4-5 gün kala yap seni şimdi resme eyiketlicem
Yok Estağfurullah gittigidiyordan aldım ama kapıda ödeme var mı bilmiyorum resimde çekmeye çalıştım ama belli olmuyor artık bi kać gün sonra :))kiz hangi siteden aldin kapida nakit odeme var mi.bugun seni sorularmla yedim resmen.bugunku imtihanin benim galiba :)))
İnşallahBaktim.canim.tsk ederim cok ilginc sabirla bekleyip.deniycem hayirlisiysa vardir ins
Adet günü çıkar canım :)Kızlar yumurtlama anında bebek tutunmuş olsa idrar da ne zaman cıkar kaç güne kadar
ben bi arastraym canim ucuzsa ole yapaym.kredi karti kullanmyrz nakit odeme varsa alriim artik.sagol cevao verdgn icin.testide cek at olsun bakalm genede :))Yok Estağfurullah gittigidiyordan aldım ama kapıda ödeme var mı bilmiyorum resimde çekmeye çalıştım ama belli olmuyor artık bi kać gün sonra :))
canım eger erken gebelık testı yaparsan adetten 4 gün önce cıkar ama normal gebelık testınde adetten bı gun once sılık cıkmıstı benım öncekı gebelıgımdeKızlar yumurtlama anında bebek tutunmuş olsa idrar da ne zaman cıkar kaç güne kadar
Ben yaptmmmm negatıfffffben bi arastraym canim ucuzsa ole yapaym.kredi karti kullanmyrz nakit odeme varsa alriim artik.sagol cevao verdgn icin.testide cek at olsun bakalm genede :))
Senin negatıf cıkanda ıkıncı cızgının izi belli oluyormuyduAdet günü çıkar canım :)
atsana resmi canim.bekle bakalm daha var ya boz erken atliyorz bole seylere.cek gorelim beraber.uzulme sakin kirmizilar gelmedi henuzBen yaptmmmm negatıfffff
Cıktıııı
Olsa cıkardı ovi. Testte pozıtıf goreli bu gun 11. Gundu dur atımatsana resmi canim.bekle bakalm daha var ya boz erken atliyorz bole seylere.cek gorelim beraber.uzulme sakin kirmizilar gelmedi henuz
gune gore degilde hormon ne kadr salgiladgna bagli o canm bekle baklm hemen umidini kirma daha regle cok varOlsa cıkardı ovi. Testte pozıtıf goreli bu gun 11. Gundu dur atım
Foto yuklnyr bklyrmgune gore degilde hormon ne kadr salgiladgna bagli o canm bekle baklm hemen umidini kirma daha regle cok var
Ben de İngilizce ogretmeniyim
Hiç yerıdemı bellı degılBen de gölgesi bile yok ☺ zaten ümit de yoktu.. Yeni bat tarihim şimdiden belli oldu ☺9 Nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?