Dur bakalım sağlıklı bir gebeliktir inşallah adeti bir geçelim de o zaman tebrik edersin :) darısı isteyen herkese inşallah :)süpermiş bizde tam bu konuyu konusuyoduk başka bi konuda kızlarrr darısı bize insallah cok tebrık ederım hamıle arkadaşı :)
allah seni derin batir biraz :))) ayy yap buraya at.ben zaten senden cok umitliymBnde yapcam da kanatamadım kı bnm yumurtlamadan tam 11. Gun gectı kanamıyor ığneyı sokuyrm yıne kanamıyr
Cok oluyrm ama fotosu varmı ya3 damla kan 3 damla su karıştırdım ben
idrar yok yani kanin icinde oyle mi sadece su var
ayy hadi insallahh :)Dur bakalım sağlıklı bir gebeliktir inşallah adeti bir geçelim de o zaman tebrik edersin :) darısı isteyen herkese inşallah :)
Şeker cihazım var :))kızzz kanı nası aldın yaa anlat hele :)
Batırdım cok acıdı beeee yok gelmedı ay 1 saattr ugrastmallah seni derin batir biraz :))) ayy yap buraya at.ben zaten senden cok umitliym
sadece su ve kan mı yoksa ıdrar ve kan mı hey allahım neler ögrenıyorum ne cahilmişim kız nası keşfettin bunu yahu :)Şeker cihazım var :))
Su ile de yapılabilir ama idrar daha iyi olur ikisindeki hcg değeri birleşir daha çabuk çıkar ☺sadece su ve kan mı yoksa ıdrar ve kan mı hey allahım neler ögrenıyorum ne cahilmişim kız nası keşfettin bunu yahu :)
kanin mi yok senin acep.yapma onladla2yaa allah korusun.cekmek icin damar bulman lazim.avuc icine bati sık akar zaten igneyle ama siringayla yapma sakinBatırdım cok acıdı beeee yok gelmedı ay 1 saattr ugrastm
Bak hele eczanelerdekı sırıngalardan alıp ceksem gelırmıkı
Batırdım cok acıdı beeee yok gelmedı ay 1 saattr ugrastm
Bak hele eczanelerdekı sırıngalardan alıp ceksem gelırmıkı
süpermiş ya benım sımdı yumurtlama dönemim ovulasyon testıne göre ıste calısmalara devam edıyoruz muhtemelen dün yumurtladım sımdı ben kac gun sonra yapmalyım bu kanlı olayı :)Su ile de yapılabilir ama idrar daha iyi olur ikisindeki hcg değeri birleşir daha çabuk çıkar ☺
süpermiş ya benım sımdı yumurtlama dönemim ovulasyon testıne göre ıste calısmalara devam edıyoruz muhtemelen dün yumurtladım sımdı ben kac gun sonra yapmalyım bu kanlı olayı :)
İlk kızımda nette görmüştüm bunda denemek nasip oldu :))sadece su ve kan mı yoksa ıdrar ve kan mı hey allahım neler ögrenıyorum ne cahilmişim kız nası keşfettin bunu yahu :)
catlıyorum su an meraktan ya çok eglencelı bı sayfa ne güzel herkes beyin fırtınası yapıyo valla :) işi gücü bosverdım resmen hedefe kitlendım :)8-10 gün sonra yap canm
Ay çok Güldürdün beni :))) ben yakında ilişki sonrası gebeliği tespit eden bi yöntemde bulurum :))))catlıyorum su an meraktan ya çok eglencelı bı sayfa ne güzel herkes beyin fırtınası yapıyo valla :) işi gücü bosverdım resmen hedefe kitlendım :)
catlıyorum su an meraktan ya çok eglencelı bı sayfa ne güzel herkes beyin fırtınası yapıyo valla :) işi gücü bosverdım resmen hedefe kitlendım :)
Hakkinda hayirlisi Rabbim yüzüne baksın :)
Tamm şırıngayla parmaktan ceksem gelmezmı ılla damardan mı olcak gelmedı iğneyle delık deşik ettımkanin mi yok senin acep.yapma onladla2yaa allah korusun.cekmek icin damar bulman lazim.avuc icine bati sık akar zaten igneyle ama siringayla yapma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?