Evde gebelik testinde çığır

Sabah ilk işim internetten bakcam cnm sonuç ne olursa olsun en azından kafam rahatlasın
Aynn ama bence gebesin cnm idrrda cktysa silikte olsa gebrlik vardr herdaim cnm sen ol sonra sra bende nisanda bende katlrm aranza :))

İnşallah canım allah razı olsun umarım görürm 6-7 mart yumurtlama oldu 19 martta testte öğrendim ama çok silik dün lekelenmem oldu sonra kesildi sadece suan akıntım var ama bilemiyorum sonuç ne olacak :)
Testte çıktıysa kanda da kesin cikar canım. Benim de 2 gün var bata ama bugünkü test bembeyaz

Mart
Mart aylari benim için de lanetlu canim bende gecen yil 14 martta kaybettim bebeğimi 9 haftalıkti bu ay yumurtlamayı da denk getirdim ama olmadi malesef bugun adet oldum seni coj iyi anlıyorum Allah hevesimizi içimizde birakmasin canim benim umut nisana kaldi ;(

Kiz trkn0709 bi test yapsana sen koyulasmistir bugun

Kuzum test kalmadı 1 tane var sanıyordum ama kutunun içi boş yapmışım onuda bilseydim alırdım artık yarına kadar beklicem tuhaf yanı ara ara midem bulanıyor ya üşütme ya bebek yada psikolojik

Kiz trkn0709 bi test yapsana sen koyulasmistir bugun

Kuzum test kalmadı 1 tane var sanıyordum ama kutunun içi boş yapmışım onuda bilseydim alırdım artık yarına kadar beklicem tuhaf yanı ara ara midem bulanıyor ya üşütme ya bebek yada psikolojik
Benim de yumurtlama 8-9uydu. Bugün 12. Gün olsa silikte olsa çıkardı

Cnm bak bu forumda o kadar mağdur gördüm ki kimisi idrara hcg salgılamıyor kimisinin pat diye çıkarmış bünye meselesi bu

Canim leke falan yok demi ay bende cok heycanladim sabah ilk isin beni etkiketlemek olsun

Canim leke falan yok demi ay bende cok heycanladim sabah ilk isin beni etkiketlemek olsun

Yok kuzum akıntım var sadece hatta leke geldi diye ıslaklık sezip lavaboya gidiyorum akıntı arada kalmak zor ya inşallah yarın kafam rahat olacak

Öyle tabi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…