- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
yoo kan ve su 4 damla kan 3 damla su bnce yanlıştr ya neyse bklyp grcz bklm iinşallah dogrudurCanım çiZgi var inşllah doğrudur sadece kanlamı yaptın bariz ikinci çizgi
Bence ilk gün sen benden öncesin.POWERHACK eger 10. gun yum. olmuşsa hanı o şüphelendiğim yum. o zaman 8. gunum oluyo bugun ama diğer turlu 14. gun ise 5 6. gun oluyo
Yarın bende deniycem bata 3kalmış olacak kan çıkarma işi zor geliyoryo
yoo kan ve su 4 damla kan 3 damla su bnce yanlıştr ya neyse bklyp grcz bklm iinşallah dogrudur
iğneyi parmagına sok su sırınga iğnesı cabuk grıyo sıka sıka gelıyorYarın bende deniycem bata 3kalmış olacak kan çıkarma işi zor geliyor
kaça aldın 50 adet toptanıBence ilk gün sen benden öncesin.
Bende yarın kanla deniycem gelir testlerim toplu aldım 50 adet :) bu ay olmazsa bir dahaki aya lazım olur diye.
Bende şiringa ignesiyle cıkardım onun ucu sivriiğneyi parmagına sok su sırınga iğnesı cabuk grıyo sıka sıka gelıyor
kaça aldın 50 adet toptanı
ya bılmyrm kı varsa 2 gune ıdrarda da cıkar bıraz dımı yarın bıdaha yapcm varsa cıkar
:))) kuz Allah senı netmesın guldurdun benıİlk çıkan kanla yapmamak gerek ama dimi şeker testindede öyle yapılıyor ama ne alakaysa aklıma o geldi
yapınca at tamm mı yarın gelcek dımı37 tl cnm kapıda ödemeli strip innovita.
Gelir gelmez yapıcam hem normal hem kanlı
Tamam canım atarım pek Ümit'im yok ama inşllah hayırlı haberler veiririm:))) kuz Allah senı netmesın guldurdun benı
yarın yapta at buraya etıketle olurmu
Bu sabah kargolandı yarın 1 e kadar gelir elime yaparım inş cıkar varsayapınca at tamm mı yarın gelcek dımı
Hemen baktım şekerimPOWERHACK http://www.whattoexpect.com/groups/m/august-2016-babies/discussion/46750543 bak buldum yabancı sıtede kadın dpo 5 yazmış idrar negatıf kan pozıtıf cıkmış 3 gun sonra idrarda pozıtıf cıkmış sayfayı googleden turkceye cevır
Aynen oda kanla yapmış 5 dpo pozitif demiş ay ya ben yarını edemem simdi keşke testleri erkenden harcamasaydımPOWERHACK http://www.whattoexpect.com/groups/m/august-2016-babies/discussion/46750543 bak buldum yabancı sıtede kadın dpo 5 yazmış idrar negatıf kan pozıtıf cıkmış 3 gun sonra idrarda pozıtıf cıkmış sayfayı googleden turkceye cevır
yanında olaydım verrdm bn sana test :)) bakalım ne cıkacak yarın ola hayır ola kuzumAynen oda kanla yapmış 5 dpo pozitif demiş ay ya ben yarını edemem simdi keşke testleri erkenden harcamasaydım
Kıyamam kuzum düşünmen yeter ay sende yap bende yaparım cok merak ettm :) lh baya çizhi var ama idrarda yok bakalınyanında olaydım verrdm bn sana test :)) bakalım ne cıkacak yarın ola hayır ola kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?