Evde gebelik testinde çığır

Umarım kuzum ikilemde kalmak canımı sıktı
Canm miralinu bozma bence ssn gec yumrtladn ondan dusuk cktı kucuk bence bebegn ondn yani5 yukarisi hamilelik isaretdr drlar bile diyr sen uzulme iki gun sonra tekrr baktr bakalm ne ckcak ben sana demistim deglmi hanfendi hamilesin dye kokrma kuck dye dusk ckms:)

Canim cok dusuk cikmis ama adetin gelmediyse yükselir daha cok yeni demekki :) Oyyy masallahh

Kötü dusunme sartlama kendini canim adetin gelmedi ve. 5in ustunde cikmis gebesin ama degeein cok dusuk daha yeni yerlesme oluyo demekki :)

Kızlar inşallah öyledir dediğiniz gibi kadın doğum doktorunu aradım tanıdık şuan için gebelik var ama önemli olan 2 günde bir artması dedi yumurtlama günün 7 mart olabilir fakat geç dölleniyor olabilir dedi bekle yarın testi tekrarla dedi umarım öyle olur

Evet canim içini feerah tut :)

Bak dedgm gbi canm gec yunurtlmssndr cok heyecnlqndm kiz sendn cok ben heyecnlndm hqdi hayrlisi:)

Tamam kuzum akşam çıkarken test alayım yapayım sabaha ama ümidim yok

Canim moralini yuksek tut bak bu cok.onemli.gec dollenmedir artiyorsa insallah sikinti yoktur bak.icinin.rahatlamasini istiyisan idrar testinde dene o bile.aana büyük moral olur koyu cikarsa biraz daha birde sabaha dene asama asama takip et canim benim kafana takip kurmaktansa takip et ben bile daha dun yine yaptım kana ragmen icin rahat olur balim

Of kızlar ya söz verdim kendime üzülmücem diye ama yapamıyorum internette araştırdım bu değerlerde genelde kimyasala dönüyor. Ağlamak istiyorum gözlerim doluyor ağlayamıyorum iş yerindeyim ama yoruldum hamile kalabiliyorum ama devamı niye olmuyor

Kotuyu dusunup kotuyu nye getrysn cnm poztf dudun daha kuck dye bence ole deger dusuk ckti bence iki gun sonra kan degrn daha yuksek ckcak cnm bak gor moralini bozma

Canim yapma bak bilemezsin ne olacagini dua et bol bol strese girme etkikemesin lutfen

Kızlar merhaba. Uzun zamandır sizi gizli gizli takip ediyorum. Öncelikle hamile arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin.

Size bir sorum var. Benim BAT 29/03. Bu bahsettiğiniz kan ve idrar karıştırarak yaptığınız testi ben de uygulamak istiyorum ama sizce ne zaman yapsam doğru olur? En son ilişki 15/03 ve 17/03'te olmuştu, ki bu tarihlerde yumurtladığımı da biliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

bata kaç gün var? 2 gün bekle yine kan ver hatta ondan sonra 2 gün bekle yine ver. 2 günde en az 2 katına çıkmış olması gerekiyor inşallah hayırlısı olur

Bat takvime göre bugün ama erken yumurtladığım için dündü canım bu değer yükselirmi 5.43

Bat takvime göre bugün ama erken yumurtladığım için dündü canım bu değer yükselirmi 5.43
1,20 ile başlayıpta hamileliği sürdürenler var canım onun orası hiç belli olmaz bol bol dua et ve dinlenme imkanın varsa dinlen çok yorma kendini. inşallah devamı gelir

1,20 ile başlayıpta hamileliği sürdürenler var canım onun orası hiç belli olmaz bol bol dua et ve dinlenme imkanın varsa dinlen çok yorma kendini. inşallah devamı gelir

Allah razı olsun canım umarım dediğiniz gibi olur. Dinlenme gibi sansım yok iş yerindeyim ama oturduğum için sorun olmuyor

Sagolasin canim darisi basina olsun ins daha bir haftan var canim en azindan 10-12.gunu bekle daha 5-7 gun gecmis acele etme uc gun daha bekle dene bekleyebilirim dersen 12.gun olsun oyle yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…