Evde gebelik testinde çığır

dimi hatta gebelikte 9 ay cok uzun geliyo bana 3 ayda 9 aylik gibi dogsunlar daha mantikli :)))
Yok ben gebeliği seviyorum kızım 3 hafta erken geldi 37 de azmettim bunu 41 de doğurcam :)) ben kilo da çok almıyorum ilk 5 ay ciģerlerime kadar kustuğum için bana zor olmuyor :))

Yok ben gebeliği seviyorum kızım 3 hafta erken geldi 37 de azmettim bunu 41 de doğurcam :)) ben kilo da çok almıyorum ilk 5 ay ciģerlerime kadar kustuğum için bana zor olmuyor :))
ayy ole dedhme bakma kiz hani kalsamda omrumun yarisini tuvalette kusarken gecirsem yeterki olsin.ben biraz fazla sabirsizim iste :))

ayy ole dedhme bakma kiz hani kalsamda omrumun yarisini tuvalette kusarken gecirsem yeterki olsin.ben biraz fazla sabirsizim iste :))
Kız deme bende hamile kalmadan bütün belirtileri yaşamak istiyorum dedim demeseydim iyiydi kontrole gidiyorduk içerden cağirıyorlar sıra bende ben wc de içimi döküyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…