- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
:)) aslında suç bizde deil döngü çok uzun 30 gün döngümü olur 15 te bir olaydı :)))hepimiz meraktan olcez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) aslında suç bizde deil döngü çok uzun 30 gün döngümü olur 15 te bir olaydı :)))hepimiz meraktan olcez
Kız damardan degıl o kadar kafayı yemedım hanı iğneyı parmagın ucuna soksam da sırıngayla ceksem dyrm parmaktanda cekermıAbartmadan :)))
Tamm şırıngayla parmaktan ceksem gelmezmı ılla damardan mı olcak gelmedı iğneyle delık deşik ettım
kiz bisey olcak diye korkuyorm yaamsen igneyi tam batiramiyosun bence.ama madem ole deneyeyim diyosn dene canim dikkat et amaTamm şırıngayla parmaktan ceksem gelmezmı ılla damardan mı olcak gelmedı iğneyle delık deşik ettım
Parmağına bastır ucu kırmızı oluyor ya sişiyor işte kan birikiyor oraya batırTamm şırıngayla parmaktan ceksem gelmezmı ılla damardan mı olcak gelmedı iğneyle delık deşik ettım
dimi hatta gebelikte 9 ay cok uzun geliyo bana 3 ayda 9 aylik gibi dogsunlar daha mantikli :))):)) aslında suç bizde deil döngü çok uzun 30 gün döngümü olur 15 te bir olaydı :)))
ayy gulme krizine girdim :))Kız damardan degıl o kadar kafayı yemedım hanı iğneyı parmagın ucuna soksam da sırıngayla ceksem dyrm parmaktanda cekermı
Allah sızı ne etmesın
valla ya süper bişey ama bu yaptıgın mantıklı yanı pekı net cıktımı cızgiAy çok Güldürdün beni :))) ben yakında ilişki sonrası gebeliği tespit eden bi yöntemde bulurum :))))
allah korusun deli yaa.hala guluyorm yap bak 1 saat gecmez cabik yap kudurduk meraktan :)))Tamm saat 1 gıbı yapp yazcam
Kazamız mubarek olsun bnden haber gelmzse muhtmln kan kaybııı
Saka saka parmagn kan kaybımı olur hadı hayrlısı
Yok ben gebeliği seviyorum kızım 3 hafta erken geldi 37 de azmettim bunu 41 de doğurcam :)) ben kilo da çok almıyorum ilk 5 ay ciģerlerime kadar kustuğum için bana zor olmuyor :))dimi hatta gebelikte 9 ay cok uzun geliyo bana 3 ayda 9 aylik gibi dogsunlar daha mantikli :)))
Kız eczaneye gdym test alcamallah korusun deli yaa.hala guluyorm yap bak 1 saat gecmez cabik yap kudurduk meraktan :)))
Evet canım 2.çıktı 2 gün önce yaptım negatifti dün pozitif :)valla ya süper bişey ama bu yaptıgın mantıklı yanı pekı net cıktımı cızgi
ay bende yapcam mumkunse eve gidince beraber yapalım aynı anda duyururuz şimdi gel de bekle bu tarihi canım yaaHakkinda hayirlisi Rabbim yüzüne baksın :)
ayy ole dedhme bakma kiz hani kalsamda omrumun yarisini tuvalette kusarken gecirsem yeterki olsin.ben biraz fazla sabirsizim iste :))Yok ben gebeliği seviyorum kızım 3 hafta erken geldi 37 de azmettim bunu 41 de doğurcam :)) ben kilo da çok almıyorum ilk 5 ay ciģerlerime kadar kustuğum için bana zor olmuyor :))
tam 8. gün mu yaptın canım yumurtlamayı nası bıldın test mı kullandın ay ne cok soru sordumEvet canım 2.çıktı 2 gün önce yaptım negatifti dün pozitif :)
ay bende yapcam mumkunse eve gidince beraber yapalım aynı anda duyururuz şimdi gel de bekle bu tarihi canım yaatrkn0709
biraktim orguyu morguyu seni bekliyom haa ayyy insallah vardr.insallah yarabiimm.Kız eczaneye gdym test alcam
Kız deme bende hamile kalmadan bütün belirtileri yaşamak istiyorum dedim demeseydim iyiydi kontrole gidiyorduk içerden cağirıyorlar sıra bende ben wc de içimi döküyorum :)))ayy ole dedhme bakma kiz hani kalsamda omrumun yarisini tuvalette kusarken gecirsem yeterki olsin.ben biraz fazla sabirsizim iste :))