Evde gebelik testinde çığır

Canım bizim için daha çok erken 3 gün oldu daha beklememiz lazım haftaya kadar :KK43:
işte o sıkıntı ben cok abarttım sabırsızlıgı bu ay ya galıba :) dha yeni yumurtladım belkıde ama hemen ögrenmek istiyorum ya teknolojı buna bi el atmalı bence :)

Kız deme bende hamile kalmadan bütün belirtileri yaşamak istiyorum dedim demeseydim iyiydi kontrole gidiyorduk içerden cağirıyorlar sıra bende ben wc de içimi döküyorum :)))
ne guzel kiz ben burda cok sinir okuyorm yok midem yandi yok cok kustim yok serum yedim.yanip tutusuyrz o gunleri gormek icin bide sikayet mi edelim :)))

tam 8. gün mu yaptın canım yumurtlamayı nası bıldın test mı kullandın ay ne cok soru sordum
Sor kuzum sor nolcak ben akıntımı takip ediyorum ordan biliyorum 27 28 1 yumurtlama akıntısı vardı 26 28 1 ilişki oldu 27 yi baz alarak dün yaptım :)

Sor kuzum sor nolcak ben akıntımı takip ediyorum ordan biliyorum 27 28 1 yumurtlama akıntısı vardı 26 28 1 ilişki oldu 27 yi baz alarak dün yaptım :)
bu yimirtaciklar çatlayınca o seffaf renk krem rengine donuyo dimi.benm iki gundur ole geliyo catladi benim kizanciklar sanirim :))

işte o sıkıntı ben cok abarttım sabırsızlıgı bu ay ya galıba :) dha yeni yumurtladım belkıde ama hemen ögrenmek istiyorum ya teknolojı buna bi el atmalı bence :)

Az daha sabır kuzum haftaya kadar sabret :)

oyle canim onalr sag olsun herseye katlanicaz.bunuda saglikla kucagina alorsn insallahh
Amiiin inşallah bence buda kız :)) aynı belirtiler 2. GebeliğiM kimyasal dı onda sık wc gitmedim bide iştahım ćok açıktı bunda yine sık wc iştah yok :))

bende hem akıntı takıbı yaptım hemde ovulasyon testı aldım onla takıp ettım bu 2 gündür koyu cıgıyı yakaladım affetmedım degerlendırdım tabi :) normal adet takvımıne gore 7 mart trkn0709 trkn0709 la benim yumurtlama günümüz ama erken basladık nolur nolmaz dıye bende bugunu baz alarak 15ınde yaparım bu testı artık :) hem memuruz kutsal günümüz( maaş günü) hemde mutlu haberı verırım insallah :)

bende hem akıntı takıbı yaptım hemde ovulasyon testı aldım onla takıp ettım bu 2 gündür koyu cıgıyı yakaladım affetmedım degerlendırdım tabi :) normal adet takvımıne gore 7 mart trkn0709 trkn0709 la benim yumurtlama günümüz ama erken basladık nolur nolmaz dıye bende bugunu baz alarak 15ınde yaparım bu testı artık :) hem memuruz kutsal günümüz( maaş günü) hemde mutlu haberı verırım insallah :)
Ohhh hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre olsun benim de yarın kızımın doğum günü 29 martta da evlilik yıldönümü 3 hafta sonra dicem eşime :)

Durmak yok yola devam :D ay heyecan bastı benide keske bir an önce yapabilsek :(

Ohhh hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre olsun benim de yarın kızımın doğum günü 29 martta da evlilik yıldönümü 3 hafta sonra dicem eşime :)

Bizimde 5 nisan eşimin doğum günü cnm inşallah süpriz yaparım sen nasıl söylüceksin nasıl süpriz hazırlıcan :)

Amiiin inşallah bence buda kız :)) aynı belirtiler 2. GebeliğiM kimyasal dı onda sık wc gitmedim bide iştahım ćok açıktı bunda yine sık wc iştah yok :))
kimyasaldn kac ay sonra kaldin tekrar bende ocakta gecrdim kimyasal.dedgn gibi kimyasal olunca genelde cok belirti olmuyo.ben ordan anladim bo problem var diye

kızzz nası durucan dayanamam ben hiç 3 hafta degıl 3. dakıkada yetiştiririm eşime vallahh :)

Bizimde 5 nisan eşimin doğum günü cnm inşallah süpriz yaparım sen nasıl söylüceksin nasıl süpriz hazırlıcan :)
sen bence daha erken dersın ya su an yazarken bile agzım kulaklarımda şirkette biri görse delirmiş bu kadın derler bana :)

Back