Evde gebelik testinde çığır

kiz hangi siteden aldin kapida nakit odeme var mi.bugun seni sorularmla yedim resmen.bugunku imtihanin benim galiba :)))
Yok Estağfurullah gittigidiyordan aldım ama kapıda ödeme var mı bilmiyorum resimde çekmeye çalıştım ama belli olmuyor artık bi kać gün sonra :))

Yok Estağfurullah gittigidiyordan aldım ama kapıda ödeme var mı bilmiyorum resimde çekmeye çalıştım ama belli olmuyor artık bi kać gün sonra :))
ben bi arastraym canim ucuzsa ole yapaym.kredi karti kullanmyrz nakit odeme varsa alriim artik.sagol cevao verdgn icin.testide cek at olsun bakalm genede :))

Kızlar yumurtlama anında bebek tutunmuş olsa idrar da ne zaman cıkar kaç güne kadar
canım eger erken gebelık testı yaparsan adetten 4 gün önce cıkar ama normal gebelık testınde adetten bı gun once sılık cıkmıstı benım öncekı gebelıgımde

Ben de gölgesi bile yok ☺ zaten ümit de yoktu.. Yeni bat tarihim şimdiden belli oldu ☺9 Nisan

durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…