gibi olur
Olcak ben sana dddim bu ay sen hamilesin nisan ayida ben hamile olcam demedm mi kız brn sana:)
bata kaç gün var? 2 gün bekle yine kan ver hatta ondan sonra 2 gün bekle yine ver. 2 günde en az 2 katına çıkmış olması gerekiyor inşallah hayırlısı olurKuzum sonuç çıktı ama düşük değilmi normalde bat tarihim takvimde bugün olarak gözüküyorbyzglm dygmtl @busraangell @pinpirik90
bata kaç gün var? 2 gün bekle yine kan ver hatta ondan sonra 2 gün bekle yine ver. 2 günde en az 2 katına çıkmış olması gerekiyor inşallah hayırlısı olur
1,20 ile başlayıpta hamileliği sürdürenler var canım onun orası hiç belli olmaz bol bol dua et ve dinlenme imkanın varsa dinlen çok yorma kendini. inşallah devamı gelirBat takvime göre bugün ama erken yumurtladığım için dündü canım bu değer yükselirmi 5.43
1,20 ile başlayıpta hamileliği sürdürenler var canım onun orası hiç belli olmaz bol bol dua et ve dinlenme imkanın varsa dinlen çok yorma kendini. inşallah devamı gelir
Kızlar merhaba. Uzun zamandır sizi gizli gizli takip ediyorum. Öncelikle hamile arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin.
Size bir sorum var. Benim BAT 29/03. Bu bahsettiğiniz kan ve idrar karıştırarak yaptığınız testi ben de uygulamak istiyorum ama sizce ne zaman yapsam doğru olur? En son ilişki 15/03 ve 17/03'te olmuştu, ki bu tarihlerde yumurtladığımı da biliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Canim nasılsın moralin nasilAllah razı olsun canım umarım dediğiniz gibi olur. Dinlenme gibi sansım yok iş yerindeyim ama oturduğum için sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?