Kizlar peki bunu kac gun kala yapiyolar ne zaman yapiliyor idrar kan ayni andami damlatiliyor anlamadim ben
Evet ben şok aralıkta kimyasal geçirdim ocakta korunduk şubattın 18 inden beri korunmuyoruz bu ay olacağını tahmin etmezdim yine adetim geçince idrarda da bakarım ona göre saģlık ocağında bi kan veririm dr a 6. Haftada falan giderim yada değere göre giderim kese kalp atışı stresi yaşamak istemiyorumSmyy21 arkadaşımız yumurtalamanın 8.gününde 2.çizgiyi gördü. İdrarla kanı karıştır bir kapta ve damlat.
Evet ben şok aralıkta kimyasal geçirdim ocakta korunduk şubattın 18 inden beri korunmuyoruz bu ay olacağını tahmin etmezdim yine adetim geçince idrarda da bakarım ona göre saģlık ocağında bi kan veririm dr a 6. Haftada falan giderim yada değere göre giderim kese kalp atışı stresi yaşamak istemiyorum
Smyy21 arkadaşımız yumurtalamanın 8.gününde 2.çizgiyi gördü. İdrarla kanı karıştır bir kapta ve damlat.
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Hakkinda hayirlisi olsun gozun aydin olsun canim saglikla al ins kucagina :)
Sizmi yaptnzAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
peki kansiz yani sadece idrarla denedinz mi genefe silik cikiyo mu yada bisey cikmiyo mu ayy ne merak ettim.resim varsa atabilr misinAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Evet canım ben yaptımSizmi yaptnz
İdrar da henüz çıkmıyor daha adetime 6 gün var normal yani ama 2 gün önceye kadar kanla da ćıkmıyordu :)peki kansiz yani sadece idrarla denedinz mi genefe silik cikiyo mu yada bisey cikmiyo mu ayy ne merak ettim.resim varsa atabilr misin
aa ilgincmis.esime test aldircam bugun benimde yaklasik 8 9 gun var yarin cesaryimi toplayip o sekilde mi yapsam.kan bozmaz herhalde testi dimiİdrar da henüz çıkmıyor daha adetime 6 gün var normal yani ama 2 gün önceye kadar kanla da ćıkmıyordu :)
Ama senin çok var döllenme üzerinden 8-10 gün geçince yap yumurtlamayı biliyormusun ?aa ilgincmis.esime test aldircam bugun benimde yaklasik 8 9 gun var yarin cesaryimi toplayip o sekilde mi yapsam.kan bozmaz herhalde testi dimi
şöyle soyleyeyim biraz ilgin benimki.14 subatta adet oldum 15 i aksami bitti cok az geldi lekelenmelerde oldu o lekelenmelerle birlikti 4 gunu tamamladi.adetten 1 hafta sonra yumurtlama akintisi geldi benden hemde baya baya.ilk defa bu kadr cok geldi ve 1 haftada o yumurtlama akintisi surdu.yani 10 gunu gecti yumurtlamadan.ama o 1 hafta icinde hangi gun dollenme oldu bilemiyrm.dedgn gibi daha da beklemem lazim aslinda iki uc gun kala yapayim adeteAma senin çok var döllenme üzerinden 8-10 gün geçince yap yumurtlamayı biliyormusun ?
süpermiş bizde tam bu konuyu konusuyoduk başka bi konuda kızlarrr darısı bize insallah cok tebrık ederım hamıle arkadaşı :)Smyy21 arkadaşımız yumurtalamanın 8.gününde 2.çizgiyi gördü. İdrarla kanı karıştır bir kapta ve damlat.
En azından bi 5 gün kala yap :)şöyle soyleyeyim biraz ilgin benimki.14 subatta adet oldum 15 i aksami bitti cok az geldi lekelenmelerde oldu o lekelenmelerle birlikti 4 gunu tamamladi.adetten 1 hafta sonra yumurtlama akintisi geldi benden hemde baya baya.ilk defa bu kadr cok geldi ve 1 haftada o yumurtlama akintisi surdu.yani 10 gunu gecti yumurtlamadan.ama o 1 hafta icinde hangi gun dollenme oldu bilemiyrm.dedgn gibi daha da beklemem lazim aslinda iki uc gun kala yapayim adete
3 damla kan 3 damla su karıştırdım benSmyy21 canım hayırlısı olsun kanla idrarı karıştırıpmı damlattın yoksa ikisini ayrı ayrımı yaptın acaba
Bnde yapcam da kanatamadım kı bnm yumurtlamadan tam 11. Gun gectı kanamıyor ığneyı sokuyrm yıne kanamıyrEn azından bi 5 gün kala yap :)
kızzz kanı nası aldın yaa anlat hele :)3 damla kan 3 damla su karıştırdım ben
idrar yok yani kanin icinde oyle mi sadece su var3 damla kan 3 damla su karıştırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?