Evde gebelik testinde çığır

kızzz nası durucan dayanamam ben hiç 3 hafta degıl 3. dakıkada yetiştiririm eşime vallahh :)
Bende birini telde söyledim :))) işteydi düşün 2. Ciyi zor sabrettim eve geldi sonra düştü zaten bunu kendimi zorlicam :)))

ay bende yapcam mumkunse eve gidince beraber yapalım aynı anda duyururuz şimdi gel de bekle bu tarihi canım yaa @trkn0709

Yok artık daha dur senin 2. Günün ovülasyondan sonra yumurta tutunmuş olsa dahi döllenmemiştir ki hcg salgilasin 8 gün daha beklemek zorundasin oda kan için yani idrar için bile 10 gün çok erken

kimyasaldn kac ay sonra kaldin tekrar bende ocakta gecrdim kimyasal.dedgn gibi kimyasal olunca genelde cok belirti olmuyo.ben ordan anladim bo problem var diye
Ben kimyasal oldu 1 ay anneme gittim istanbula döndüm ćalıştık olmustur inşallah

Yok artık daha dur senin 2. Günün ovülasyondan sonra yumurta tutunmuş olsa dahi döllenmemiştir ki hcg salgilasin 8 gün daha beklemek zorundasin oda kan için yani idrar için bile 10 gün çok erken
ayyy biliyorum canım yaa valla heyecan bastı keske hemen ögrenebilsek ama su anda bebek varsa bıle sadece allah bilir :)

İnşallah olmuş gibi hissediyorum :) yani testte doğruysa :) gerçi 3 sefer yaptım 3 ünde de çıktı ama olsun yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım :)
e 3 taneside hatali olcak diye bisey yok canim.insallah vardr iyi dusunelm iyi olsun

Canım testin resmini atabilir misin cok merak ettim benim daha 11gunum var cok erken kac gun kala yapayim

Okuldayım yahu baya kaynatmissiniz. Eğlence lazımmış size :halay::rapci::KK48:
Dersim bitti eczaneye oradan evdeki wcye gideceğim :KK48:

Canım sen de mı ogretmensin? Branşın ne.ben de ogretmenim okuldayim.ara ara okuyorum yazılanları PeriLous PeriLous

Okuldayım yahu baya kaynatmissiniz. Eğlence lazımmış size :halay::rapci::KK48:
Dersim bitti eczaneye oradan evdeki wcye gideceğim :KK48:
Sorma 2 gündür bana da eģlence oldu Allahtan testleri toplu alıyorum netten yoksa 5 tl 5 tl günah :)) 40 lı paket almıştım tanesi 1 tl den aza denk geliyordu :))

Kızlar idrarda da çıktı ama ćok silik galiba var :)

Sorma 2 gündür bana da eģlence oldu Allahtan testleri toplu alıyorum netten yoksa 5 tl 5 tl günah :)) 40 lı paket almıştım tanesi 1 tl den aza denk geliyordu :))
kiz hangi siteden aldin kapida nakit odeme var mi.bugun seni sorularmla yedim resmen.bugunku imtihanin benim galiba :)))

Back