işte o sıkıntı ben cok abarttım sabırsızlıgı bu ay ya galıba :) dha yeni yumurtladım belkıde ama hemen ögrenmek istiyorum ya teknolojı buna bi el atmalı bence :)Canım bizim için daha çok erken 3 gün oldu daha beklememiz lazım haftaya kadar
ne guzel kiz ben burda cok sinir okuyorm yok midem yandi yok cok kustim yok serum yedim.yanip tutusuyrz o gunleri gormek icin bide sikayet mi edelim :)))Kız deme bende hamile kalmadan bütün belirtileri yaşamak istiyorum dedim demeseydim iyiydi kontrole gidiyorduk içerden cağirıyorlar sıra bende ben wc de içimi döküyorum :)))
hahahaha koptum su an doğru vallaturkiye genelinde eczaneler bayram ediyo suan.bi bebek ugruna ya rabb ne kanlar akiyor
Sor kuzum sor nolcak ben akıntımı takip ediyorum ordan biliyorum 27 28 1 yumurtlama akıntısı vardı 26 28 1 ilişki oldu 27 yi baz alarak dün yaptım :)tam 8. gün mu yaptın canım yumurtlamayı nası bıldın test mı kullandın ay ne cok soru sordum
:)))) doğru vallaturkiye genelinde eczaneler bayram ediyo suan.bi bebek ugruna ya rabb ne kanlar akiyor
bu yimirtaciklar çatlayınca o seffaf renk krem rengine donuyo dimi.benm iki gundur ole geliyo catladi benim kizanciklar sanirim :))Sor kuzum sor nolcak ben akıntımı takip ediyorum ordan biliyorum 27 28 1 yumurtlama akıntısı vardı 26 28 1 ilişki oldu 27 yi baz alarak dün yaptım :)
Yok valla hić şikayet etmem şimdi 1 yaşında 1 yıl gece hiç uyumadı zoraki yemek yiyor kavga kıyamet ama hep şükrediyorum :)ne guzel kiz ben burda cok sinir okuyorm yok midem yandi yok cok kustim yok serum yedim.yanip tutusuyrz o gunleri gormek icin bide sikayet mi edelim :)))
Evet canım :)bu yimirtaciklar çatlayınca o seffaf renk krem rengine donuyo dimi.benm iki gundur ole geliyo catladi benim kizanciklar sanirim :))
oyle canim onalr sag olsun herseye katlanicaz.bunuda saglikla kucagina alorsn insallahhYok valla hić şikayet etmem şimdi 1 yaşında 1 yıl gece hiç uyumadı zoraki yemek yiyor kavga kıyamet ama hep şükrediyorum :)
taam ozaman ben yinede degrrlendirmeye devam edeyim :) garanti osssuunEvet canım :)
işte o sıkıntı ben cok abarttım sabırsızlıgı bu ay ya galıba :) dha yeni yumurtladım belkıde ama hemen ögrenmek istiyorum ya teknolojı buna bi el atmalı bence :)
Amiiin inşallah bence buda kız :)) aynı belirtiler 2. GebeliğiM kimyasal dı onda sık wc gitmedim bide iştahım ćok açıktı bunda yine sık wc iştah yok :))oyle canim onalr sag olsun herseye katlanicaz.bunuda saglikla kucagina alorsn insallahh
bende hem akıntı takıbı yaptım hemde ovulasyon testı aldım onla takıp ettım bu 2 gündür koyu cıgıyı yakaladım affetmedım degerlendırdım tabi :) normal adet takvımıne gore 7 martSor kuzum sor nolcak ben akıntımı takip ediyorum ordan biliyorum 27 28 1 yumurtlama akıntısı vardı 26 28 1 ilişki oldu 27 yi baz alarak dün yaptım :)
Ohhh hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre olsun benim de yarın kızımın doğum günü 29 martta da evlilik yıldönümü 3 hafta sonra dicem eşime :)bende hem akıntı takıbı yaptım hemde ovulasyon testı aldım onla takıp ettım bu 2 gündür koyu cıgıyı yakaladım affetmedım degerlendırdım tabi :) normal adet takvımıne gore 7 marttrkn0709 la benim yumurtlama günümüz ama erken basladık nolur nolmaz dıye bende bugunu baz alarak 15ınde yaparım bu testı artık :) hem memuruz kutsal günümüz( maaş günü) hemde mutlu haberı verırım insallah :)
bende hem akıntı takıbı yaptım hemde ovulasyon testı aldım onla takıp ettım bu 2 gündür koyu cıgıyı yakaladım affetmedım degerlendırdım tabi :) normal adet takvımıne gore 7 marttrkn0709 la benim yumurtlama günümüz ama erken basladık nolur nolmaz dıye bende bugunu baz alarak 15ınde yaparım bu testı artık :) hem memuruz kutsal günümüz( maaş günü) hemde mutlu haberı verırım insallah :)
Ohhh hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre olsun benim de yarın kızımın doğum günü 29 martta da evlilik yıldönümü 3 hafta sonra dicem eşime :)
kimyasaldn kac ay sonra kaldin tekrar bende ocakta gecrdim kimyasal.dedgn gibi kimyasal olunca genelde cok belirti olmuyo.ben ordan anladim bo problem var diyeAmiiin inşallah bence buda kız :)) aynı belirtiler 2. GebeliğiM kimyasal dı onda sık wc gitmedim bide iştahım ćok açıktı bunda yine sık wc iştah yok :))
kızzz nası durucan dayanamam ben hiç 3 hafta degıl 3. dakıkada yetiştiririm eşime vallahh :)Ohhh hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre olsun benim de yarın kızımın doğum günü 29 martta da evlilik yıldönümü 3 hafta sonra dicem eşime :)
sen bence daha erken dersın ya su an yazarken bile agzım kulaklarımda şirkette biri görse delirmiş bu kadın derler bana :)Bizimde 5 nisan eşimin doğum günü cnm inşallah süpriz yaparım sen nasıl söylüceksin nasıl süpriz hazırlıcan :)
Bilmem düşünmedim yemeğe çıkarız o zamana 6 haftalık oluyor kesenin fotosunu veririm heralde :)Bizimde 5 nisan eşimin doğum günü cnm inşallah süpriz yaparım sen nasıl söylüceksin nasıl süpriz hazırlıcan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?